Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért lenne felelős Bajnai...

Bumbi02 kérdése:

Miért lenne felelős Bajnai egy ember öngyilkosságáért?

Figyelt kérdés
Egy másik kérdésnél valaki ezt írta, és ott több ízben is kérdeztem hogy kifejtené-e, moderálták a válaszom, így külön kérdést írok ki, főképp annak az egyénnek szól aki már ott se tudta kifejteni pontosabban. De persze nem diszkriminálunk senkit se:)
2012. jan. 1. 22:07
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:

Nem pesti vagyok, hanem vidéki, és el tudom képzelni mennyi munkát jelent.

De azt nem fejtetted ki hogy miért Bajnai a hibás? A Hajdú Bét-nek volt egy vezetősége. Aki vezette a céget. Anno majdnem csődbe ment, ettől a Wallis mentette meg, 2001re elég jól ment a Hajdú Bétnek is, és 2003ra ment csődbe... A Hajdú Bét vezetőségének is benne kellett volna lennie nem? Meg a Wallis tulajdonosainak is. Miért csak Bajnait emelitek ki? A bíróság többször is megerősítette hogy Bajnait annak a nőnek a halálának felelősségével vádolni rágalom. (Magyar Nemzet és a Hírtv.hu ellen)

Nem jelentem a moderátoroknak a válaszod, pedig eléggé ráférne egy moderálás. De végülis ez is egy vélemény, de személyeskedést hagyd el.

2012. jan. 1. 23:48
 12/24 anonim ***** válasza:
10%
Egész nyugodtan jelentheted a választ! Csak tűnjetek el örökre ebből az országból, HÓHÉROK!
2012. jan. 1. 23:50
 13/24 A kérdező kommentje:

Tóth Zsolt Kálmán

Mikor takarodtok el Magyarországról? Nem kér a nép a baloldalból sem a zsidókból!

Gratulálok ehhez a levélhez.. Minden érvet üt.

2012. jan. 1. 23:52
 14/24 anonim ***** válasza:
70%

De azt nem fejtetted ki hogy miért Bajnai a hibás? A Hajdú Bét-nek volt egy vezetősége. Aki vezette a céget. Anno majdnem csődbe ment, ettől a Wallis mentette meg, 2001re elég jól ment a Hajdú Bétnek is, és 2003ra ment csődbe... A Hajdú Bét vezetőségének is benne kellett volna lennie nem? Meg a Wallis tulajdonosainak is. Miért csak Bajnait emelitek ki?"

Ezt te írtad bumbi. kiemelek neked belőle 2 részt:

"De azt nem fejtetted ki hogy miért Bajnai a hibás? ... A Hajdú Bét vezetőségének is benne kellett volna lennie nem? Meg a Wallis tulajdonosainak is. Miért csak Bajnait emelitek ki?"

Egyik szavaddal a másikat ütöd le. Az nem ment fel egy bűnözőt, hogy volt társtettese.

Na vajon miért? Mert neki volt pofája ezek után beülni a miniszterelnöki székbe és letenni az esküt, miszerint a magyar emberekért és az országért fog dolgozni.

Te teljesen érted ezt a dolgot, nagyonjól leírta neked az első oldalon valaki, hogy mi is történt valójában. Csak korlátolt vagy, ilyen egyszerű. MSZP-s miniszterelnök csinálta, és számodra ez a 3 betű elég hozzá, hogy az már ne is legyen bűn, hisz te is annak vallod magad. Csak azt nem érted meg, hogy ott ők fenn tesznek rád, meg hogy te őket véded. Még csak le se sz. Ők pénzt akarnak, sok sok pénzt, erről szól a politika.

2012. jan. 2. 01:41
 15/24 anonim ***** válasza:
31%

Nem vagyok és nem is voltam soha baloldali,és nem is védem Bajnait.

De ettől a sok gyűlölködőhöz lenne két kérdésem.

Nem ebben az időben volt a franciák és a svéd állatvédők

nemzetközi kampánya a magyar libatenyésztés ellen? Ha igen,akkor azért is Bajnai a felelős?

A másik kérdés: miért csak Bajnait akarjátok felelősségre vonni? Miért nem akarjátok a többi politikust (Orbánt is beleértve) a többi magyar cég tönkretételéért is felelősségre vonni? Sokkal többen lettek munkanélküliek,lettek nincstelenné az országban,mint a libatenyésztők.

