Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mit gondolsz a betyárseregről?

Mit gondolsz a betyárseregről?

2012. jan. 23. 21:30
1 2 3 4 5
 31/50 anonim ***** válasza:

"A Magyar Gárdáról legalább lehet tudni, mit csinálnak, és hatalmas tisztelet azért, hogy besegítenek a katasztrófavédelembe!"

Akárcsak Pista bácsi és családja, akik önzetlenül segítenek nem pedig a pártprogramért.

2012. jan. 24. 18:05
 32/50 anonim ***** válasza:

"Akárcsak Pista bácsi és családja, akik önzetlenül segítenek nem pedig a pártprogramért."

Így van, mindenkinek hatalmas tisztelet jár, aki besegít a katasztrófavédelembe, önkéntesként (meg az OKF dolgozóinak is)! Mondom, MINDENKINEK! A gárda is segített, ez tény. Mást felesleges megemlíteni, mert nem lehet bizonyítani, lényeg, hogy segítettek, nem? Mert ha szerinted nem, akkor a fejedben vannak problémák, bőven...

2012. jan. 24. 18:19
 33/50 Sz1u ***** válasza:

IgazMagyar-tól kaptam egy privát üzenetet. Közkinccsé teszem, mivel nem értem, hogy miért nem ide írta.

Az üzenet küldője: IgazMagyar

Az üzenet címzettje: Sz1u

Az elküldés időpontja: tegnap 21:56

Az üzenet szövege: Te szerencsétlen, tudod kik voltak egyáltalán a betyárok? A magadfajta gyáva férgek életét védték, és az öltözékükkel Rózsa Sándornak állítanak emléket! Tudod egyálltalán ki volt ő?

Mint már írtam, az én életemet az ilyen gyökerek ne védjék (főleg nem más megfélemlítésével). Rózsa Sándor sem tett ilyet! Ő legalább a gazdagokat nyesztette, ezeknek a cigányozáson kívül nem nyúlik túl a gondolatmenetük. Gyökerek!

S végül: miért is vagyok gyáva féreg?

2012. jan. 24. 21:29
 34/50 anonim ***** válasza:
82%

Mert ellent mersz mondani IgazMagyarnak, aki egyébként buszke93 álnéven.

Aki nincs vele, az ellene van. Szar lehet, ha a Földön 7 milliárd ellensége van valakinek...

2012. jan. 24. 21:33
 35/50 anonim ***** válasza:
Kár, hogy eddig a betyársereg tagjai csak magyarokat vertek...
2012. jan. 24. 21:45
 36/50 anonim ***** válasza:
Nem álnév te okos! Ha az lenne akkor k.rvára nem tudnád hogy ki vagyok valójában.
2012. jan. 24. 21:49
 37/50 anonim ***** válasza:

Basszus, igaz magyar, ne az apróságokba köss bele, ez csak egy szófordulat. olvastam már néhány véleményedet,és a következőt látom: csak gyűlölködni tudsz, meg támadni. Aki nem ért veled egyet, az rögtön magyargyűlölő. Érveket magad mellett nem tudsz felhozni.

Nem értelek: Mudrinak nem tetszik az a kalap, ÉS? Alapjába véve én szeretem a magyar kultúrát, de ha valakinek nem tetszik, abba nem kötök bele, ő dolga, van még elég más kultúra, amiből választhat.

Komolyan mondom, te vagy a magyarok szégyene. Én a magyart egy kedves, vendégszerető, békés népnek tartom. Az átlag legalábbis ilyen (vagyis szeretném, ha ilyen lenne, a környezetemben mindenesetre ilyen emberek vannak). Te viszont a magyarok szégyene vagy.

Ennyit akartam. Mivel tudom, hogy úgy sem fogsz válaszolni (mivel általában nem szokásod olyanra válaszolni, amiben alulmaradsz), legalább gondolkodj el azokon amiket írtam.

Békés jövőt.

2012. jan. 24. 22:00
 38/50 Sz1u ***** válasza:

21:49 IgazMagyar

"Nem álnév te okos!"

Legalább humorérzéked van. Hát mi, ha nem álnév, Te nagyon Te!

2012. jan. 24. 22:59
 39/50 anonim ***** válasza:
Megint nem csalódtam bennetek! :-) Agymosottak. H3H3H3
2012. jan. 24. 23:13
 40/50 anonim ***** válasza:
IgazMagyar, mondd már meg, légyszíves, hogy az általad betyársereg eddig miért csak magyarokat vertek (főleg 18 év körülieket), és cigányokra illetve zsidókra egyszer sem emelték a kezüket? Mondd meg, kérlek, mert én rohadtul nem értem...
2012. jan. 25. 00:58
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!