Mikor nő ki végre ez az ország a Kádár-korszak iránti hamis nosztalgiából?
07:03
A kádáros topikok tele vannak a Kádár nagyszerűségét taglaló vén hülyékkel.
Még utoljára összeszedik az elvtársak minden erejüket, billentyűzetet ragadnak és agitálnak.
A GYK-t olvasva néha eszembe jut, hogy a 65 év fölöttieket el kellene tiltani az internettől, ne szennyezzék be a kommunista hülyeségeikkel az új nemzedékek agyát.
Különösen azért veszélyesek az akciónyugdíjasok, mivel reggeltől estig ráérnek. Így aztán a fórumok tele vannak a süketeléseikkel.
Nem kötném életkorhoz :P, de lám csak:
hót ugyanaz a két szöveg eltérő fórumikon, más (kamu) nevekkel - szánalmas:
Kustánczi Erzsébet
Egyszerűen teljesen le vagyok dermedve. Én a Kossuth-tér mellett,a Falk Miksa utcában lakok. Gondnokként teszek, veszek. Megyek ki a ház elé, áll ott egy társaság. Rögtön levettem,hogy románok. Nagyváradról jöttek. Kérdezem tőlük,hogy segíthetek-e valamit. Kérdezték,hogy a Népligethez milyen módon jutnak el,elmondtam nekik. Ezt követően szó, szót követett. Kiderült,hogy fejenként 3500,-forintot és egy ebédet kaptak azért, hogy legyenek. A busz, amivel jöttek,azzal a lendülettel,hogy kiszálltak hazament. Gyakorlatilag itt hagyta őket. A beszélgetés közben jött egy idős házaspár,akik szintén kérdezték,hogy merre kell menni a Népligethez. Elmondták,hogy 1000,-forintot és egy ebédet kaptak azért,hogy itt legyenek. A busz persze őket is itt hagyta ,oldják meg jelszóval. Ők Pécsről jöttek.
Kustáncki, kustáncki, hát te ki mindenki nem vagy??
A végén még kiderül, hogy Konh Benedict személyesen, idézem:
"György Simor
Egyszerűen teljesen le vagyok dermedve. Én a Kossuth-tér mellett,a Falk Miksa utcában lakok. Gondnokként teszek, veszek. Megyek ki a ház elé, áll ott egy társaság. Rögtön levettem,hogy románok. Nagyváradról jöttek. Kérdezem tőlük,hogy segíthetek-e valamit. Kérdezték,hogy a Népligethez milyen módon jutnak el,elmondtam nekik. Ezt követően szó, szót követett. Kiderült,hogy fejenként 3500,-forintot és egy ebédet kaptak azért, hogy legyenek. A busz, amivel jöttek,azzal a lendülettel,hogy kiszálltak hazament. Gyakorlatilag itt hagyta őket. A beszélgetés közben jött egy idős házaspár,akik szintén kérdezték,hogy merre kell menni a Népligethez. Elmondták,hogy 1000,-forintot és egy ebédet kaptak azért,hogy itt legyenek. A busz persze őket is itt hagyta ,oldják meg jelszóval. Ők Pécsről jöttek.
22:05
Zavar, hogy ideírta?
Netán te is akciónyugdíjas vagy, és te is használod a fenti sablont?
21:23
Van egy jel a szövegekben, amiből leszűrhető, hogy semmiképpen sem írta 30 év alatti ember őket, de inkább jóval idősebb. Kitalálod-e, mi az? :)))
"Zavar, hogy ideírta?
Netán te is akciónyugdíjas vagy, és te is használod a fenti sablont?"
Nem. Csak egyszerűen semmi köze sincs a témához.
16:33
Dehogy nincs. Na, valld be nyugodtan, hogy akciónyugger vagy :)))
# 58/58-
"Dehogy nincs. Na, valld be nyugodtan, hogy akciónyugger vagy :)))"
Látszik, hogy ló-gikátlan eszed van.
Orbán fényesre nyalja nyuggerek seg@ét, akkor miért dicsőítenék a Kádár-korszakot. Most is kaptak 4%-os emelést, én meg -5400,- Ft csökkenést havonta (és nem biztos, hogy lesz következő hónaptól munkahelyem!).
Mikor lázadozok az öregek ellen, nyugdíjas ismerősöm, midig azt mondja: "kisfiam én 42 évet dolgoztam, te még ennyi idős sem vagy és még meg kellene élned - akkor én miért nem érdemlem meg a békés öregkort, akár 90 évig is?" Ha komolyabban belegondolsz, sajnos igaza van.
Ha megélem a 65 éves kort, nem biztos, hogy lesz nyugdíjam, mert a 20 évre bebetonozott kormány ellopja még azt is.
16:42
Valld be nyugodtan, hogy gyengeelméjű vagy. Ha azt mondom, hogy nem vagyok nyugdíjas akkor nem vagyok, bár rohadtul örülnék neki, de az nekem még évtizedekre van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!