Miért nem mennek/megyünk ki megmutatni, hogy legalább
annyian vannak a kormány ellen, mint mellett -remélem
többen?
ma 03:48!
Nagyszerűen bemutattad milyen képmutatók vagytok. Ti vagytok a barátságos-kedves-békés-keresztény békemenet, ha valaki kritizál titeket akkor egyből tolvajnak nevezitek és elkezditek gyalázni.
Ennyire vagytok ti kedves-békés csapat. Nevetséges!
2012. febr. 4. 11:00
Már volt 8 éve az előző MSZP-S KORMÁNYNAK, HOGY ZÁRLÁBA ÜLTESSE AZ ELŐZŐ FIDESZ KORMÁNY TAGJAIT.Semmi sem történt, pedig nagy elszámoltatásokat igértek. Most is ezt írjátok és semmi sem fog történni,mert nem lopnak. Most is csak és meglátjátok mindig is csak is Mszp-s főtisztviselők milliárdos csalásai derülnek ki, mert már egymást is feladogatják.A mostani katonatiszti disznósághoz nincs egy szavatok sem.? Holott a Ti pénzeteket sikkasztották el. És ez még csak a töredék. Olyan foglalkozásom volt ami a bizalomra épült. Kommunista és nem kommunista egyaránt megbízott bennem, kitárulkozott előttem. Szörnyű dolgokat tudtam meg 40 év alatt, amiről hallgatnom kellett. Nem félelemből, mert azt már gyerekkoromban megismertem és immunissá váltam ellene, hanem tisztességből.Most egy regényen dolgozom, mert ezt a rengeteg szőrnyűséget nem tarthatom magamban. A szereplők egy része nem él, másrészt az élőknek más nevet adok. Egyébként nem rokkant igazolvánnyal vonultam fel, ez egy hülyeség, hanem arról írtam hogy mozgássérült vagyok. Várom, hogy melyik szavamba fogtok belekötni baloldali szemléletekkel!
2012. febr. 5. 07:21
MSZP-S KORMÁNYNAK, HOGY ZÁRLÁBA ÜLTESSE AZ ELŐZŐ FIDESZ KORMÁNY TAGJAIT.
Mielőtt elkezdesz regényt írni, tanulmányozd egy kicsit a magyar nyelvet, ráfogsz jönni hogy a ZÁRLA valójában zárda.
Valamint a kerüld a nagybetűk indokolatlan használatát, komolytalanná teszi az írót ha látják rajta hogy mennyire nem tud uralkodni az érzelmein.
A békemenetedhez vissza térve az egy nagy fából vaskarika volt. Miféle békemenet az ahol lépten-nyomon a fideszes harci retorika transzparenseibe botlik az ember(szembeszállunk a nyugattal, meleg-ellenes szöveg)
Havannában voltak ilyen tüntetések a hatvanas évek embargója alatt, ugyanez a nyugatellenes hangulat volt, csak ők nem akarták Gandhi békemenetébe csomagolni azt.
2012. febr. 5. 12:04
TUDTAM HOGY BELEKÖTSZ VALAMIBE. Csak egy féléve, hogy nagyjából megtanultam internetezni.Hogy megtanultam az túlzás, és időnként mellé is ütök. A regényírásról meg csak annyit, hogy már több novellám megjelent, egy hete kért fel egy kiadó újabb két novella megírására. Nem tudom hogy nő vagy , esetleg férfi, mindenesetre nehéz lehet Veled együtt élni, mert semmi elnézés, tolerancia nincs benned. Csak a negatívumokat tartod érdekesnek válaszadásnál is.
2012. febr. 5. 13:35
,,TUDTAM HOGY BELEKÖTSZ VALAMIBE,,
Miért kiabálsz? Félsz? Kíváncsi vagyok melyik kiadó kért fel. Elmondod?
2012. febr. 5. 16:57
Soha semmitől nem félek, és soha életemben nem kiabáltam. Sőt hangos szó sem hagyta el soha a számat,mert emberileg méltatlan dolognak tartom a hangos érzelem megnyilvánulást.
Novelláim apolitikusak, csak a különös embersorsok érdekelnek és arról írok általában.
2012. febr. 6. 20:14
47/59 A kérdező kommentje:
Csak közlés gyanánt írom, mert írta, hogy még csak fél éve internetezik, hogy az internet világában a csupa nagybetű, az ordibálásnak számít.
További szép estét!
2012. febr. 7. 06:35
Interneten a nagybetű kiabálást jelent! Van aki nem tudja nagy dolog, de nem kell belőle ekkora patáliát csapni. Egy a lényeg, egyik párt sem nyerte meg a tetszésemet, mert nem országban gondolkodnak, hanem a saját zsebüket tömik, mellette lenézik a tömeget. Emlékszem, amikor kövér panel patkányoknak nevezte a sok százezer embert, akik panel lakásban laknak :-( A Gyurcsány kormány tesze-tosza, riaszt a szélső jobb,még van az LMP. Na és az összefonódások :-(
2012. febr. 20. 11:00
aki úgy érzi és tud üres péztárcából ugrálni az mennyen és tüntessen a kormány ellen! aki tudja ,hogy nem lehet az szimpátia tüntetésen vegyen részt a kormány mellett! Ha még nem tűnt volna fel valakinek az elmúlt 20 évből 4 év mdf 12évben az mszp kormányzott 16 évben ott volt az szdsz, és csupán 6 év a fidesz kdnp! az viszont tény ,hogy pontosan ki mutatható ,hogy minek a következményére mentek tönkre a magyar emberek!
2012. febr. 20. 12:21
Kapcsolódó kérdések: