Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Hogyhogy ennyi rengeteg ember...

Hogyhogy ennyi rengeteg ember tüntetett Orbán mellett? És mi következik ebből?

Figyelt kérdés

A szervezők szerint egymillióan voltak, de még a Népszabadság is azt írja, hogy "évtizedes tapasztalattal rendelkező munkatársaink a rendszerváltás óta nem láttak ekkora tömeget."

[link]

2012. jan. 21. 18:33
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 41/89 anonim ***** válasza:
35%

buszke93!

Köszi! Nem vagy te rossz ember, sőt!!!

Nem csalódtam benned se mint Orbánba se az EU fellépésével kapcsolatosan!

Hajrá Magyarok!

Tegyük mosolygóssá ezt az országot, elég volt a savanyúságból. Mutassuk az új utat az EU-nak és a világnak!

2012. jan. 21. 20:04
 42/89 anonim ***** válasza:
26%

19:58

"azért kérdezem, mert mindenfélét hallottam"

És a "mindenféle" között felsorolt dolgok kizárják egymást? Mert ha nem, akkor a süketelésednek semmi értelme (nem mintha amúgy sok lenne).

2012. jan. 21. 20:10
 43/89 anonim ***** válasza:
80%

1./ Nem csak a Fidesz-frakcióban,hanem az alapszervezeteknél is nagy a pártfegyelem. Amit a többség dönt,az a kisebbségre is kötelező.

2./ A Fidesznek 10 év gyakorlata van a tüntetések szervezésében.

3./ Sokan azért mentek el,mert féltették az állásukat.

A 10.000.- fő túlzás. De ha igaz is lenne,ez még nagyon messze van a 2/3-tól.

Rákosi idejében is "önként" tüntettek az emberek Amerika, a kulákok, Mindszenti ellen.

2012. jan. 21. 20:11
 44/89 anonim ***** válasza:
74%
Szerintem is sok fizetett ember volt ott. De sok ember még mindig az Orbán bűvöletében él ez is biztos. Tegyük fel hogy Orbánnak van igaza (ami egyébként nincs így) az UNIO és az IMF a gonosz ördögök és csődbe megy mind a kettő az EURO meg eltűnik a színről nos akkor mivan? hogyan tovább? milyen hasznunk származna ebből ha ez megtörténne? Szerintem sokkal többet veszítenénk mint amannyit nyernénk egy ilyen összeomláson. Ha higgadtan végig gondoljuk az Orbán bukását és az ezzeljáró veszteségeket amik ezer milliárdokban mérhetőek akkor el lehet képzelni hogy ha nincs az UNIO és az IMF akkor most ki húzna ki bennünket a sárból. És ami aggasztó még hogy nincs vége még az Orbán és Matolcsi féle ámokfutásnak! Ki tudja milyen buta gondolatok forognak a fejükben még aminek a veszteségeit megint nekünk kell majd megfizetni. Sajnos ez a szomorú valóság.
2012. jan. 21. 20:16
 45/89 anonim ***** válasza:
69%
Elemezzétek csak hitler hatalmi időszakát. Akkor is sok elvakult, buta ember volt.Ezeket nem,érdekli a legfelsőbb bírák eltávolítása, az oktatás fizetőssé tétele, az eü. államosításának is megvan az oka okosok. Az össze rokon, barát pozíciót kap stb. A kis emberek bérének csökkenése a szemét adópolitika miatt. Ezek akik még mindig imádják nem gondolkodnak?
2012. jan. 21. 20:25
 46/89 anonim ***** válasza:
83%

20:10!

"És a "mindenféle" között felsorolt dolgok kizárják egymást? Mert ha nem, akkor a süketelésednek semmi értelme (nem mintha amúgy sok lenne)."

Kérlek, olvass már vissza, mit mondtam! Hol állítottam ilyet? Nem zárja ki egymást, valóban. Azt mondtam, hogy sok célért mehettek ki az emberek, és nem feltétlenül azért, mert egyetértettek a kormánnyal, vagy mert Magyarországot féltik. Biztos volt olyan, aki a kormányt elküldené a gulágra, de az EU-t még jobban gyűlöli, ezért ment ki. Valaki nem hiszi, hogy az EU megtámadott minket, de a kormány iránt szeretné kifejezni a szimpátiáját. Valaki a Klubrádió ellen ment ki tüntetni, valaki a melegek ellen (index listázta pár érdekesebb transzparens szövegét). 100%-ig biztos vagyok abban, hogy a tömeg nem volt homogén ideológiailag. Sokféle ember ment ki, sokféle okból, ezért volt ekkora a tömeg. Ez volt a kérdés, erre válaszoltam. Kérdésre válaszolni elég jó neked, hogy értelme legyen az én "süketelésemnek"?

Az már más kérdés, hogy a Fidesz/Orbán hogy adja majd el ezt kifelé (valószínűleg úgy, hogy mindegyik a kormánnyal ért egyet, őket támogatják)

2012. jan. 21. 20:30
 47/89 anonim ***** válasza:
56%

A Népszabóék mindenesetre soha nem látott tömegről cikkeznek. Orbán szócsöve lett má' az is, azé'.... :)

2012. jan. 21. 20:40
 48/89 anonim ***** válasza:
63%
20:25! Olvastam Hitler hatalomra jutásának történetét és ebben egy ponton megjegyzik a történészek hogy Hitler egy középszerü kis senki lett volna ha nincs az 1928 as gazdasági világválság. 1928 ban Németországban nyomor volt és szegénység, egyszer csak jött egy ember aki nagyon becsvágyó és őrült volt ahhoz hogy egy ilyen rosz gazdasági helyzetben is látott reményt arra hogy létrehozza a diktatúráját. A Német nép meg annyira rossz hejzetben volt hogy mikor feltünt ez az ember és azt mondta nekik hogy ő jólétet és felemelkedést tud teremteni akkor ünnepelték mint egy megmentőt. Nos a végén tudjuk milett. Ebből a leírásból mindenki olyan tanulságot szűrhet le milyet akar, De Európa megtanulta a leckét egy életre!
2012. jan. 21. 20:51
 49/89 anonim ***** válasza:
37%

20:30

"Biztos volt olyan, aki a kormányt elküldené a gulágra, de az EU-t még jobban gyűlöli, ezért ment ki."

Ja, biztos ezekkel volt tele a Bencsikék szervezte tüntetés :)))

Elég vicces, hogy kínjukban a balosok milyen életszerűtlen fantáziálásba menekülnek.

2012. jan. 21. 21:06
 50/89 anonim ***** válasza:
63%

A Civileket alaposan megvezették, hogy így az EU rabszolgatató, meg úgy az IMF, sokan ezért mentek el, függetlenségiek. Csakhogy 2004 óta az EU tagjai vagyunk.

A Nyugatiba vonattal is rengetegen érkeztek, kiöltözve, nagy kokárdákkal. Olyan 50-70 év (80) közöttiek, vagyis nagyrészt nyugdijasok.

2012. jan. 21. 22:54
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!