Ki az a dohányos aki 2014-ben a fideszre szavaz?
Figyelt kérdés
Én nem dohányzok de elítélem az ilyen törvényt, ahol nincs a dohányosnak joga mert azok nem emberek vagy mi?2011. dec. 29. 07:25
31/36 A kérdező kommentje:
Akkor csak annyit kérdeznék öntől miért nem tíltják be a cigi gyártást? ne azt mondja, hogy ebben az államnak pénze van! mert ez nem válasz NOS?
2011. dec. 30. 13:22
32/36 anonim válasza:
Nyilván azért, mert azt nem mondhatja meg senki, hogy a saját házadban se cigizhetsz, hiszen ott másnak az egészségét nem károsítod (na jó, ez nem teljesen igaz, rengeteg olyan szülő van, aki otthon is fújja a gyereke tüdejébe a füstöt). + van egy erős dohánylobbi, nem megy egyik napról a másikra a cigi betiltása. Bár én mindenképp megtenném, ha már a kábítószer is tiltva van. A kábítószer elsősorban az agyat és az idegeket roncsolja, a cigi pedig az érrendszert és a tüdőt.
33/36 A kérdező kommentje:
Azt hiszem legalább ebben egyetértünk én is így gondolom. Az a baj, hogy mindenben a politika van Ők hozzák mindenről a jogokat és ha tetszik ha nem el kell fogadnunk.
2011. dec. 30. 21:58
34/36 anonim válasza:
Az egészség az nem politikai téma. Én örömtáncot járok, hogy végre úgy hagyhatok el egy csehót, hogy nem füstszagú a kabátom 3 napig.
35/36 A kérdező kommentje:
Kutya legyek ha értem! Ha nem politika! akkor mi? És ha nem hozzák meg ezt a döntést akkor melyik az a szórakozóhely tulajdonos aki önmagától betiltja a dohányzást?
2011. dec. 31. 10:00
36/36 anonim válasza:
Egyetértek a kérdezővel!
Én például a hétköznapi életben már nem dohányzom, de amikor alkalmanként elmegyünk egy pubba vagy kocsmába akkor a sör mellé k...a jól esik egy szál cigi, vagy egy szivar.
Az emberek ilyen helyre piázni mennek meg cigizni. Ha megtiltják ezt akkor annak súlyos következményei lehetnek:
-Jelentős forgalomcsökkenés
-Dohányos és nem dohányos emberek között feszülő ellentét elharapódzása
A kettő együtt sajnos csúnya eseteket idézhet elő.
Véleményem szerint a törvény jó, de biztosítania kéne,hogy a leginkább italfogyasztásra berendezkedett kocsmákban a vendéglátó dönthessen, vagy ha ez nem célravezető kialakíthasson egy szekciót a dohányosok részére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!