Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mikor nő ki végre ez az...

Mikor nő ki végre ez az ország a Kádár-korszak iránti hamis nosztalgiából?

Figyelt kérdés

2012. jan. 16. 15:07
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 41/86 anonim ***** válasza:
74%
Nem volt annyi kacat a boltokban, amikre most szórja a pénzt a nép. Ma észre sem vesszük, de a fogyasztói rendszer folyatja ki a zsebekből a pénzt. Akkor nem volt túl sok választék, így igény sem, és ami nem volt, az nem hiányzott. A nyugati élet persze, hogy csábítóbbnak tűnt, hiszen az ember zsigeri mohóságára épít. Most mohóság van, pénz nincs, és ezt érezzük pokolnak, amikor nem élünk rosszabbul, mint a 80-as években. A fiatalság, gyerekkor sokat tud szépíteni.
2012. jan. 23. 05:51
 42/86 anonim ***** válasza:
42%
Azért is nehéz kinőni a hamis nosztalgiából,mert nem tudják,vagy nem akarják tudni,hogy amit az "elvtársak" adtak az mind lopott dolog volt.Attól lopták el akinek volt. A jobbléthez meg nagyban segített az amerikai kölcsön. Csakhát a kölcsönt egyszer vissza is kell adni. Azt nyögjük most és ki tudja meddig még? Nagy baj,hogy az MSZP uszító hazudozásaira hallgatnak némelyek. Vegyék már észre,hogy saját zsebre dolgoztak,s ország dolga semennyire se érdekelte azokat. Ha visszakerülnek ugyanazt fogják csinálni. Ha az kell,hogy kilopják még a szemedet is,nyugodtan szavazz rájuk.
2012. jan. 23. 06:09
 43/86 anonim ***** válasza:

(Előző: mert a többi politikus nem saját zsebre dolgozik? Orbán Viktor eddig egy forintot sem fizetett az országmentő alapba, ahol most kb. 120 millió van - irtózatosan sajnálom, hogy a 1,5 milliós fizetéséből nem telik rá.)

Megkérdeztem az öregeket és azt válaszolták, hogy a létbiztonság volt a jó, ami ma hiányzik. Kérdezd meg azt a fiatalt, akit már három munkahelyről rúgtak ki és nagyon nehezen talál másikat. Lehet, hogy a Fideszre szavazó kétharmad nem ilyen, de a maradék egyharmadban sok ilyen van.

Régen nyíltan nem szidhattad a rendszert, de nem is haltál éhen. Ma azt mondasz (itt írsz) amit akarsz, de senkit nem érdekel, ha éhen halsz. No ez a nosztalgia.

2012. jan. 23. 18:58
 44/86 anonim ***** válasza:
68%
Mutass már valakit aki a környezetedben éhenhalt az elmúlt pár évben....na ugye... Olyan demagóg vagy mint az atom.
2012. jan. 23. 20:31
 45/86 anonim ***** válasza:

# 44- leírnád, hogy az atom milyen demagóg? Már ha tudod és mered.

Kösz.

2012. jan. 23. 21:48
 46/86 anonim ***** válasza:

"# 44- leírnád, hogy az atom milyen demagóg? Már ha tudod és mered. "

Az atom olyan demagóg mint te. Ez amúgy szleng és már kb 17 ezer évvel ezelőtt is használták, szóval ne játszd a matuzsálemet, hogy nem ismered. Köszönöm.

2012. jan. 23. 22:02
 47/86 anonim ***** válasza:

# 46 jól megmagyaráztad: nesze semmi, fogd meg jól!

Nagy tudású lehetsz. Én nem arra voltam kíváncsi, hogy mióta használják, hanem, hogy szerinted mit jelent.

Én is mondhatom, hogy az "..éhen is halhatsz.." az szleng. Ebből neked mi jön le?

2012. jan. 24. 18:18
 48/86 anonim ***** válasza:

Nem tudod,hogy mi az atom? Ejnye hogy lehet? Legalábbis a vicc szerint a cigány azt modta atom atom azt fin@ott egyet neketatom.

Meg ne sértődj! én se tudom. legalábbis ezt A fizikait igen. Megjegyzem Egyik másik hülye felkap egy hülye kifejezést s úgy használja mintha mindenki ismerné.

2012. jan. 29. 17:24
 49/86 anonim ***** válasza:
A válasz fellelhető az alábbi kérdésben: Mikor nő ki végre ez az ország az Orbán (Gyurcsány, Mesterházi, Semjén...)-korszak iránti hamis nosztalgiából?
2012. jan. 29. 17:29
 50/86 anonim ***** válasza:

"Meg ne sértődj! én se tudom. legalábbis ezt A fizikait igen. Megjegyzem Egyik másik hülye felkap egy hülye kifejezést s úgy használja mintha mindenki ismerné."

Most komolyan nem olvassa ezt a fórumot senki, aki 35-nél fiatalabb?

2012. jan. 30. 07:03
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!