Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mikor nő ki végre ez az...

Mikor nő ki végre ez az ország a Kádár-korszak iránti hamis nosztalgiából?

Figyelt kérdés

2012. jan. 16. 15:07
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 51/86 anonim ***** válasza:

07:03

A kádáros topikok tele vannak a Kádár nagyszerűségét taglaló vén hülyékkel.

Még utoljára összeszedik az elvtársak minden erejüket, billentyűzetet ragadnak és agitálnak.

A GYK-t olvasva néha eszembe jut, hogy a 65 év fölöttieket el kellene tiltani az internettől, ne szennyezzék be a kommunista hülyeségeikkel az új nemzedékek agyát.

Különösen azért veszélyesek az akciónyugdíjasok, mivel reggeltől estig ráérnek. Így aztán a fórumok tele vannak a süketeléseikkel.

2012. febr. 6. 20:23
 52/86 omba ***** válasza:

Nem kötném életkorhoz :P, de lám csak:

hót ugyanaz a két szöveg eltérő fórumikon, más (kamu) nevekkel - szánalmas:

Kustánczi Erzsébet

Egyszerűen teljesen le vagyok dermedve. Én a Kossuth-tér mellett,a Falk Miksa utcában lakok. Gondnokként teszek, veszek. Megyek ki a ház elé, áll ott egy társaság. Rögtön levettem,hogy románok. Nagyváradról jöttek. Kérdezem tőlük,hogy segíthetek-e valamit. Kérdezték,hogy a Népligethez milyen módon jutnak el,elmondtam nekik. Ezt követően szó, szót követett. Kiderült,hogy fejenként 3500,-forintot és egy ebédet kaptak azért, hogy legyenek. A busz, amivel jöttek,azzal a lendülettel,hogy kiszálltak hazament. Gyakorlatilag itt hagyta őket. A beszélgetés közben jött egy idős házaspár,akik szintén kérdezték,hogy merre kell menni a Népligethez. Elmondták,hogy 1000,-forintot és egy ebédet kaptak azért,hogy itt legyenek. A busz persze őket is itt hagyta ,oldják meg jelszóval. Ők Pécsről jöttek.

Kustáncki, kustáncki, hát te ki mindenki nem vagy??

A végén még kiderül, hogy Konh Benedict személyesen, idézem:

"György Simor

Egyszerűen teljesen le vagyok dermedve. Én a Kossuth-tér mellett,a Falk Miksa utcában lakok. Gondnokként teszek, veszek. Megyek ki a ház elé, áll ott egy társaság. Rögtön levettem,hogy románok. Nagyváradról jöttek. Kérdezem tőlük,hogy segíthetek-e valamit. Kérdezték,hogy a Népligethez milyen módon jutnak el,elmondtam nekik. Ezt követően szó, szót követett. Kiderült,hogy fejenként 3500,-forintot és egy ebédet kaptak azért, hogy legyenek. A busz, amivel jöttek,azzal a lendülettel,hogy kiszálltak hazament. Gyakorlatilag itt hagyta őket. A beszélgetés közben jött egy idős házaspár,akik szintén kérdezték,hogy merre kell menni a Népligethez. Elmondták,hogy 1000,-forintot és egy ebédet kaptak azért,hogy itt legyenek. A busz persze őket is itt hagyta ,oldják meg jelszóval. Ők Pécsről jöttek.

2012. febr. 6. 21:23
 53/86 anonim ***** válasza:
Ez hogy jött ide? Biztos ide akartad írni?
2012. febr. 6. 22:05
 54/86 anonim ***** válasza:

22:05

Zavar, hogy ideírta?

Netán te is akciónyugdíjas vagy, és te is használod a fenti sablont?

2012. febr. 6. 23:28
 55/86 anonim ***** válasza:

21:23

Van egy jel a szövegekben, amiből leszűrhető, hogy semmiképpen sem írta 30 év alatti ember őket, de inkább jóval idősebb. Kitalálod-e, mi az? :)))

2012. febr. 6. 23:29
 56/86 anonim ***** válasza:
79%
Kpomcsibácsik! Ugye igaz az a nót: "Mindent megszépít az emlékezés" Legalábbis nektek,akiknek ráállta nyelve a nyalásra,mert aki nem ezt tette annak bizony kuncogott a fillér a zsebében. Jó érzésű ember nem kivánja azt a rendszert ellenségének se.
2012. febr. 7. 09:48
 57/86 anonim ***** válasza:
46%

"Zavar, hogy ideírta?

Netán te is akciónyugdíjas vagy, és te is használod a fenti sablont?"

Nem. Csak egyszerűen semmi köze sincs a témához.

2012. febr. 7. 16:33
 58/86 anonim ***** válasza:

16:33

Dehogy nincs. Na, valld be nyugodtan, hogy akciónyugger vagy :)))

2012. febr. 7. 16:42
 59/86 anonim ***** válasza:

# 58/58-

"Dehogy nincs. Na, valld be nyugodtan, hogy akciónyugger vagy :)))"

Látszik, hogy ló-gikátlan eszed van.

Orbán fényesre nyalja nyuggerek seg@ét, akkor miért dicsőítenék a Kádár-korszakot. Most is kaptak 4%-os emelést, én meg -5400,- Ft csökkenést havonta (és nem biztos, hogy lesz következő hónaptól munkahelyem!).

Mikor lázadozok az öregek ellen, nyugdíjas ismerősöm, midig azt mondja: "kisfiam én 42 évet dolgoztam, te még ennyi idős sem vagy és még meg kellene élned - akkor én miért nem érdemlem meg a békés öregkort, akár 90 évig is?" Ha komolyabban belegondolsz, sajnos igaza van.

Ha megélem a 65 éves kort, nem biztos, hogy lesz nyugdíjam, mert a 20 évre bebetonozott kormány ellopja még azt is.

2012. febr. 7. 18:21
 60/86 anonim ***** válasza:

16:42

Valld be nyugodtan, hogy gyengeelméjű vagy. Ha azt mondom, hogy nem vagyok nyugdíjas akkor nem vagyok, bár rohadtul örülnék neki, de az nekem még évtizedekre van.

2012. febr. 7. 18:24
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!