Mit gondolsz, ha végignézel "a magyar politika témában"?
12:23-as vagyok.
Kérdező: Thnx! XD
tegnap 15:58: A fideszt már közel sem a jobbközép támogatja, hanem egy olyan -nagyrészt behülyített- réteg,akik csak abban különböznek a szélsőjobbtól, hogy nem rasszisták.
"a jobbközép az teljes mértékben a Fidesz tábora, "
lósz@rt, gy igazi jobbközép beállítódású pofánköpné Orbánt az agyatlanságai és a következetlenségei miatt...
Röhögni fogsz meg liberálisozni, de aki ma nálunk kb. jobbközép politikus lehetne, az nem a parlamentben ül, hanem valami céget igazgat, van pl a neokonzervaítvok is jobbközéphez tartoznak.
Ezekhez Orbánnak csak szavakban van köze, tettekben csak ez a fajta szalon nacionalizmus megy nála.
"pedig a válaszom egyértelműen hasznos volt, ugyanis a véleményemet kérdezték, azt meg egyedül én tudom.."
jó abbahagyathatod, mivel te is ugyanezt csinálod
itt oldalfüggetlenül lepontoznak, még akkor is ha elírod, hogy mi az ország fővárosa....
egyébként az állandó libsizésed miatt pontoznak le, és te egyedül őket szóltad le.
"1.) Jobbik szimpatizáns 15 éves kiskamasz.
2.) Szélsőségesen liberális egyetemista, aki mindent jobban tud mindenkinél.
3.) "Hogy éljek meg minimálbérből, már a Mercimet se tudom tankolni" típusú állatkirály, aki tojt egész életében mindenre és azt hiszi, hogy minimálbérből kéne fenntartania 4 autót, 3 házat és kéne nevelnie 321 gyereket. "
Szerintem mindenkinek beszóltam ezen az oldalon.
"ósz@rt, gy igazi jobbközép beállítódású pofánköpné Orbánt az agyatlanságai és a következetlenségei miatt...
Röhögni fogsz meg liberálisozni, de aki ma nálunk kb. jobbközép politikus lehetne, az nem a parlamentben ül, hanem valami céget igazgat, van pl a neokonzervaítvok is jobbközéphez tartoznak.
Ezekhez Orbánnak csak szavakban van köze, tettekben csak ez a fajta szalon nacionalizmus megy nála."
Én a hazai értelemben vett jobbközépre értettem. Ez a kérdés a magyar politika témakörben van, országtól függ, hogy mi számít jobb vagy baloldalinak. Itt a Fidesz a jobbközép párt. Ennyi meg egy bambi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!