Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Jobbikosként egyetértesz az...

Jobbikosként egyetértesz az Európai zászló égetésével?

Figyelt kérdés
Én, személy szerint nem.
2012. jan. 16. 00:12
1 2 3 4
 31/36 A kérdező kommentje:
de mivel kilépni úgy sem fogunk egyelőre, ezért nem értem miért volt szükség erre, nem égbekiáltó bűn, csak hülyeség volt szerintem.. amúgy ezt leszámítva továbbra is tartom a véleményem, hogy a többi dologgal egyetértek.
2012. jan. 17. 11:10
 32/36 anonim ***** válasza:
94%
Szlovákiában magyar zászlót égetnek. Romániában magyar címert náciznak le. Tett valamit ez ellen az EU? Csak mosolyognak. Akkor meg már hadd égessünk valami zászlót mi is, ha ez a divat úgyis.
2012. jan. 17. 17:05
 33/36 anonim ***** válasza:
89%

"Szlovákiában magyar zászlót égetnek. Romániában magyar címert náciznak le. Tett valamit ez ellen az EU? Csak mosolyognak. Akkor meg már hadd égessünk valami zászlót mi is, ha ez a divat úgyis."

Mondjuk ez igaz. Az elszakadt magyarok jogait folyamatosan tiporják, erre senki se kapja fel a fejét még itthon sem a nagy kutyák közül.

2012. jan. 17. 17:06
 34/36 anonim ***** válasza:
90%
Szerintetek kik írták a történelmet '48-ban, és '56-ban? Elhihetitek nem a magatokfajták, akik mindennap a tescoban vásárolva, azon töprengetek- hogy mikor is kezdődik az esti valóvilág! Az olyanok írják, akik felmernek lépni az elnyomás ellen, és nem azok akik csak kussolnak, bármi is történjen. Ezen kéne elgondolkodni! De biztos nektek van igazatok, a '48-as, és '56-os hősök is a csőcselékei voltak társadalomnak igaz?? De mégis ők kerültek be a történelemkönyvekbe, és mégis róluk emlékezünk meg minden évben... Birkák!
2012. jan. 17. 17:35
 35/36 anonim ***** válasza:

Azok, akik 48-ban, 56-ban a történelmet írták, azoknak ma a hatalomellenes hackercsoportok felelnek meg.

Hogy pontosabbak legyünk, ezeknek a magyar tagjai.

Mint mindent, ma már a forradalmakat is, elektronikusan vívják. Ha hős akarsz lenni, akkor ne zászlót égess. Én nem ítélem el, konkrétan LESZ*ROM... egy darab nejlon, ráadásul 12 csillaggal, szóval minket ki is hagytak belőle.. akkor meg mi közünk van hozzá.

2012. jan. 17. 17:43
 36/36 anonim ***** válasza:
Az ötvenhatosok kivágták a rákosi cimert a zászlóból,és ledöntötték a sztálin szobrot.A jelképek megsemmisitése a tiltakozásból fakadóan nem bűn.Ha én holnap felakasztok egy madárijesztöt amire ráirom valaki nevét akkor rögtön garázda leszek? És ha a név Hitler vagy Mussolini? És ha ráírom Perez vagy Baroso esetleg Rotschild vagy Rockefeller ? Nocsak gondolkozzatok el melyikeért leszek elitélve vagy melyikért fognak max egy huncut barackot nyomni a buksimra ?
2012. jan. 18. 21:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!