Miért fizesek többet azért mert MESTERSÉGESEN gyengitik a forintot?
Ez nincs egy szerződésbe se, hogy MESTERSÉGES gyengités esetén is azt ki kell fizetnem! Nem ezt írtuk alá!!!
Csak azért mert ki akarnak kényszeríteni a kormányunktól valamit, gyengitik a forintot!
Azért fizesünk mi többet? Hát nem.
Akkor mostmár érted miért gyengitik MESTERSÉGESEN a forintot remélem!
Amiért aki felvette anno a hitelt mint én is 138-al CHF most az 5 év alatt 263-ra ment fel!
Szerinted normális???
"Akkor mostmár érted miért gyengitik MESTERSÉGESEN a forintot remélem!"
ember, nem olvasod amit írnak neked
"Amiért aki felvette anno a hitelt mint én is 138-al CHF most az 5 év alatt 263-ra ment fel!"
köszönd a Fidesznek!
"
Szerinted normális???
"
nem
de mondtam: ha a piac nem lát biztosítékot arra, hogy a hiteleket fizetni tudjuk, akkor ez lesz. ha nincs stabil jogrendszer, jövőkép, csak meg a hablatyolás, akkor az úgy elég kevés lesz.
Bumbi02!
Milyen tankönyvre gondoltál? Nektek kellene kinyitni a szemeteket és talán még olvasni is tudnátok és látnátok mi történik e mai világba!
Ti nem akarjátok azt megérteni, hogy most mindegy ki irányitja ezt az országot az teljesen mindegy mert ha beleszól mindenki abba, hogy a parlament milyen törvényeket hozzon saját országába.
Akkor megkérdezem kell-e parlament egyáltalán?
Ez a devizahitel kockázata, elég ciki, ha valaki úgy vesz fel devizahitelt, hogy erre nincs felkészülve. Egyébként ha a Fidesz abbahagyja a pénzszórást (a kormányközeli vállalkozók zsebébe) és a központosítást (ami gyengíti a piacot), és végre megállapodik az IMF-el, akkor meg fog nyugodni a forint olyan 350 eurós árfolyamon.
Akkor például érdemes lesz Euró hitelt felvenni, mert 10 év alatt várhatóan 280-ra fog visszaesni. (ha nem jutnak további populista kormányok hatalomhoz)
De ha tovább folytatja ezt az idiotizmust, akkor garantált az államcsőd és a hiperinfláció.
Miért érzem úgy, hogy a hitelfelvételhez nem kereseti kimutatást, hanem IQ tesztek kellene kérni? :))
Ja megvan. Az ilyen kérdések miatt. :))
Milyen tankönyvet?
Hát mondjuk elsőként egy makroökonómia tankönyvet, aztán egy nemzetközi gazdaságtanról szóló tankönyvet. Tudom könnyebb leegyszerűsíteni a problémákat és rákenni másokra, mint utána olvasni..
A "MESTERSÉGES" gyengítéshez annyit, hogy ez kőkemény bukta annak, aki csinálja. Belemegy a veszteségbe, mert fél a későbbi még nagyobb veszteségtől. Szóval nem jókedvükben csinálják a piaci szereplők - bukik az államkötvény eladáson és bukik a forinteladáson is.
Te meg azért fizess többet, mert miért más fizessen helyetted...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!