Jobbikosként egyetértesz az Európai zászló égetésével?
Figyelt kérdés
Én, személy szerint nem.2012. jan. 16. 00:12
21/36 anonim válasza:
Hát ez a cselekedet tükrözi az iq-t. A történet magáért beszél.
22/36 anonim válasza:
Én jobbikos vagyok, de a zászlóégetés tahóság.
23/36 anonim válasza:
Jobbik szavazóként mondom, hogy ezt nem kellett volna. Ha kilépünk, a gazdasági kapcsolatokat azért fejleszteni, ápolni szeretnénk továbbra is. Ez egy nagyon buta dolog volt.
24/36 anonim válasza:
kilépni nem fogunk,mert nem engedik, másrészől nem hinném hogy a keleti piac nem szívná fel számukra elenyésző termelésünk, és tévhit az hogy ök nem fizetnének meg ugy, 100% hogy maradna nekünk annyi, de 1 a probléma, már semmi sem a miénk, ugyh maximum bérbe adhatjuk a munkaerőnket-ez marad nekünk, persze vannak akik még azt sem adják bérbe hisz becsesebb népek
25/36 anonim válasza:
26/36 Valaki0702 válasza:
Ha ez kell egy értelmes országért akkor én is felgyújtom az eu.,az sk. a Hr. és a ro. zászlóját is.
27/36 anonim válasza:
'48-ban, és '56-ban ilyen hazafik írták a történelmet. Még ha nektek ezt nehéz is felfogni.
28/36 anonim válasza:
Akkor valóban hazafik voltak, egy elnyomó rendszer ellen. Ma jó dolgukban nem tudnak az emberek mit csinálni. Jobbik mint hazafi. Ez a legjobb eddig.
29/36 anonim válasza:
A tiltakozás egy formája a zászlóégetés.Nem új dolog majdnem naponta megtörténik.Azonkivül nem szeretett politikusok portréját is égetik.Én egyet értek ezzel és az biztos ,hogy atásos volt,minden tv csatorna megemlítette.A balos eltulzot kritikák meg kit érdekelnek.Engem az oktalan mocskos zsidózás jobban zavar.Mert erre mindig van példa a Jobbik tüntetésein,dehát sajnos gyökerek mindenhol vannak ezalól ez a párt sem kivétel.
30/36 anonim válasza:
Egyébként meg zászlóégetés és zászlóégetés közt is különbség van. Megint más ha egy nemzeti zászló égetnek el, vagy egy gazdasági közösségét. Aligha hiszem, hogy az Európai Unió polgárait sértette volna ez a cselekedet. Az Unió semmi más, csak egy liberálisnak és demokratának mondott hazug, korrupt, kettős mércét alkalmazó nevetséges intézmény, amit leginkább a nagyobb országok pénzügyi érdekei kötnek össze a kisebbek zsarolásával. Magyarország meg sokkal jobban betartja a nagyon is jó uniós törvényeket, mint maga az Unió. Az Unió teljesen meg van hasonulva önmaga elveivel, mire fel vár tiszteletet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!