Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Jobbikosként egyetértesz az...

Jobbikosként egyetértesz az Európai zászló égetésével?

Figyelt kérdés
Én, személy szerint nem.
2012. jan. 16. 00:12
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
46%

[link]

Ez a kép mindent megmagyaráz.

2012. jan. 16. 00:50
 12/36 anonim ***** válasza:
79%

"Amúgy meg ezzel csak magunkat égetjük, főleg a Jobbik."

Az EU-ban azt fogják mondani magyarországon az EU zászlót égették kivágjuk őket mint macskát szarni!A jobbik ad nekem fizetést?

2012. jan. 16. 00:53
 13/36 A kérdező kommentje:
De azért röhej, hogy utána meg mennek Brüsszelbe melózni.. :D
2012. jan. 16. 00:55
 14/36 anonim ***** válasza:
57%
Még ha jobbikos volnék (ami persze kizárt) is ellenezném ezt a tettet. Persze ez is mutatja mi is a jobbik valójában. Egy gyűlöletpárt. Meg kell egyezni az IMF - el, csak nem mindegy milyen feltételek mellett. Orbánnak van annyi esze hogy hosszú távban gondolkozzon, akármit nem fog aláírni csak hogy eleget tegyen a jórészt baloldali, "azt csinálhatnak az országgal amit akarnak" jellegű követeléseknek. Legalábbis bízom benne .
2012. jan. 16. 01:24
 15/36 anonim ***** válasza:
55%
Csak kifejezték azt, hogy mennyire nem nézzük jó szemmel az eu gyarmati kizsákmányolását. Ők el pusztították az iparunkat, már szinte majdnem eltörölték a nemzeti identitásunkat, és kamatrabszolgaságba kényszerítettek minket... Ezek után egy zászló égetés csak nem olyan nagy kunszt.
2012. jan. 16. 07:15
 16/36 anonim ***** válasza:
63%

véleményem szerint az EU ba történő belépésnek semmi haszna nem volt, szövétségesek, ugyanmár? ha már védelem ott volt a NATO, de ha a NATO-ban voltunk akkor már igyis benne voltunk valakik markában!

Egy a lényeg szerintem belépni nem kellett volna, én akkor is ugyanekkora biztonságban érezném magam mint most-lehet hogy még nagyobban, EU-nos elégetni azért nem égetném el de tény és való hogy a gazdaságunk tönkremenetelének 1ik fő oka az Unió volt, az én szemszögemből

1 egyszerű Alföldről származó fiatal! A pestiek lehet nem érzik azt amit a földmüvlés- állattartásból élők

2012. jan. 16. 07:18
 17/36 anonim ***** válasza:
59%

"Egy a lényeg szerintem belépni nem kellett volna, én akkor is ugyanekkora biztonságban érezném magam mint most"

Pont az a lényeg, hogy nekik kell biztonságban érezniük magukat tőlünk, csak ezért kellett léptünk be.

2012. jan. 16. 07:29
 18/36 anonim ***** válasza:
na te iq lény igen azt akartam mondani, hogy mennyire erős a NAGY Magyar Honvédség, hogy akárkitől megvédenénk magunkat, nem- ürügy nélkül mégis szerinted ki támadna meg.....
2012. jan. 16. 07:32
 19/36 anonim ***** válasza:

ma 07:32

Nem feltétlenül a hadászatra gondoltam... Hanem pl. Hogy a piacon elég erős konkurenciája voltunk a nyugatnak... Ezért vertek szét az iparunk.

2012. jan. 16. 08:51
 20/36 anonim ***** válasza:
56%

Egyetértek vele. Ez egy fontos üzenet neki, hogy a nemzeti oldalon nemcsak a Fidesz van. Vagy megegyeznek a jelenlegi szalonképes és demokratikus kormánnyal, vagy megbuktatják őket, jön a Jobbik, és nem lesz semmilyen egyezség. Ez nekik sem lenne jó, és nekünk sem. Abban bízok, hogy megkapták az üzenetet, és megfelelően ki tudják értékelni. A szemétkedés és a mocskolódás az ország ellen amit folytatnak, az a szélsőségek erősödését eredményezi, ezt lenne jó ha belátnák.

Az Euból való kilépést ellenzem. Ha a Fidesz égetett volna zászlót, az bődületes ostobaság lett volna. A Jobbik viszont ezt megteheti, és jó is, hogy megtette. Így több az esély, hogy tolerálja az Eu a Fideszt és belássáki, hogy nem biztos, hogy szerencsés dolog ez a nyomásgyakorlás egy-egy ország belügyeibe, mert nagyon is visszájára is elsülhet az egész, arról nem is beszélve, hogy ez egy valóban antidemokratikus és tisztességtelen dolog egy szuverénnek mondott országgal szemben.

2012. jan. 16. 09:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!