Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A kormány miért nem támogatja...

A kormány miért nem támogatja az afrikai vendégmunkások,bevándorlók alkalmazását?

Figyelt kérdés

Kizárólag ázsiai embereket támogat.

Pedig az afrikaiak jobban rászorulnának egyrészt.

Másrészt, sokat színesedne Magyarország, lehet fejlődne a zenei kultúra.Az USA-ban is a jazz a feketéknek köszönhető.A kultúrához is sokat tudnának hozzátenni.

Például a romák,kunok is sokat tettek hozzá a magyar kultúrához, ők is messziről érkeztek ide.

Továbbá, javulna a hatékonyság a munkahelyeken.Minél több különböző ember van, annál többféle megoldás születik.Ezért jó a sokszínűség.

ma 12:34
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Hogy a NER embereinek olcsón lehessenek rabszolgái.
ma 12:37
 2/3 The_real_Marxist ***** válasza:
0%
Pedig a korlátozott migrációt támogathatnák nyugodtan nem lennénk sokkal nagyobb veszélyben mint most. Mivel a cigányságot nagyon védi Orbán akkor kevés menekültet aki nem problémás akár be is fogadhatnának. Na ezt én nem azért írom mert nem vagyok ellene a migrációnak, mert nagyon is ellene vagyok. Hanem azért ha már a roma bűnözőket annyira védi a Fidesz, akkor pár ezer menekültet ha beengedne azzal nem romlana a közbiztonság. Mivel a Fidesz arra utasítja a rendőröket, hogy származástól függetlenül jelenleg is a bűnözőket védjék az ártatlanokat cserben hagyják.
ma 12:53
 3/3 anonim ***** válasza:

Olyan munkaerőt ajánlatos behozni, akik nagy valószínűséggel haza is mennek, illetve ezt jogszabályokkal is megtámogatni.

Munkaerőre pedig szükség van a gazdaság működéséhez, egyszerűen nem lehet betölteni minden munkahelyet magyarokkal, sajnos ez elég hülye helyzet, kényszerűség.

ma 13:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!