Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A kormány miért ennyire...

A kormány miért ennyire szánalmas, hogy a prideot is képes volt betiltani?

Figyelt kérdés
Ez nem igaz, hogy a Fidesz odáig is képes volt lesüllyedni, hogy mostmár a prideot is betiltották? Nem elég, hogy a Fidesz munka, gazdaság, családmodellben és azt sem hagyja, hogy bármit megtehessünk addig ameddig azzal nem ártunk tehát nem iliberális vagyis van egy bizonyos réteg akikkel nagyon nem, de csak azért mert sok szavazatot gyűjt általuk. Tehát nincs nekik ideológiájuk, elveik azt csinálják amivel meg lehet venni az embereket hisz az nem igazi nacionalizmus amit ők csinálnak. De a melegházasságot ami tényleg nem ártalmas azt màr nem lennének hajlandóak engedélyezni. Mostmár még a prideot is betiltják. Ha 2026-ban nem kerül leváltásra, mennyi szabadságjogot fognak még elvenni tőlünk? De nem értem az országon élő embereket, minek szavaznak a Fideszre miért van ilyen kevés liberális gondolkodású ember a aki nem tudja még azt se elfogadni, hogy mindenki azt szeret akit akar ők miért vannak még mindig többségben? A szélsőjobboldali szavazóknak mi köze van ahhoz, hogy ki mit csinál? Gondolom a pride betiltását is a sok Fidesz birkának köszönhetjük vagy a Mi Hasznákos szatellit párt szavazóinak.

#diktatúra #Tiszát hatalomra
ma 12:21
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
89%
Egyelőre csak belengették. Amúgy azért mondják mert be vannak sz@rva, a MHM szavazókat akarják ezzel átcsábítani.
ma 12:23
 2/11 anonim ***** válasza:
59%

Tiltsák. Ezek után nehéz lesz tagadniuk Orbánéknak, hogy melegellenesek.

Sokakat nem zavartak, lerendezték az egy napos felvonulást és nem bántottak senkit. Úgy vannak ezzel Orbbánék, hogy tesznek egy szívességet a szélsőjobbos nézetűeknek, próbálják a Mi Haznáktól átcsábítani a szavazókat, mert 2026-ban Orbánéknak minden százalékra szükségük lesz.

ma 12:26
 3/11 anonim ***** válasza:
58%
"Welcome to Russia 2.0!"
ma 12:28
 4/11 anonim ***** válasza:
31%

Mi hazánkos vagyok.

Nagyon örülök a hírnek:)

De ettől még nem fogok a Fideszre szavazni, mivel a legfőbb probléma velük a gazdaság politikájuk.

A deviánsoknak meg nem az utcán egy felvonáson a helyük.

Tőlem úgy fajtalankodhatnak 4 fal között ahogy akarnak, csak ne hirdessék, ne próbálják meg bemutatni hogy ez is normális.

Amúgy meg sajnálom is őket amiért így jártak, de majd talán a jövőben lesz erre gyógymód és megoldódik a probléma.

ma 12:40
 5/11 A kérdező kommentje:
Legalább a Mi Hazánk akkor hátha kiesik a parlamentből!
ma 12:41
 6/11 anonim válasza:
54%
Kedves 4-es válaszoló! Én pedig az úgynevezett "kitörés" és hasonló hulladék rendezvényekre mondom, hogy csináljátok a 4 falt közt... Én erre a söpredékre nem vagyok kíváncsi az utcán...
ma 12:48
 7/11 anonim ***** válasza:
59%

4. Én is rühellem a "Mi hazánkos" náci nagymagyarkodó csürhét, így nem is voltam ott egy rendezvényükön se, és nem hirdetem, hogy be kéne tiltani őket, pedig szerintem kártékonyabbak, mint néhány homo.

Talán neked is ezt kellene tenned a Pride-dal! Vagy meghívód van rá, hogy kötelező nézned?

ma 12:50
 8/11 anonim ***** válasza:
65%
Ha betiltja a pirde-ot, akkor miért bratyizik a német leszbikkel?
ma 12:53
 9/11 anonim válasza:
30%

Ez jó. Gatya az EÜ, oktatás, gazdaság stb és komolyan elhiszitek, hogy majd az embereket érdekelni fogja, hogy ti nem tudtok magassarkúban vonaglani a főúton. 🤣

Szerintem magasról szarik rá mindenki.

ma 12:56
 10/11 anonim ***** válasza:
83%

Úgyse merik... elég rossz ötlet. Majd beégnek hogy mégsem.

Amúgy tele van melegekkel a fidesz, ha valakinek nem esett le. Ez csak politika, kampány, ahogy minden. Azt csinálják ami szavazatot hoz.

ma 13:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!