2012. jan. 2. 07:00
 16/24 A kérdező kommentje:

Te teljesen érted ezt a dolgot, nagyonjól leírta neked az első oldalon valaki, hogy mi is történt valójában. Csak korlátolt vagy, ilyen egyszerű. MSZP-s miniszterelnök csinálta, és számodra ez a 3 betű elég hozzá, hogy az már ne is legyen bűn, hisz te is annak vallod magad. Csak azt nem érted meg, hogy ott ők fenn tesznek rád, meg hogy te őket véded. Még csak le se sz. Ők pénzt akarnak, sok sok pénzt, erről szól a politika.

Azért mert csődbe ment a Hajdú Bét én nem vonnám felelősségre Bajnait, - azért szerintem magát a Hajdú Bét vezetőségét kéne talán?

Azt a részt aláírom hogy mocskos dolog ilyenkor így kimenteni a pénzt, mert ha nem menti ki, legalább a szállítókat kártalanítani lehetett volna.. de mindenegyes tenyésztőt még így sem. Ez az amikor egy közgazdász teljesen embertelen módon nézi a vállalatot, hiszen törvényesnek törvényes volt, csak közel se humánus megoldás.(ilyen esetből szerintem évente történik több tucat.. csődbe megy ez a cég, az a cég, nem tud fizetni stb. nem mintha ez csökkentené a súlyát, csak hogy azokkal mér nem foglalkozik senki)

De én továbbra se értem hogy ettől miért lesz felelős Bajnai egy nő öngyilkosságáért?

2012. jan. 2. 12:10
 17/24 A kérdező kommentje:

és miért csak Bajnait akarjátok akasztófán látni? a Hajdú Bét vezetőségét, a Wallis vezetőségét (azért egy vezérigazgató mögött áll egy igazgató tanács, egy felügyelő bizottság, egy közgyűlés.. ) és persze a Wallis tulajdonosait miért nem?

És Gondolkozóó pont megfogalmazta erre a választ hogy miért csak Bajnai a hibás: mert ott van mellette az a három betű, ami nektek elég ahhoz hogy csak ő legyen a hibás. ott van az a három betű, ami elég nektek ahhoz hogy az öngyilkosságot is rákenjétek...

ui: Gondolkozóó, azért mert másképp gondolkodom nem vagyok még Mszp-s... a baloldal elég széles nem csak az Mszpből áll..

2012. jan. 2. 12:16
 18/24 anonim ***** válasza:
72%
A kérdezőt miért nem lehet minuszolni?
2012. jan. 2. 19:00
 19/24 anonim ***** válasza:

Tessék egy riportfilm erröl

http://www.youtube.com/watch?v=I_e6iC7Um9Y

2012. jan. 12. 15:53
 20/24 anonim ***** válasza:

Ilyen az amikor a sok paraszt "vállalkozni kezd". Azt hiszik hogy még 15 évvel a rendszerváltás után is még a Kádár rendszer van. A vállalkozásnak kockázata van. Vagy bejön vagy nem. Eleinte jól ment nekik, ugyanis mindent megkaptak a Hajdú-BÉT-től! Napos csibét és takarmányt is(ami a világon sehol sincsen, max. felvásárolják a végén!) tehát konkrétan csak víz kellett az állatnak megnőttek azok maguktól is. Évekig tuti üzlet volt. Aztán összeomlott a szárnyas piac. És vége a vállalkozásoknak. A korábbi nyereségekből simán orvosolható a kis veszteség a végén, vagy normális esetben a nyereség már új vállalkozásban él tovább. De itt a parasztok eldorbézolták a lóvét és mikor beütött a krach akkor jött rá hogy elbaszta a saját és a családja életét mert az évekig tartó jólétből nem tett félre, nem alapozta meg a jövőjüket, hanem elszórta a zsét. És mit csinál ilyenkor a hülye? Mikor rájön hogy mekkora hülye volt, kiinyírja magát.

Dettó mint az az idióta indiai bevándorló ápoló Ausztráliában. Egy kib.szott poén miatt kinyírta magát a hülyéje és most mindenki azt a nyomorékot gyászolja, akik meg poénkodtak most meg még ők is maguk alatt vannak. Egy idióta hülye miatt...

2012. dec. 17. 10:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!