Miért nem mennek/megyünk ki megmutatni, hogy legalább annyian vannak a kormány ellen, mint mellett -remélem többen?
De szerintem nem az a lényeg, hogy ki mikor mennyit, hogyan kormányzott(ez is számít, de nem úgy), hanem az, hogy ki lenne az aki egyben tudná tartani az országot, stabilitást, jó kilátásokat, békét, együttműködést tudna teremteni kicsiny hazánkban. És az szerintem mindegy, ha ezt megtudja csinálni, hogy eddig mit szúrt el miért és hogyan.
Szerintem.
Azért Antall József kormányát sem kellett félteni: ők is eladtak minden mozdíthatót. Ő mondta, hogy a kormány szava nem úri becsületszó. Ő sem volt különb, mint Lendvai Ildikó, aki megígérte, hogy nem lesz gázáremelés. Antall azt mondta, nem emelik fel az üzemanyagok árát, aztán hipp-hopp: egyik napról a másikra majdnem duplájára emelték. Volt taxisblokád, ígérgetések, aztán mégis jött a nagy áremelés. A Fidesz meg összeállt a kisgazdákkal, ránkszabadította Torgyán Józsefet, aki szétverte a mezőgazdasági szövetkezeteket, és hülyeségeket beszélt és sajnos csinált is. Hornról meg le kellene már szállni: sorkatona volt 56-ban.
Kedves nagy fideszes: mit szólsz az ominózus koncerthez?
Talán azért voltak oly kevesen, mert nem fizettek a nézőknek, és különbuszok sem hozták őket vidékről és Erdélyből? Tudom: erről is Gyurcsány tehet.
Szívesen elmennék tüntetni a kormányzó és csapata ellen, de dolgoznom kell, szerencsére még van munkám.
utolsó hozzászólónak igaza van.
Ha ez a kormány nem vezette volna be az egykulcsos adót, talán még szimpatikus is lenne. :-(
Amikor a csőd szélén tántorgó görögök megkapták az első mentőhitelt az uniótól, Athénban az emberek azért tüntettek nagy indulatok közepette mert megvonták a 14. havi nyugdíjakat.
Mi is menjünk és tüntessünk.
írjunk petíciót amit mondjon be a tv, a rádió a rezsó és a vízcsap!
Egy vázlatot már készítettem .További jó ötleteket várok , mert egy rendes petíciónak 12-14 pontja kell legyen és nincs még csak 6.
íme:
Piti cijó!
1. Monnyon le a hó és legyen jó idő.
2.Adják olcsóbban a gázt kőölajat, benzint mint ahogy veszik az araboktól.Vagy ingyen , vaaagy amellett ,hogy ingyen adjanak mellé csavaros cukorkákat ajándékba.
3.Mindenki kapjonhatszázhuszonhállomillóezer forintot alanyi jogon .Minden héten.
4. TöröljüNk el minden közérzet rontó tényezőt: házmestert aki azt hiszi magáról ,hogy fontos személy; postást aki mindenféle számlák bedobálásával zaklat minket; rendőrt aki megállít amikor semmi kedven ott és akkor megállni és a szomszédék PiStikéjét aki alig 1 évesen a legváratlanabb időpontokban bömböl.
5. A Dunában folyjon ingyensör víz helyett a Tiszában meg bor.
6.Ne kelljen dolgozni csak szökőév szökőnapján és akkor is csak 2 órát.És akkor is csak irodában állami alkalmazottként ceruzát hegyezgetni.
....
így képzelted kérdező?:)
Jah, pont így, csak nem lehetne, hogy a Dunában folyjon a bor és a Tiszában a sör?
:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!