Miért nem mennek/megyünk ki megmutatni, hogy legalább annyian vannak a kormány ellen, mint mellett -remélem többen?
Azért nincsenek fideszesek a sitten, mert ők vannak kormányon. Visszamenőleg hoztak törvényeket, ami a törvénytelenség netovábbja, rokonokat, komákat, pártkatonákat ültettek magas pozíciókba. Most köpködnek az MSZP-re, pedig tőlük tanultak, a mi pénzünkön.
Szerinted egy Vitézy Dávid olyan tapasztalt szakember, hogy mindjárt egy nagy cég vezérigazgatója lehetett?
Ne fogjunk már mindent a szocik kormányozta 8 évre, volt már a fiúknak majdnem 2 évük, hogy valamit tegyenek. Tettek is: elvettek a szegényektől, adtak a gazdagoknak, örülök, hogy legalább Széles Gábor még jobban él, igaz, ő pénzelte többek között a fiúkat, amikor ellenzékben voltak.
Szerintem egy árva petákot sem költöttek az államadósság törlesztésére, az egykulcsos adó miatt keletkezett hiányt próbálják pótolni,de az se megy.
Nem a FIDESZ nyerte meg a választást, hanem az MSZMP elvesztette, mert impotensek és hülyék voltak. Amikor hatalmon voltak, nem sajátították ki a médiát, nem nem kerestek hullát a fideszesek pincéjében.
A fidesznél olyan pártfegyelem van, hogy a nagyvezér engedélye nélkül még szellenteniük sem szabad, jó a demagóg kommunikációjuk is. A szocik nem vették észre azt sem, hogy áruló van a soraikban.
3 műszakban dolgozom, nem érek rá tüntetni, de ha értem is buszt küldenének, és kapnék egy kis zsét, én is elmennék tüntetni.
Ezért nem derülneik ki fideszes mocskosságok.
A belügyminiszternek továbbra is több lakóingatlana van a II. kerületben, ahol többek között egy 400 négyzetméteres ház és a hozzá tartozó 2.246 négyzetméteres telek tulajdonosa, de van egy 224 négyzetméteres siófoki háza, valamint egy 155 négyzetméteres lakása a VII. kerületben is.
Ezeken kívül Csömörön tulajdonol egy zárt kertes ingatlant, valamint rendelkezik több hektár szántóval, egy több mint kétezer négyzetméteres sarudi külterületi ingatlannal, vannak garázsai, továbbá Szihalmon egy 150 és egy 70 négyzetméteres nyaraló tulajdonosa, de van nyaralója Szigetmonostoron is.
A belügyminiszter továbbra is egy Wartburg típusú személygépkocsival rendelkezik, amelyet 1995-ben örökölt.
A tavalyi vagyonnyilatkozathoz képest változás, hogy a belügyminiszter a megtakarításai között feltüntet egy 91 milliós illetve egy 94 millió forint értékű diszkont kincstárjegy csomagot, valamint egy 755 ezer dolláros és egy 717 ezer eurós devizamegtakarítást.
Míg tavaly a miniszter lakossági folyószámláján lekötött betét egyenlege 278 millió forint volt, a látra szóló egyenleg pedig 38 millió forint, az idei vagyonnyilatkozata szerint lakossági folyószámlájának zárolt látra szóló egyenlege 22 millió forint, látra szóló egyenlege pedig 2 millió forintra változott. Emellett a tárcavezető nyilatkozatából az is kiderül, hogy Pintér Sándor 426 millió forint értékben nyújtott családi, baráti kölcsönt, emellett 1 milliárd forint cégei értékesítéséből származó követelése van.
Ugyanakkor törlesztette a 2011-es vagyonnyilatkozatban szereplő 200 millió forintos, ingatlan vásárlására felvett pénzintézeti kölcsönét is, ebből a tartozásból a 2012-es nyilatkozat szerint 8,5 millió forint maradt.
Utolsónak! TE AZUTÁN A HAZUGSÁG NAGYMESTERE LEHETNÉL!
Ki írja meg ,hogy miniszternek koldus szegénynek kell lennie? Ha van foglalkozása mellett szántója, az többnyire kárpótlásból van. Ehhez nagyon is jól értek sajnos. Egyébként szégyelhetnéd magadat, de nem fogod. Jellemzőtök.
Utolsó te elolvastad, mennyi vagyona van vagy csak a szántó maradt meg az elfogult fejedben?
Igen akkor a Pintér nagy családi vagyont kellett, hogy örököljön.
Pedig 24 éves korában még egy lakása sem volt érdekes nem?
És az olajszőkítésből sem keresett vagyonokat a maffiózó dolgairól sem hallottál.
Ja igen vannak ilyenek akik csak az egyik oldaról hallanak.
Sajnálatra méltó vagy.
,,Szerintem is ezen múlott, hogy "csak" közel 400.000 ember ment el a békemenetre. Biztos vagyok benne, hogyha egy hétvégi napon lett volna ez az egész, többen lettek volna.,,
Lehet a Fideszben a szombat hétköznap, én még úgy tanultam hogy a szombat-vasárnap hétvége. 2/3 ezt is megváltoztatja...
Meghatódtam, ide nekem ... egy zsebkendőt!
Miért kellett a felvonulásra mozgássérült igazolvány és bot? Mi az isten tetszik neked abban, hogy az aktív dolgozóktól egyre többet elvesznek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!