Ki az a dohányos aki 2014-ben a fideszre szavaz?
Aki azt mondja, hogy legyen nem-dohányzó, meg dohányzó kocsma, az nem gondol bele, hogy mi is lenne ekkor: semmi. Minden kocsma azt mondaná, hogy nálam lehet dohányozni, a nem-dohányosok úgyis megszokták már. A végén nem lenne egyetlen nem-dohányzó kocsma sem. (mert melyik kocsma vállalná azt be, hogy elkergesse nem csak a dohányzókat, de a baráti társaságukban lévő nem-dohányosokat is?)
Szerintem igenis be kell tiltani a szórakozó helyeken történő dohányzást - ugyanis a nemdohányzással nem ártok másnak, nem teszem tönkre a ruhájukat, míg ez fordítva nem igaz. (Gondolj bele, nem pisilsz az asztal alá sem, hanem a WC-re mész ki - így higiénés és kevésbé büdös)
(tegnap este voltam egy kocsmába, ma reggel arra ébredtem, hogy felfordult a gyomrom a tegnapi ruháim szagától)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!