Államosítanák a babaszámlát?
Ehhez mit szóltok?
Tényleg jobb, ha az ember saját maga kezeli a megtakarítást, amit a babája számára tesz félre.
Bocsika, de azt hol olvastátok, hogy az állam lenyúlja a babakötvényt?
"a számlákra érkezett, államilag támogatott befizetéseket ne a kereskedelmi bankok forgathassák, hanem az államnak származzon haszna belőle. "
Én ezt úgy értelmezem, hogy minden marad a régiben, csak annyi, hogy ezentúl nem magánkézen lesz a babakötvényes számla, hanem államiban. Azt a fika kis kamatot és az állami támogatást gondolom ugyanúgy megkapjuk ezentúl is, csak ezentúl (ha a MÁK ügyesen fekteti be a pénzünket) az állam bácsi zsebébe vándorolna az esetleges nyereség, nem az amúgy feneketlen zsebbel rendelkező bankokéba...
Remélem tudnak is vele kezdeni valamit, akkor örülni fogok neki...
10.16-os vagyok
Igen, igaz. Én is csak most olvastam végig. Miért baj, ha nem a bankok forgatják a pénzünket, hanem az állam?
10:57:
"Az OTP kifizette- magyar bank"
-.-'
Ne haragudj, nem megsérteni akarlak, csak tényt közlök. Annyira buta és egyszerű vagy, hogy én szégyellem magam helyetted.
Méghogy az OTP magyar bank. A nap poénja :D
Tessék:
Mellesleg tényleg jó ötlet, ha mindent az állam kezel. Hiszen lássuk be, amihez drága kormányunk hozzáér, az arannyá változik.
1. MOL-részvény vásárlás. Hány milliárd veszteség?
2. Magánnyugdíjak államadósság csökkentésre költése Nem csökkent, nőtt. Szép volt.
3. Malév No comment
+1 BKV, ami kakukktojás, mert az a főváros kezében van, mégis az állam pénzeli, mégse tesz semmit az ügyben, h nyereséges legyen.
Láthatjuk tehát, hogy a kormány üzleti érzékében csakis bízni lehet, úgyhogy ajánlom mindenkinek, hogy most nyomban vegye ki összes pénzét a bankból, és adja oda a kormánynak. Biztos befektetés.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!