Hogyhogy ennyi rengeteg ember tüntetett Orbán mellett? És mi következik ebből?
A szervezők szerint egymillióan voltak, de még a Népszabadság is azt írja, hogy "évtizedes tapasztalattal rendelkező munkatársaink a rendszerváltás óta nem láttak ekkora tömeget."
"20:05"
Ezt most úgy mondod, mintha ők nem magyar emberek lennének, vagy semmi közük nem lenne Magyarországhoz. Ide vezetett a 40 kommunizmus. Nagyon sok szülőből kiölték a nemzeti érzéseket, a gyerekeik is ilyenek. Elfogadják Trianont, és magyarokra külföldiekként tekintenek. Bezzeg az ilyeneknek az IMF az nem külföldi! :)
Ebcsont válasza:
"Az alkotmánybíróságon nincs helye sem ellenzéki, sem kormányoldali tagoknak. Az alkotmánybíróságnak függetlennek kell lennie."
én is erre gondoltam ,de köszi hogy kiigazítottál.
"Van neki saját vagyona ha teljes sereget nem is 1-2 tízezer emberért [2000-3000*10000=20 -30 millió]
lazán beáldozhatott ennyit akik szítják a hangulatot." Olyan bolond Orbán! :)
"Nem csoda hogy bejön a gazdaságpolitikája neked ,hiszen a számokkal is hadilábon állsz.Ha jóhiszeműen 300ezer tüntetőt adunk neki akkor is legfeljebb 900 millió forintról van szó." Ki mondta, hogy 3000Ft-al kell számolni?" Ki menne ki 3000-ért tüntetni? Max. a hajléktalanok vagy diákok, de akinek bármilyen munkája van az aligha."
Van azokból elég ,valamint a kisebbség problémásabb része is bevállalna egy ilyen melót.Lazán össze lehet tarhálni ezzel egy párszázezres tömeget.
"Ha van is ilyen, létszámbeli jelentőségük semmi, akkor meg miért is lenne erre szükség?"
Én is ezt mondtam ,de te emelted ki nem én.
"Meg azért számoljunk már azzal is, hogy valaki nem megy el tüntetni, kirúgják, az utána hová fog menni? Megmondom én, a Népszabadsághoz. Legyen az a tömeg csak 100 000-es, tényleg megérné bárkinek is, hogy +100-200 ember miatt ezzel járassa le a saját tüntetését? Aligha hinném. Rossz ballibsi hazugság ez is. Röhejes. Ha ilyet lehetne csinálni, annak csak nagy tételben lenne értelme, de akkor erről mindenki tudna, és nemcsak a sajtóból, hanem a saját ismerőseitől, akikkel ezt megcsinálták."
Ezért nem is vettem számításba.
"Mindenki azt írhat amit akar,még..." Jaj de sokat sejtető voltál, jön a totális diktatúra, oda lesz a sajtószabadság. :)"
Mi másért kellett egy vadiúj médiatörvény.?A reklámok hangereje nem egy olyan egetrengető probléma hogy külön törvénycsomag kell rá.
"Meg ne felejtsük el az a 6 millió embert akik a Fidesz ellen vannak.A lélekbeli támogatás a tüntetésen nem sokat ér." Az a 6 millió Fidesz-ellenes soha nem létezett, ez is egy tipikus ballibsi agyrém. Akik nem mennek el tüntetni, de elmennek szavazni, azoknak van súlyuk a politikában. Akik szavazni sem mennek el, azoknak semmilyen politikai súlyuk nincs, őket vagy nem érdekli a politika, vagy mindegyik pártot/politikust gyűlölik, és ennyi."
Te magad mondtad ,minden pártot gyűlölnek.Így a Fideszt is .A Fidesz ellen talán utcára lehet vinni őket és akkor lesz súlya is.Azért a 4millió nem szavazó polgártársunkat azért ne küldjük el a fenébe,hogy nekik 2014 -ig kuss a neve.
"Az említett 6 milliónak töredéke ment el szavazni Mszp-re, Lmp-re, Jobbikra illetve kis pártokra,"
Úgy 2 millió ,de ilyen jelentéktelen számokkal nem foglalkozunk:)
"A többi nem nyilvánított véleményt senki ellen sem. Az otthonmaradás nem vélemény. Mögé lehet képzelni sok mindent, csak semmi értelme."
