Miért fizesek többet azért mert MESTERSÉGESEN gyengitik a forintot?
Ez nincs egy szerződésbe se, hogy MESTERSÉGES gyengités esetén is azt ki kell fizetnem! Nem ezt írtuk alá!!!
Csak azért mert ki akarnak kényszeríteni a kormányunktól valamit, gyengitik a forintot!
Azért fizesünk mi többet? Hát nem.
ma 20:04
már csak te kellettél ide, királyhekker.
"De neked arról nincs gőzöd, hogy mi az érdekcsoport és valójában mi is folyik itt a világban!
Te álomvilágba élsz és biztos jó dolgod lehet vagy csak unatkozól."
No, mesélj, miről nem tudok?
Te élsz álomvilágban. Piacgazdaság van. Normális országok jobban jönnek ki belőle, tehát fölösleges azt a mantrát hajtogatni, hogy működésképtelen.
Ugy látom jó témát találtam amit el kell bagatelizálni, hogy ne legyen miről, legalább is egy érdemben normális dologról beszélni.
Inkább keress más kérdést és ott bagatelizáld a kérdés lényegét vagy egyél még1 pizzát kolával, teee!
20:04 alatt nem a kérdezőre gondoltam, hanem erre a válaszra, amit azóta töröltek: " közgazdásznál ostobább ember nincs"
na ki szokott ilyeneket írogatni ide?
királyhekker...
"Ugy látom jó témát találtam amit el kell bagatelizálni, hogy ne legyen miről, legalább is egy érdemben normális dologról beszélni.
Inkább keress más kérdést és ott bagatelizáld a kérdés lényegét vagy egyél még1 pizzát kolával, teee!"
Mit bagatelizálok el?
te nem vagy képes megérteni a piacgazdaság működését.
ja és nem fogyasztok kólát, mert az hulladék.
"Most kapcs be a hír tv-t és hallgasd!
"
A FIDESZ TV bizonyára hiteles hírforrás kb., mintha az MSZP kormány alatt az ATV-t hallgatnám...
Hihetetlen, hogy mennyire megvezethető emberek élnek itt...
Megint csak a szokásos szöveg, hogy a kormány gazdpolja jó és biztos, csak szórakoznak velünk...
hallgatom a fickó gazdasági analfabéta.
a szocializmust hasonlítja össze a jelen gazdasági helyzettel.
ez dilletantizmus
Nem hallgatom a Hír-TV-t,mert ugyanazt hazudja,mint a Fidesz.
A forintot NEM MESTERSÉGESEN gyengítik,hanem a Fidesz rossz gazdaságpolitikája gyengíti.
Az IMF nem akar kikényszeríteni semmilyen tárgyalást. Nem ők akarnak nekünk hitelt nyújtani,hanem a Kormány kérte erre őket.
Igaz,hogy feltételeket támasztanak,de azok egy demokráciában teljesen jogosak. Nem az IMF érdeke az,hogy a jegybank törvény biztosítsa a Jegybank függetlenségét,hanem az országé.
Orbánnak nem jött be a kínai hitel,sem a közel-keleti. Sőt az államkötvényeket sem veszik úgy,ahogy elképzelte. Ennek legfőbb oka a bizalomvesztés. Nem bíznak olyan kormányban,amelyik visszamenőleges törvényeket hoz,visszamenőlegesen adóztat, megszünteti a jogrendszert stb.
Én éppen azért fizetek minden ért többet,mert a kormány a gazdagoknak ad több pénzt,a többiektől elveszi. Sehol nincs 27 %-os ÁFA,mit nekem kell megfizetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!