Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért nem mennek/megyünk ki...

Miért nem mennek/megyünk ki megmutatni, hogy legalább annyian vannak a kormány ellen, mint mellett -remélem többen?

Figyelt kérdés

2012. jan. 23. 15:53
1 2 3 4 5 6
 21/59 anonim ***** válasza:
35%

azért mert kevesebben vagytok!

csak akkor vagytok sokan, ha valami ellen kell lenni.

külön-külön viszont a kormány mellett állnak a legtöbben.

mert különben ha nem ez a kormány van, akkor ugyan ki lenne jobb?azt hiszed azok akik 8 év alatt elkúrták, most másképp csinálnák? nem hiszem, ők ezt bizonyították, ezért tartunk itt. 2 szezon állt a rendelkezésükre. nem éltek vele. gyurcsány egy vicc, pojáca. igen bárgyú lehetsz, ha ilyeneket követelsz, mint kevesebb adó, meg magasabb fizetések. az mszp néha betartotta az ilyen szavazatnyerő ígéreteit. más haszna nem is volt, csak hogy hatalmat nyerjen, és téged elcsitítson, egy időre, mert aligha nevezhető az ország érdekének az a tevékenység, hogy osztogatunk nyakra faszra az embereknek, fedezet meg onnan van, hogy sehonnan. ezért dupla az államadósság. közben meg eladnak, privatizálnak mindent, így teljesen a külföldnek vagyunk kikszolgáltatva, mert egyszer csak nem lett gazdaságunk. nahát ha te ezt várod vissza, akkor gratulálok, meg ahhoz is hogy ilyen hülyék vagytok, hogy betömik az arcotokat havi plusz 10000ft-tal, a háttérben meg az - 20000ft adósság. amit az mszp csinált, az pont olyan mintha te egyik hitel után vennéd fel a másikat, válogatás nélkül, minden kiadást abból fizetnél, közben a szomszédnak eladnád a kertedet, amin ő megtermelné zöldséget, és egy idő után kénytelen lennél megvenni tőle, mindent felélnél. na ezen kéne elgondolkodni, meg azon, hogy ne azt mond meg, mi a nem jó, azt mindenki tudja, hanem azt, hogy mi lenne jó, faszikám

2012. jan. 28. 18:13
 22/59 anonim ***** válasza:
32%
Mert csak itt van nagy pofátok. Ezért.
2012. jan. 28. 19:31
 23/59 anonim ***** válasza:
22%
Valójában azért, mert tudjátok, hogy a Fidesz akkor is sokkal erősebb.
2012. jan. 28. 22:43
 24/59 anonim ***** válasza:
48%

1. A fidesz támogatói sosem lesznek annyian, mint azok, akik ellene vannak.

2. Én jobb híján a legkisebb rossz elvét követem: Az mszp meg az lmp kevésbé kártékonyabbak mint a fidesz.

2012. jan. 29. 01:49
 25/59 anonim ***** válasza:
51%
Arra egyik acsarkodó sem tudott válaszolni, hogy miért csak MSZP tagok vonulnak sorozatban börtönbe lopásért, csalásért, sikkasztásért? Válaszoljon már valamelyik nagy rajongójuk!
2012. jan. 29. 07:52
 26/59 Sz1u ***** válasza:

07:52

Mond Neked valamit Polt Péter neve?

2012. jan. 29. 10:43
 27/59 anonim ***** válasza:
69%
ma 07:52: Most éppen ki acsarkodik? Másfelől meg sohasem értettem, hogy ha azt mondom hogy az mszp rossz, de a fidesz rosszabb, akkor a sok jobboldalinak miért az jön le, hogy mszp-s vagyok. Mellesleg, a fideszesek is lopnak eleget, csak ők legalizálták ezt maguknak. (lásd: magánnyugdíjpénztárak) És csak idő kérdése, hogy a további csalásaikra is fény derüljön.
2012. jan. 29. 13:10
 28/59 anonim válasza:
100%
Az igazság szerint a magyarok bevannak szarva,durván kifejezve.Előkénevenni a 18.19.századi virtust és odacsapni az asztalra és azt monda ebből elég.Csak az a baj,mindenki másra vár,másra mutogatt.Nincs aki odaüssön arra a bizonyos asztalra.A tévé is mindig azt mutatja,hogy a külömböző pártok szidják egymát.Amikor hatalomra kerűlnek,aztnézi mindeggyik,hogy tudnék minnél többett lopni és elfelejti elötte mit igért.
2012. jan. 29. 14:18
 29/59 anonim ***** válasza:
37%

Ugyan most komolyan. Beszéltek itt a magánnyugdíjpénztárról lopás címszó alatt. Ennyire nem néztek híreket? (akár tv-ben, neten, vagy újságokban elég sok független hírszolgálat van és személy szerint én csak azoknak a szavára adok.) A magánnyugdíjpénztárak államosításából fizették vissza az államadósság egy részét.. de persze ti csak azt láttátok, hogy "úristen elveszik a pénzünket" nem értem, hogy amíg valaki nem vizsgál meg minden lehetséges oldalról valamit, akkor miért köpköd, meg pocskondiázik egy nicknév mögé bújva... menjetek ki az utcára, ha olyan sokan olyan kemények vagytok és annyira igazatok van.

+ Volt egy olyan komment, hogy azért nem mennek a kormány ellen tüntetni, mert nem nyugdíjasok, és van jobb dolguk. Szerintem is ezen múlott, hogy "csak" közel 400.000 ember ment el a békemenetre. Biztos vagyok benne, hogyha egy hétvégi napon lett volna ez az egész, többen lettek volna. Érdekes viszont, ha azt is megnézzük, hogy a békemenettel egy időben 4 országban tüntettek a kormány mellett. Egyetlen egy példát mondjatok nekem, ami ilyen színvonalú volt. Csak egyetlen egyet. Akkor azt mondom, hogy igazatok van.

2012. jan. 29. 19:48
 30/59 Sz1u ***** válasza:
7%

19:48

"Biztos vagyok benne, hogyha egy hétvégi napon lett volna ez az egész, többen lettek volna."

A szombati napnál nem kell jobban hétvége...

"Egyetlen egy példát mondjatok nekem, ami ilyen színvonalú volt. Csak egyetlen egyet. Akkor azt mondom, hogy igazatok van."

Tudod, aki az "emútnyócévbenn" uszított, szította a tüzet, az most épp kormányon van. Tehát azért volt "ilyen színvonalú" a demonstráció, mert a mostani ellenzék nem borogatott kukát, nem gyújtott fel autókat, nem dobált utcakővel, nem kötött el tankot, nem bontott kordont... meg ilyesmi. Ezeket is látni kellene!

2012. jan. 29. 20:52
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!