A lehetőség viszont adott .Amúgy honnan tudod hogy egy kiábrándult Fideszes sincs,és mind a 2,25 millió Fidesz szavazó megvan elégedve a kormánnyal
"mintha buktatok volna [legalábbis a fideszesek] 1 milla szavazatot ,de az is csak az ellenzék által megzsarolt statisztikusok műve."
"Ez teljesen természetes. Engedd meg hogy felvilágosítsalak, hogy ez mindig is így volt, választások után (különösen nehéz gazdasági helyzetben) minden kormányzó erő veszített még a szavazóbázisából!"
De azért közel nem a felét.tény hogy a Fidesz egy kicsit átlag felett bukott ,nem hinném hogy 2014-ben egyedül tudja a 2/3-adot produkálni,nyerni még talán nyerhet ,de sokat kell tepernie az abszolút többségégért.
"Jelentősége pedig egyáltalán nincs. Annak van jelentősége, hogy a következő választáson kire mennyien mennek el szavazni, az pedig addig változni fog!"
Csak a kérdés milyen irányba!Itt Magyarországon senki nem volt töretlenül kétszer egymásután kormányon az MSZP két koalíciós "éppentöbbsége" nem igazi kormány hatalom Viktor mindenképpen elbukja a 2/3-od a kérdés hogy nyerni fog-e.A magyar köztámogatás jobb ha tudod elég ingatag.Viktor is biztosra vette hogy 2002-ben is kormányon marad és mégsem.
Hidd el, ez mindig így van!
"Meg a kereszténységért aztán az ateistákért vagy bárkiért akiért muszáj." Ettől demokrata. ;)"
Hogy beolvasott a mostani koalíciós partnereinek "Térdre csuhások imához!",most meg a keresztényeknek ígérget fűt fát!Ilyen egy igazi demokrata.Meg a kisemberek védelmezője ,a megszorítások kivezetője stb.Igazad van ő egy vérbeli demokrata:)
"De csak mi magyarok jöttünk rá ,csak minket csesztetnek ,a többieket meg szeretik.és a nagytőkés pénzvilágnak csak a forint kell mi?Abból akar várat építeni netán?:)"
Csak azokat cseszletik akik szembe mernek szállni velük.
"Egyébiránt mindenkire próbálják ráerőltetni az akaratukat. A franciákra is, az olaszokra is, de legfőképpen a görögökre, illetve ránk."
Hm a franciák hadakoznak egy kicsit eredményesebben mint mi ,Olaszország meg Görögország még nagyobb tárgyában van mint mi ,ami nem az IMF meg a zúnijó hibája hanem az övék ,most csak próbálják kirángatni a szarból.
"A példádon felbuzdulva a Haribo maci is egy sátáni teremtény,akit exhumálni kell mert nagyon sok gyerek elhízásáért felelős ami miatt egy csomó pénzt költenek az orvosoknál és ebből építi fel a palotáját ."
"Túl sok Tótha W. Árpádot olvashattál, vigyázz vele mert megárt! :)"
Elhiszem ,bár fogalmam sincs miket írt:)
Visszakérdezek a határon túli magyarok véleménye számít ,de akik itt éltek ,de 2010-ben nem szavaztak azoké nem?
Érdekes...
Először az anyaország lakóival kéne törődni aztán a Trianon miatt külföldre került magyarokkal.
10:20
"Hát pedig sokan voltak ilyenek, olvass a neten"
Olvassak a neten? Olyan önáltató szerencsétleneket, mint te? Vagy szakmányban kommentelő szoci aktivistákat? Minek is? :))))
Soha nem politizáltam de most már elegem van az ilyenekből mint te.
A hozzászólásaidból és ahogy másokat minősítesz akik nem értenek veled egyet,látszik milyen korrekten látod ami itt zajlik.
