Hogyhogy ennyi rengeteg ember tüntetett Orbán mellett? És mi következik ebből?
A szervezők szerint egymillióan voltak, de még a Népszabadság is azt írja, hogy "évtizedes tapasztalattal rendelkező munkatársaink a rendszerváltás óta nem láttak ekkora tömeget."
19:36!
"Esetleg kérdezd meg őket."
Kiket? A főszervezőket? Vagy azokat, akik vidéken szervezték az utazást? Vagy akik kimentek?
Azért kérdezem, mert hallottam én mindenfélét: ez egy kormány-szimpátia tüntetés. Magyarországot hagyják békén a nyugatiak. A miniszterelnökünkért. A békéért. A MASZOPos libsik ellen. A szabadságért. A nemzet egységéért (höhö... az ellenzékiek tüntetései ellenpontozására szervezett tüntetéssel). Talán csak azt nem mondták, hogy a Jóistenért.
Érdekes volt az esemény, mert ennyi embert nem lehet "megvenni", vagy "összecsődíteni" csak úgy. Úgytűnik, hogy ennyire sokan vannak, akik nem érzik közvetlenül az eddigi kormányzás negatív következményeit.
Minden esetre remek stratégia úgy kifogni a szelet az ellenzék vitorlájából, hogy elfoglalják előle a köztereket is, a médiát is, a parlamentet is.
Nagyon ügyes, de a jövő dönti el majd, hogy valós, és átütő gazdasági élénkülés nélkül hová lehet eljutni az ilyen ügyes akciókkal.
19:36
"Nem neki kéne emigrálnia, hanem a mai politikusainknak."
Neki kell emigrálnia. Ha megutálta az országot, ahol él, akkor emigráljon. Nem logikus?
Az meg, hogy "emigráljon az összes politikus", a kétéves Pistike színvonala.
19:43
"Kiket? A főszervezőket?"
A főszervezők Bayer, Bencsik, Széles. Bayer és Bencsik újságírók. Cikkeket írnak. Olvasd talán el a cikkeiket, ha ennyire érdekel, mi motiválja őket.
Ne legyél már ennyire önállótlan. A cipődet is mással kötteted meg, a falatot is másnak kell a szádba adnia?
ma 19:42
Nincs diktatúra Magyarországon és nem is lesz soha.
Ezt a baloldali és liberális média találta ki.
19:46!
Hmmm... akkor megismétlem magamat: azért kérdezem, mert mindenfélét hallottam. Tőlük is. Sőt, olvastam cikkeiket is, az első óta, amiben a felhívást közzétették, a többit is. Láttam több nyilatkozatukat a tévében, hallottam őket a rádióban beszélni. És nem voltak konzekvensek, hol ezt, hol azt mondták. (Lásd fenti listám)
És ez csak egy dolog, mert lehet szervezni valami miatt tüntetést, ha az emberek más indok miatt mennek ki. Mert megint csak mindenfélét mondtak (lásd a fenti listám).
Ejnye ez a fideszes matek... :D
Az Andrássy út 2310 méter hosszú és 34-45 m széles. Legyen mondjuk 40 az átlag.
2310x40=92400 nm a terület.
Ha nagyon jó szívű vagyok, és minden egyes nm-en állt 3 ember (ekkor, ha egyszerre vesznek levegőt kb. megfojtják egymást), akkor lehettek 277 ezren. De mint a képeken látszott elég szellős volt a tömeg, szóval jó az 1 fő/nm-nek is, tehát nem voltak többen 90 ezernél.
1 millió persze... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!