Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Tarlós addig variált, amíg...

Tarlós addig variált, amíg zászló nélkül maradt Budapest. Szerinted?

Figyelt kérdés

Budapesten annyira minden rendben van, hogy Tarlós úr már nem tud mit kezdeni a felesleges szabadidejével, így új zászlót tervezett Budapestnek. Nem vagyok híve a most nagyon divatos "kereszteljünk át mindent" elvnek (pl. a Lágymányosi híd elnevezés nem tudom miért nem volt jó), de meglepően jót tervezett a Pityu, mert a kék sárga piros (román zászló színei egyébként) helyett piros fehér és zöld van benne. [link]

Az már más kérdés, hogy én hozzáértőkkel (értsd történészek, festőmészek stb.) terveztettem volna meg több féle zászlót, és népszavazással döntöttem volna el, hogy melyik legyen, ha már mindenképp másik kell.

Csak hogy most rájöttek, hogy az új zászló túlságosan hasonlít a honvéd zászlóra, így már nem is megfelelő.

[link]

Úgyhogy most zászló nélkül Budapest. Egy tragikomédia az egész. Te mit gondolsz?

2011. aug. 4. 12:00
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
94%

Arra, hogy pancserek. Megkapták a hatalmat és azt hiszik, hogy ettől ők most már mindenhez értenek.

Meg arra, hogy valószínűleg van tábla- és zászlógyáros a haveri körben.

2011. aug. 4. 12:09
 2/16 anonim ***** válasza:
91%

Tragikomédia az egész "politikai elit" - úgy, ahogy van!

Kicsinyes idiotizmusra költik el a közpénzeket számolatlanul, - kezdve a saját járandóságaik tovább tornászásánál...

Sehol a Világon nem fizetnek ennyit károkozásért, mint Magyarországon.

Átkeresztelgetések, "levelezgetés" a lakossággal, újabb és újabb "szervezetek" életre keltése...

- Ezzel párhuzamban persze tovább fosztogatják a lakosságot - semmit mondó, üveges tekintettel senkinek szóló, tartalmatlan ígéretekkel.

Miért kellett olyan görcsösen küzdeni a hatalomért, ha a szándék TISZTESSÉGES volt ÉS MÉGIS A LAKOSSÁGOT KELL KÉRDEZGETNI?!

- Túl azon, hogy annak a "konzultációnak" az eredményeivel úgy foglalkozott az orbán kormány, ahogy én a lovászattal vagy a csillagászattal. - SEHOGY!

Nem véletlenül szilárdult meg bennem az álláspont:

Amit ma jelenleg politikai elitként emlegetnek, EL KELL (!) - demokratikus úton - TÁVOLÍTANI AZ ÁLLAMIGAZGATÁSBÓL!

- És mindent el kell követni, hogy ebben az életükben már a közelébe se juthassanak...

2011. aug. 4. 12:18
 3/16 anonim ***** válasza:
69%

Megszívta, ez van. Majd lesz valamilyen. Addigis ott a régi, még nem dobták ki szerintem. Viszont ezt a népszavazást nem értem. A bivalybasznád-alsóiaknak mi köze van ahhoz, hogy milyen a budapesti zászló? Meg eleve: jóhogynem minden fingás hosszáról népszavazás legyen... Ettől még az is értelmesebb ötlet, hogy weben szavazás, mint a Megyeri-híd esetében (bár ott sem a győztes nevet kapta).

A Blikk színvonaláról meg annyit, hogy a tegnapi számban a 3. oldalon siratják a bajba került hiteleseket, két oldallal később meg ott a hirdetés, hogy "vegyé fő hitelt meraz jó". Ha egy kicsi kis értelem és együttérzés lenne a Blikk szerkesztőiben, legalább abból a lapszámból kihagyhatták volna a hirdetéseket. De mint tudjuk a pénz az előrébbvaló a tartalomnál.

2011. aug. 4. 12:26
 4/16 anonim ***** válasza:
79%

Gondolj bele mi lenne ha hozzáértőkkel terveznék?

Az MNB új címer 7 vonal kerül közel 50millióba.

[link]

Íg lehet, hogy csak 20 milliót utal át magának.

2011. aug. 4. 12:27
 5/16 anonim ***** válasza:
96%

Baromi nagy tudás kellett annak a zászlónak a megtervezéséhez!

Legyen egyszínű fekete a zászló, sajnos arra lesz szükségünk egyre inkább!

2011. aug. 4. 12:29
 6/16 anonim ***** válasza:
0%
A 12:18-as írójának: Szerinted kiknek kellene a mai politikai elit helyébe ülniük, akikkel jobban meg volnál elégedve?
2011. aug. 4. 12:32
 7/16 A kérdező kommentje:

12:26

A régit már le is cserélték erre az újra, csak most nem tudják mi legyen, mert mégsem jó.

A népszavazást ugy értettem, hogy legalább a budapestiektől kérdezzék meg valahogy, hogy milyen legyen. Mert az mégsem járja, hogy bármilyen baromság Tarlós úr fejéből kipattan, akkor az úgy legyen.

A Blikkről én is ezt gondolom, ezt dobta ki először a gugli, csak azért ezt linkeltem.

2011. aug. 4. 12:45
 8/16 anonim ***** válasza:
97%

Egy biztos!

Azoknak, akik jelenleg gyalázzák a Parlament épületét semmi keresnivalójuk ott.

Hallottál már olyan lehetőségről, hogy SZAKMAI ALAPON KORMÁNYZÁS?

- Ezek mindent csinálnak, mindent képviselnek, csak azt nem, amiért a sok hiszékeny ember a Parlamentbe juttatta őket.

Ezeknek csak a hatalom, a jólét, a kiváltságok, a "járandóságok" kellenek, - aztán pusztuljon mindenki.

2011. aug. 4. 13:54
 9/16 anonim ***** válasza:
5%
Panaszkodsz, hogy sok pénz elmegy hülyeségre, de népszavazást akarsz? Tudod, mennyibe kerül az?
2011. aug. 4. 15:13
 10/16 anonim ***** válasza:
72%
Én szerintem internetes szavazásra gondolt, mint anno a Megyeri-híd nevéről, vagy a melyik tér legyen a Presley tér.
2011. aug. 4. 15:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!