Ez nagymagyarkodás már igen undorító. Ezt tudta hitler is felhasználni és tömegeket megmozgatni. Ha ismered a Magyar történelmet, bizonyára tudod, hogy a királyaink sőt a feleségeik sem voltak tiszta Magyarok az Árpádház után. Arról már nem is beszélek, hogy ahány had átvonult ezen az országon mind hagyta itt rendesen a magjait. Honnan tudod ősanyáink vagy a nagy jobbikosok ükanyjai kekkel bújt a szénakazalba? Összeszámoltátok hány nemzetiség él ebben az országban? Megnézted már a családfád? Hány swarceberger vagy miskovczki van a jobbikosok ősei között?
Az egész történelmünk alatt a Magyarok ölték, vakítatták egymást húsz fillérért elárulták a hazát. Kossuth-ot istenítitek mikor sikkasztott és vén koráig jól élt külföldön? Röhej. Talán tanulmányozni kellene a Magyar történelmet.
Nekem apai ágon Német a rokonságom, anyám apja pedig Magyar gróf volt. Miről regéltek itt mikor annyira utálkoztok így az unió úgy az a gaz unió.
Abban a rohadt átkosban lenne nektek jó mikor lezárják a határokat és elkülönülünk?
Miből tartanánk el magunkat mikor minden gyárunk üzemünk meg lett szüntetve? Talán a MOL vásárlási pénzből Ikarusz, Ganz, Hajógyár,Harisnya gyár, Goli, ezeket kellett volna megépíteni és akkor lehetne egy belső gazdaság.
Mit gondolsz ha kórházi vizsgálatokra mész milyen pénzekből van a rengeteg milliárdos gép. A TIOP pályázatokból, csak ti ezekről sz@rt sem tudtok.
Egyáltalán nem vagyok unió imádó és komcsi sem, hisz én még kisz tag sem voltam. De a melóm miatt látom közelebbről amit te nem. És sokat hallottam kiskoromban a mostanihoz hasonló rendelkezésekről, diktatórikus vezetésről. Valahogy ami most zajlik arról nem akartok elvakultságotokban korrekten középen állva elemezve véleményezni. Szerinted az alkotmány bírák kinevezésétől kezdve, az, hogy más híreket hallok egyik rádióban mást a másikban, az egykulcsos adó stb.
De hülye is vagyok, hogy sorolom te is tudod és hallod csak elvakultan nem akarjátok látni mi a helyzet. Mindig is volt egy tömeg akinek szüksége van a nagy vezírre hát én nem vagyok a tömegbe való. Nekem nem kell parancsnok.
A határon túliak meg frankó, hogy megkapták az állampolgárságot, de nehogy már ők döntsék el az életünket. Ez is csak jó fogás volt orbántól.
Összeuszítani megint az embereket és akkor a lényeg felett elsiklunk.
A Magyarságot lehet egy közös eu.–ban is őrizni, ez csak egy uszításra alkalmas kifogás, hogy hú mit tesz a népi dolgainkkal is az eu.
Meg dirigál. Szerinted, ha egy közösséghez tartozol nem kell szabályokat hozni?
Na mindegy tudom, hogy falhányt borsó, amit leírtam, de én legalább nézem ezt az oldalt és amazt is. Ott is látom mik a sz@r dolgok.
Az utolsó Ebcsontnak ment 15:56-os.
Ja és, hogy tudd, minket konkrétan megfenyegettek, ha nem megyünk manapság milyen fotókat lehet tömegről csinálni stb.
"Olvassak a neten? Olyan önáltató szerencsétleneket, mint te? Vagy szakmányban kommentelő szoci aktivistákat? Minek is? :))))"
Értem, hogy érdemi érvek nélkül személyeskedsz, de kérlek, ha nem is akarsz olvasni, fotókat, videókat azért megnézhetsz, amikben látszik, hogy emberek miért is mentek ki. Ismétlem, nem azt mondom, hogy csak egy indok miatt mentek ki, hanem mindenki másért - de ezt a kormány viszont egy célként, a kormány melletti szimpátiatüntetésként értelmezi.
12.56-os.
A békemenet résztvevői mind azt szeretnék, ha a szabadon megválasztott, törvényes kormány ugyanúgy kormányozhatna, mint minden más kormány, mint a legtöbb demokratikus kormány a világon, külső nyomásgyakorlástól mentesen.
A tüntetők közt 3 csoportot különböztethetünk meg:
1. Aki Fidesz szimpatizáns.
2. Aki országa szuverenitását féltő demokrata.
3. Aki mindkettő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!