Miért utálod a homoszexuálisakat?
Nem utálom őket. De azt gondolom, hogy kinek mi folyik a hálószobájában, az mindenkinek a magánügye. Nem kéne melegfelvonulásokat és melegolimpiákat meg miegymást tartani. Mert azt gondolom, hogy ez igenis egy deviancia, amivel nem kéne dicsekedni. Pláne nem provokálni ezzel az embereket. Aztán meg fel vannak háborodva, ha ellentüntetőkkel találkoznak.
A jogaikról meg annyit, hogy minden joga megvan, mint bármilyen másik embernek. Joga van együtt élni azzal, akivel akar, a regisztrált élettársi intézménnyel az öröklődési problémák is megoldottak. Joga van felnevelni azt a gyereket aki ő hozott létre. Másét meg ne akarja felnevelni, egészséges heteroszexuális párok is igen nehezen kapnak kisbabát.
Normál embert nem érdekli, hogy ki kivel szexel, kinek mi a szexiális beállítottsága. Akit ez zavar, és láthatóan fellép ellene, nyílván valami hajlam van benne, amit így próbál elnyomni. Ha nekem lenne egy ismerősöm, aki meleg lenne, attól még ő lehetne ugyanúgy jófej, mert az, hogy kivel fekszik le a hálószobájában, engem hidegen hagy. Ennyi, pont.
17/f
Én nem utálok senkit, de nem is érdekel a mások szexuális élete. Sem a hetero, sem a homoszexuálisok nemi élete nem foglalkoztat.
Elítélem azokat, akik a saját szexualitásukat nyilvánosság, közösség, társaság előtt, (szóval a hálószobán kívül) élik meg, legyen bármilyen a szexuális életük.
Azokat sem kedvelem, akik a mások szexuális életét "firtatják", vagy az alapján vonnak le előítéletes következtetéseket.
Nem kellene egymás magánéletével foglalkoznunk, és nem is kellene a magánéletünketmás emberek orra alá dörgölni, mert mind a kettő felesleges, és kofliktusforrás lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!