Hogyhogy ennyi rengeteg ember tüntetett Orbán mellett? És mi következik ebből?
A szervezők szerint egymillióan voltak, de még a Népszabadság is azt írja, hogy "évtizedes tapasztalattal rendelkező munkatársaink a rendszerváltás óta nem láttak ekkora tömeget."
buszke93!
Köszi! Nem vagy te rossz ember, sőt!!!
Nem csalódtam benned se mint Orbánba se az EU fellépésével kapcsolatosan!
Hajrá Magyarok!
Tegyük mosolygóssá ezt az országot, elég volt a savanyúságból. Mutassuk az új utat az EU-nak és a világnak!
19:58
"azért kérdezem, mert mindenfélét hallottam"
És a "mindenféle" között felsorolt dolgok kizárják egymást? Mert ha nem, akkor a süketelésednek semmi értelme (nem mintha amúgy sok lenne).
1./ Nem csak a Fidesz-frakcióban,hanem az alapszervezeteknél is nagy a pártfegyelem. Amit a többség dönt,az a kisebbségre is kötelező.
2./ A Fidesznek 10 év gyakorlata van a tüntetések szervezésében.
3./ Sokan azért mentek el,mert féltették az állásukat.
A 10.000.- fő túlzás. De ha igaz is lenne,ez még nagyon messze van a 2/3-tól.
Rákosi idejében is "önként" tüntettek az emberek Amerika, a kulákok, Mindszenti ellen.
20:10!
"És a "mindenféle" között felsorolt dolgok kizárják egymást? Mert ha nem, akkor a süketelésednek semmi értelme (nem mintha amúgy sok lenne)."
Kérlek, olvass már vissza, mit mondtam! Hol állítottam ilyet? Nem zárja ki egymást, valóban. Azt mondtam, hogy sok célért mehettek ki az emberek, és nem feltétlenül azért, mert egyetértettek a kormánnyal, vagy mert Magyarországot féltik. Biztos volt olyan, aki a kormányt elküldené a gulágra, de az EU-t még jobban gyűlöli, ezért ment ki. Valaki nem hiszi, hogy az EU megtámadott minket, de a kormány iránt szeretné kifejezni a szimpátiáját. Valaki a Klubrádió ellen ment ki tüntetni, valaki a melegek ellen (index listázta pár érdekesebb transzparens szövegét). 100%-ig biztos vagyok abban, hogy a tömeg nem volt homogén ideológiailag. Sokféle ember ment ki, sokféle okból, ezért volt ekkora a tömeg. Ez volt a kérdés, erre válaszoltam. Kérdésre válaszolni elég jó neked, hogy értelme legyen az én "süketelésemnek"?
Az már más kérdés, hogy a Fidesz/Orbán hogy adja majd el ezt kifelé (valószínűleg úgy, hogy mindegyik a kormánnyal ért egyet, őket támogatják)
A Népszabóék mindenesetre soha nem látott tömegről cikkeznek. Orbán szócsöve lett má' az is, azé'.... :)
20:30
"Biztos volt olyan, aki a kormányt elküldené a gulágra, de az EU-t még jobban gyűlöli, ezért ment ki."
Ja, biztos ezekkel volt tele a Bencsikék szervezte tüntetés :)))
Elég vicces, hogy kínjukban a balosok milyen életszerűtlen fantáziálásba menekülnek.
A Civileket alaposan megvezették, hogy így az EU rabszolgatató, meg úgy az IMF, sokan ezért mentek el, függetlenségiek. Csakhogy 2004 óta az EU tagjai vagyunk.
A Nyugatiba vonattal is rengetegen érkeztek, kiöltözve, nagy kokárdákkal. Olyan 50-70 év (80) közöttiek, vagyis nagyrészt nyugdijasok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!