Hogyhogy ennyi rengeteg ember tüntetett Orbán mellett? És mi következik ebből?
A szervezők szerint egymillióan voltak, de még a Népszabadság is azt írja, hogy "évtizedes tapasztalattal rendelkező munkatársaink a rendszerváltás óta nem láttak ekkora tömeget."
Ebből nekem egy dolog következik.
Addig amíg egy egységes ellenzék nem tud még ennél is több embert kivinni az utcára, na addig Orbán nyugodtan hátra dőlhet a székében.
A baloldal és a liberálisok egyre szánalmasabbak. Ma a baloldal élére állni Magyarországon politikai öngyilkosság. Ezért fordulnak nyugati elvbarátaikhoz segítségért.
Sajnos ez az ország pontosan egy ilyen kormányt és egy ilyen miniszterelnököt érdemel, mint Orbán és a Fidesz.
A nyolcvanas évek végi, kilencvenes évek eleji milosevicsi Szerbiára emlékeztet lassan a dolog, annyira abszurd.
Reménytelen :(
00:20
Te is emigrálj ebből a szörnyűséges, rettenetes, reménytelen országból :))))
22:54
"A Nyugatiba vonattal is rengetegen érkeztek, kiöltözve, nagy kokárdákkal."
Gyalog kellett volna felsétálni Pestre, vagy mit akarsz ezzel mondani? :)))
Fizetettek, vagy nem, tényleg sokan voltak.(az, hogy "elegen"-e, majd az idő eldönti.)
Viktorunk nagyon ügyesen az EU és az IMF ellen fordította táborát, rájuk kenve a saját maga okozott kárt. Ám idővel ez a lemez is megkopik majd.
Mi következik ebből?
Gondolom, az IMF a "tömeg", és a nemzeti egység által összef@sta a bokáját, és hétfőn bejelentik, hogy utólag belátják Orbánék nagyságát, bölcsességét, ők voltak akik
eddig vakon tévelyegtek. Emiatt jelentős vissza nem térítendő támogatást nyújtanak Mo.-nak, amit bölcs belátásuk szerint használhatnak fel, elsősorban terek utcák átnevezésére, kormányzati autók vásárlására, stb.
A nemzeti összefogást látva az országot felmentik az összes EU-s alapszabály betartása alól.
Ismét csatát-sőt háborút- nyertünk...
"Ja, biztos ezekkel volt tele a Bencsikék szervezte tüntetés :)))
Elég vicces, hogy kínjukban a balosok milyen életszerűtlen fantáziálásba menekülnek."
Hát pedig sokan voltak ilyenek, olvass a neten, nézz interjúkat emberekkel, hogy miért is mentek ki. Nem azt mondom, hogy csak ilyenek voltak, hanem azt is, hogy ilyenek is.
Mellesleg a balostól én elég messze vagyok politikailag, de azért hajrá.
19:19
"Úgy, hogy az ellenzék által hallucinált kormányváltó hangulatnak nyoma sincs. "
Senki sem beszélt kormányváltó hangulatról. Kormányképes ellenzék nélkül nehéz is lenne :)
01:53
"Te is emigrálj ebből a szörnyűséges, rettenetes, reménytelen országból :))))"
Akinek nem tetszik ez az értelmetlen, irracionális őrület, ami itt folyik, az húzzon el ebből az országból, így gondolod? Le sem tagadhatnád a fideszes mivoltodat :))))
Nagyon tetszenek ezek a ballibsi orbán-fóbiás fantazmagóriák, tényleg nagyon kreatívak és szórakoztatóak vagytok! :D
Összegezném a sületlenségeket amiket összehordtatok. Aki kiment a békemenetre az:
- tuti "orbánista", aki szinte hipnózisba esett Orbán kisugárzásától, beszédjétől, és teljesen önkívületben imádja Orbánt a "führerét", és nem látja ezt a hatalmas diktatúrát, ami körülötte tombol, vagy rövidesen tombolni fog, és a végzetünkbe rohanunk... Bruhaha :P (Nyilván ez jött le erről a tömegről, az ellenzéki tüntetésen dühtől vörös fejű fröcsögők meg a normális emberek, olyanok mint ti.) ;)
- pénzt kaptak érte, hogy ott legyenek. (Ez is nagy poén ám, mert akkor ezt a pénzt Orbán húzta elő a saját zsebéből? Milliárdokról lenne szó agyrémek! Ha állami pénzből menne, annak meg nyomára lehetne akadni, és újságok cmlapján lenne az egész, ami bebuktatná a kormányt. Gondoljátok, hogy a "szelíd" ballibsi újságírók nincsennek rajta ezen a témán, és ha találnának valamit nem ettől lenne hangos az egész sajtó?!
- kivezényelte őket a karhatalom. Az emberek rettegnek, aki nem megy az attól félt, hogy gulágra viszik. Persze erről is "hallgat" a sajtó, hisz elhallgattatják a sajtót is. Most meg már a Népszabadság is az ő kezükben van, nemsokára már a BBC-nek is Orbán mondja majd meg mit hozhat le! Idióták! :D
- sokan az állásukat féltik. Minden munkahelyen ki lett adva, hogy el kell menni ezekre a tüntetésekre, narancs transzparenseket kell csinálni, mert aki nem csinálja, azt kirúgják. Kirúgják őket a konzervgyárakból, a gyógyszergyárakból, a tanári állásaikból, a takarító állásaikból. Innen ez a bődületes tömeg, mindenki az állását félti, és igazából híthű ballibisek ők is, meg szeretik az IMF-t, Barosso-t, Hillary asszonyt, csak nem merik ezt felvállalni, engednek az önkénynek, mert féltik a megélhetésüket.
Ilyen és ehhez hasonló szánalmasabbnál szánalmasabb magyarázatokkal jöttök, ti tényleg nem érzitek, hogy mekkora baromságokat hordtok össze? Tényleg ennyire beteg elmék vagytok? A lakóhelyeteken csak beszéltek emberekkel, nem? A szomszédot is megfélelítették? Titeket, hogyhogy meg sem próbáltak megfélemlíteni, és leírhatjátok ezt a sok ökörséget gond nélkül? Nem szoktam sosem minősíteni (vagyiscsak nagyon ritkán), de most mégis ezt teszem, nálatok hülyébbekkel remélem nem hoz össze a sors soha az életben személyesen, mert totál kiábrándulnék az életből.
Apropó, egy csoportot véletlenül kifelejtettetek a felsorolásból, csak gondoltam szólok. :) Vannak olyanok, akik nem mentek el a békemenetre, mert más dolguk is volt, esetleg nem akartak felutazni vidékről emiatt. Ilyen vagyok például én is. A választásokon viszont ott leszek, ott leszünk, arra mérget vehettek. Az otthon maradt jobboldali szimpatizánsok meg még a békemenetben résztvevőknél is sokkal de sokkal többen lesznek. Ja, és nem azért fogok elmenni szavazni, mert benne vagyok az Orbán brancsban, nem azért mert megvagyok félemlítve, nem azért mert fizetnek érte, hanem azért mert ez a meggyőződésem. Jobb oldali vagyok, nemzeti érzelmű, nem vagyok gazdag, nem vonz a ballibisek által kitalált Orbán-kultusz. Tehetséges politikusnak tartom, jó beszélőkével megáldva, aki ki mer állni a magyarokért. Gyűlölök minden antidemokrata erőt amely befolyásolni próbálja hazánkat. Így Barossoékat, Clintonékat de legfőképp a mögöttük álló nagytőkés pénzvilágot, akiket nem választott senki, mégis országok felett élet és halál urai.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!