Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mit gondolsz, ha végignézel...

Mit gondolsz, ha végignézel "a magyar politika témában"?

Figyelt kérdés
Olvasok gyakran, inkább ritkán kérdezek, de állandóan azt látom mostanában, hogy mindenki szájal, fújjol, ki -ki saját pártállásától függően. EMBEREK, MI LENNE HA ÉRVELNÉTEK IS? Vagy csak valami benyalt szöveget tudtok bégetni? Kevés mostanság a nyugodt szívvel értékelhető komment.... -.-
2012. jan. 7. 04:01
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
azt gondolom, hogy a GYK hűen leképezi azt ami itt ma Magyarországon politika címszó alatt megy.
2012. jan. 7. 05:00
 2/17 anonim ***** válasza:
80%
valami benyalt szöveget tudtok bégetni? A modorod tükrözi a szellemiséged.Mit vársz másoktól?
2012. jan. 7. 07:04
 3/17 anonim ***** válasza:
100%
Én azt látom, hogy sokan indulatból válaszolnak olyan kérdésre is, amire inkább tényeket, számokat várnánk válasznak. És azt, hogy cigányozást és zsidózást bármilyen kérdéssel el lehet érni.
2012. jan. 7. 08:45
 4/17 anonim ***** válasza:
71%

Körülbelül:

[link]

[link]

Tényleg sok az elvakult, buta ember, aki hajtja a magáét, pedig a véleményét körülbelül itt gyiken szedte össze. De azért lehet néha jókat is olvasni.

2012. jan. 7. 09:44
 5/17 anonim ***** válasza:
2%

3 féle válaszoló van:

1.) Jobbik szimpatizáns 15 éves kiskamasz.

2.) Szélsőségesen liberális egyetemista, aki mindent jobban tud mindenkinél.

3.) "Hogy éljek meg minimálbérből, már a Mercimet se tudom tankolni" típusú állatkirály, aki tojt egész életében mindenre és azt hiszi, hogy minimálbérből kéne fenntartania 4 autót, 3 házat és kéne nevelnie 321 gyereket.

És akkor ezeken kívül van még 1% akik még a fentieknél is holtkórosabbak.

2012. jan. 7. 10:25
 6/17 anonim ***** válasza:
96%

ma 10:25: Ez így nem teljesen igaz.Én így vettem észre.

1: Fideszesek: ,,emútnyócév nekünkazájemefnemdiktál akommunistamszptehetmindenrő"

1.alfaj: kolop-féle gazdagok, akik igaz hogy tudnak értelmesen kommentelni, de magasról leszarják a szegényeket, és nemnéznek utána hogy miért kritizálják a fideszt.(hiszen ők így is úgy is jól élnek, szóval nem érdeklik őket a Vezír kalandozása)

2: Jobbikos: ,,aköcsögzsidóballibekkiárusíccsákaz országot a nyugatninagyőkéneacigányokmeg szaporodnakés ezrével ölikamagyarokat"

1.alfaj: Kőnáci. Mindenkire vicsorog, aki nem fehér, és nyíltan beismeri hogy náci.

2.alfaj: Jó esetben csak a cigányok és a zsidók felé gyűlölködik,és néha nagy kegyesen hozzáteszi, hogy,,azé a cigáányoknak csak a 99%-a bűnöző." És bár sokszor ez a csoport is rendkívül primitív és undorító, azért megsértődnek ha nácinak meri nevezni őket valaki. (annak ellenére hogy védik hitlert) És persze ők (is) mindenit aki nem ért velük egyet, magyargyűlölőnek neveznek.

3.alfaj: Olyan emberek,akik csalódtak a fideszben, ezért most a jobbik hülyítette be őket.

3: Komcsik: ,,amunkáspártalegjobbb akapitalizmusszar nezetikomunizmus kéneide" Nincs mit nagyon tárgyalni ezen a csoporton, kommunisták akik újra diktatúrát akarnak.

4: Normálisak: Ebbe a csoportba bele tartoznak a függetlenek, a valódi liberálisok,a balközép, és a jobbközép.

5: Trollok: Ehhez a csoporthoz nincs mit nagyon hozzáfűzi. csak azért járnak ide, hogy mindenféle hüyeséget írjanak ki. (mostanában ennek a csoportnak a száma elég alacsony)

Lehet lepontozni.:P

2012. jan. 7. 12:23
 7/17 A kérdező kommentje:

én nem pontoztalak le. Sőt, nagyon tetszett a rövidke kis esettanulmányod, egyszerre volt kissé szarkasztkus, vicces, és hát igen.... jórészt tényeken alapuló.

Egyébként én ritkán pontozok lefele, ha valami nem pártállásomtól függően nem tetszik, azt inkább nem pontozom, csak úgymond a trollokat, vagyha valaki orbitálisan nagy baromságot mond. Egyébként ha ez megy a parlemntben is ami itt GYK-n akkor BAROMIRA RENDET KELLENE RAKNI!

2012. jan. 7. 12:36
 8/17 anonim ***** válasza:
65%

Azt gondolom, hogy valamelyest reprezentálja magyar társadalom szellemi színvonalát. A 10millió fociedző országa mellett mi 10millió közgazdász országa is lettünk. A kommentelők nagy része kritikátlanul besz.opja a média/kormány ferdítéseit, pedig minimális gazdasági ismerettel is rá lehetne jönni, hogy azok nagy része definíció szerint marhaság. Gondolok itt a multi,IMF, stb. ellenességre.

A megdöbbentő az, hogy hiába írunk le észérveket, egyszerűen képtelenek felfogni, annyira agyhalottak.

2012. jan. 7. 13:59
 9/17 anonim ***** válasza:
12%

10:25-ös vagyok, 12:23-mas, bocsi, hogy megsértettem a lelki világodat, de így igaz amit írtam, a legagyatlanabb válaszolók nagy része liberális ámokfutó.

"4: Normálisak: Ebbe a csoportba bele tartoznak a függetlenek, a valódi liberálisok,a balközép, és a jobbközép. "

Ne röhögtess, a jobbközép az teljes mértékben a Fidesz tábora, amit az előbb húztál le, a valódi liberálisok már kb 100 éve nem is léteznek, csak ezek az önjelölt jogvédők, a balközép maga az MSZP és a feri új csődülete, függetlenek meg...van egyáltalán olyan?

2012. jan. 7. 15:58
 10/17 A kérdező kommentje:
Biztosan vannak függetlenek is... csak nem a parlamentben XD
2012. jan. 8. 01:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!