Mikor nő ki végre ez az ország a Kádár-korszak iránti hamis nosztalgiából?
(Előző: mert a többi politikus nem saját zsebre dolgozik? Orbán Viktor eddig egy forintot sem fizetett az országmentő alapba, ahol most kb. 120 millió van - irtózatosan sajnálom, hogy a 1,5 milliós fizetéséből nem telik rá.)
Megkérdeztem az öregeket és azt válaszolták, hogy a létbiztonság volt a jó, ami ma hiányzik. Kérdezd meg azt a fiatalt, akit már három munkahelyről rúgtak ki és nagyon nehezen talál másikat. Lehet, hogy a Fideszre szavazó kétharmad nem ilyen, de a maradék egyharmadban sok ilyen van.
Régen nyíltan nem szidhattad a rendszert, de nem is haltál éhen. Ma azt mondasz (itt írsz) amit akarsz, de senkit nem érdekel, ha éhen halsz. No ez a nosztalgia.
# 44- leírnád, hogy az atom milyen demagóg? Már ha tudod és mered.
Kösz.
"# 44- leírnád, hogy az atom milyen demagóg? Már ha tudod és mered. "
Az atom olyan demagóg mint te. Ez amúgy szleng és már kb 17 ezer évvel ezelőtt is használták, szóval ne játszd a matuzsálemet, hogy nem ismered. Köszönöm.
# 46 jól megmagyaráztad: nesze semmi, fogd meg jól!
Nagy tudású lehetsz. Én nem arra voltam kíváncsi, hogy mióta használják, hanem, hogy szerinted mit jelent.
Én is mondhatom, hogy az "..éhen is halhatsz.." az szleng. Ebből neked mi jön le?
Nem tudod,hogy mi az atom? Ejnye hogy lehet? Legalábbis a vicc szerint a cigány azt modta atom atom azt fin@ott egyet neketatom.
Meg ne sértődj! én se tudom. legalábbis ezt A fizikait igen. Megjegyzem Egyik másik hülye felkap egy hülye kifejezést s úgy használja mintha mindenki ismerné.
"Meg ne sértődj! én se tudom. legalábbis ezt A fizikait igen. Megjegyzem Egyik másik hülye felkap egy hülye kifejezést s úgy használja mintha mindenki ismerné."
Most komolyan nem olvassa ezt a fórumot senki, aki 35-nél fiatalabb?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!