Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Hogyhogy ennyi rengeteg ember...

Hogyhogy ennyi rengeteg ember tüntetett Orbán mellett? És mi következik ebből?

Figyelt kérdés

A szervezők szerint egymillióan voltak, de még a Népszabadság is azt írja, hogy "évtizedes tapasztalattal rendelkező munkatársaink a rendszerváltás óta nem láttak ekkora tömeget."

[link]

2012. jan. 21. 18:33
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 11/89 Shai-Hulud ***** válasza:
62%

#18:56

"Már bocs de nem kaptak zsebpénzt."

Nem, nem. Ez Orbánéknak nem is szokásuk. Mint ahogy itt sem volt:

[link]

#crem0001

"...de megnyertük a csatát."

Még néhány ilyen győzelem, és beledöglünk...

"a Fidesz és a Jobbik is ajtót mutatott azoknak akik csak kihasználi akarnak minket. "

Ajtót is mutatott, meg az üres zsebét is, hogy ide tessék tömködni a pénzt...

"és a példától indittatva a nyugat Eu s országok is lebonthatják a túlbúrjánzott liberális önkényuralmat."

Érdekes... Eddig EGYIK példánkat sem nagyon akarták követni... Nem bontották le a demokratikus gátakat, nem írtak új alkotmányt, nem akarnak "nem ortodox gazdaságpolitikát", sőt, szóba állni is csak akkor hajlandók velünk, ha visszavonunk néhány ilyen törvényt.

És erre Orbán ígéretet is tett... Szóval akkor mi győztünk? Érdekes... Én ezt nem éppen győzelemnek hívnám.

2012. jan. 21. 19:12
 12/89 anonim ***** válasza:
68%

"Ami Stave Jobs nyomndakaiba lépet aki a jövőt látta és képviselte!"

Szerencsétlen Mr Jobs forog a sírjában...

2012. jan. 21. 19:13
 13/89 anonim ***** válasza:
66%

Valami van hiszen tényleg sokan voltak.

Amit viszont tényleg nem értek az az, h Covenant totál határozottan állítja, h buszokkal vittek fizetett tüntetőket.

Bezzeg mikor én állítottam, h nálunk a fidesz meg az mszp 1000ért veszi a romák szavazatait akkor háborgott, h ilyen biztos nincs!

Sőt, a romák nem is járnak szavazni!

Pedig ehhez még buszt se kell bérelni...

2012. jan. 21. 19:14
 14/89 anonim ***** válasza:
45%
Lefizették őket ennyi.
2012. jan. 21. 19:14
 15/89 anonim ***** válasza:
63%
A lepontozó gárda másik országban él, ezért kapja a fizetését, vagy 2-3 milla környékén keres és ezért nem veszi észre, hogy mi van itt (esetleg ezért kapja a havi 2-3 milláját, hogy legyen kombinált válasz is)? (Csak érdeklődöm :))
2012. jan. 21. 19:18
 16/89 anonim ***** válasza:
45%

"Hogyhogy ennyi rengeteg ember tüntetett Orbán mellett? "

Úgy, hogy az ellenzék által hallucinált kormányváltó hangulatnak nyoma sincs.

Nagyon ritka, hogy kormánypárti tüntetésre komoly tömeg jelenjen meg. Ahhoz, hogy ez sikerüljön, persze nyugati "barátaink" jócskán hozzájárultak a hisztérikus politikájukkal.

"És mi következik ebből?"

Az, hogy a pár tucat szoci aktivista által meghatározott GYK-s közhangulat nem azonos az ország közhangulatával.

2012. jan. 21. 19:19
 17/89 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigi és a még később bejövő válaszokat, nekem mindegyikben volt megfontolandó. Bevallom, én a 12-essel értek egyet a leginkább, aki most 0 %-on áll, de én nem pontoztam le senkit.

Érdekes most a pontozás is, ez is mutatja, hogy eléggé kiegyenlítettek az erőviszonyok, illetve ennél a kérdésnél is inkább talán a FIDESZ billen.

2012. jan. 21. 19:22
 18/89 anonim ***** válasza:
36%

...

Erre a 400 ezer tüntetőre semmilyen hazugságot nem tud kitalálni a liberális média!

Egyetlen egy fideszes tábla nem volt kint, az emberek maguktól, Magyarországért voltak jelen!

Fantasztikus ez a nemzeti összetartozás!

19/89 Dick Esmen ***** válasza:
78%
Én a mai nappal végkép elvesztettem a bizalmamat a magyar emberekben,Magyarországban...a HAZÁMBAN.Ahol egy ilyen kormányért ennyien mennek tüntetni az tényleg a hülyeség országa.
 20/89 anonim ***** válasza:
78%

Sok ok összejátszott: valaki azért ment ki, hogy Magyarországért álljon ki egy állítólagos külföldi támadás ellenében, valaki azért, hogy a kormányért, valaki pedig személyesen Orbánért (ki tudja konkrétan, hogy miért is szervezték ezt? Mert még ma is hallottam ellentétes indokokat) Sok motiváció, sok szervezés (valóban szervezték már ezt egy ideje, a neten riportok voltak már két hete, hogy Fideszes, Fidesz-közeli, jobboldali "civil" szervezetek szervezték az utat, buszokat szerveztek, stb...), jó idő (mi lett volna mondjuk egy olyan esőre álló, hideg időben, mint január 2-án?) ezt eredményezi, nem beszélve arról, hogy még mindig sokan támogatják a Fideszt és a kormányt.

Szóval igen, sokan voltak kint, lehet, hogy többen is, mint a Millások, meg korábban az Orbán-féle "Kétmillások", és én személy szerint nem hiszem, hogy fizetésért mentek oda.

De ettől még felmerülnek kérdések: meg tudnák ezt ismételni? Egységes az, amit ők akarnak? Egyetértenek ők is a kormánnyal (egykulcsos adó, nyugdíjak)? Vagy csak eurofóbok? Sok-sok kérdés, ami miatt nem lehet egyszerűen megválaszolni a te kérdésedet.

2012. jan. 21. 19:24
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!