Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ki az a dohányos aki 2014-ben...

Ki az a dohányos aki 2014-ben a fideszre szavaz?

Figyelt kérdés
Én nem dohányzok de elítélem az ilyen törvényt, ahol nincs a dohányosnak joga mert azok nem emberek vagy mi?
2011. dec. 29. 07:25
1 2 3 4
 11/36 A kérdező kommentje:
Ez hülyeség most láttam 1 doboz cigi kb 600ft annak a legyártott ára kb 85ft akkor a többi pénz hol van? mert nem az egészségügynek adják az is biztos.
2011. dec. 29. 09:07
 12/36 anonim ***** válasza:
100%
a költségvetésbe. onnan vándorol ki
2011. dec. 29. 09:19
 13/36 A kérdező kommentje:
Na igen, de hová?
2011. dec. 29. 09:21
 14/36 anonim ***** válasza:
77%
Nem tudom, miért nem lehet azt mondani, hogy legyen dohányzó, meg nem dohányzó kocsma. Minden kocsma döntse el, hogy engedi-e a dohányzást, vagy sem. Vagy azt mondani, hogy a kocsma területén nem lehet dohányozni, de ha a kocsma tud, akkor egy helységet kijelölhet dohányzó résznek.
2011. dec. 29. 09:54
 15/36 anonim ***** válasza:
39%
Én betiltanám a dohányzást, mert drog. Ha ez a sz.r legális, akkor már a kokaint is engedélyezhetnék.
2011. dec. 29. 10:48
 16/36 escrogar ***** válasza:
67%
Le kell korlátozni a dohányzást, amennyire lehet. Ha valaki akarja, füstöljön otthon, büdösítse be a saját lakását, de a többségi társadalom nem kér belőle, köszönjük.
2011. dec. 29. 11:09
 17/36 anonim ***** válasza:
33%
Hát én biztosan nem!
2011. dec. 29. 11:22
 18/36 anonim ***** válasza:
95%

Aki azt mondja, hogy legyen nem-dohányzó, meg dohányzó kocsma, az nem gondol bele, hogy mi is lenne ekkor: semmi. Minden kocsma azt mondaná, hogy nálam lehet dohányozni, a nem-dohányosok úgyis megszokták már. A végén nem lenne egyetlen nem-dohányzó kocsma sem. (mert melyik kocsma vállalná azt be, hogy elkergesse nem csak a dohányzókat, de a baráti társaságukban lévő nem-dohányosokat is?)

Szerintem igenis be kell tiltani a szórakozó helyeken történő dohányzást - ugyanis a nemdohányzással nem ártok másnak, nem teszem tönkre a ruhájukat, míg ez fordítva nem igaz. (Gondolj bele, nem pisilsz az asztal alá sem, hanem a WC-re mész ki - így higiénés és kevésbé büdös)

(tegnap este voltam egy kocsmába, ma reggel arra ébredtem, hogy felfordult a gyomrom a tegnapi ruháim szagától)

2011. dec. 29. 11:24
 19/36 anonim ***** válasza:
0%
Orbán apánk megfogadta, hogy egészséges nemzetet nevel. Most mi a probléma? :D
2011. dec. 29. 11:38
 20/36 A kérdező kommentje:
Nincs semmi probléma én is így gondolom. tegnap este voltam egy kiskocsmában és két fiatal összeverekedett egy dohányzó és egy nem dohányzó utána beszálltak a többiek is szép kis kalamajka lett belőle. Na ez az mikor a kormány szítsa a tüzet. Emlékszik még valaki mikor reggel 9 óráig nem lehetett alkoholt fogyasztani? na az sem tartott sokáig.
2011. dec. 29. 13:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!