Ki az a dohányos aki 2014-ben a fideszre szavaz?
Én sem értem értem mit is akarnak.
Életveszélyes ez az akcentus, miszerint : ha már a bérekben az életszínvonalban csak kullogunk, azért legyen már valami amiben az élenjárunk, pionírok vagyunk!
Nem dohányzom én sem, de azért érdekes az hogy mindenben a társadalomra akarják erőltetni az értékelméleteiket.
Nem akarják kivárni hogy a dolgok összessége maga megteremtse a feltételeket, hanem megerőszakolnak mindent.
Mintha ők is tudnák hogy az a hosszú folyamat ami a szerencsésenn É-nyugat Eu ban lejátszódott és az emelkedő társadalmak maguk teremtették meg a feltételeket, az ide be se kopog. Így éljen az erőszak!
""Nem szavaztam a fideszre de ezzel a törvénnyel egyetértek!Nemdohányosként nem nagyon szeretem amikor a pofámba fújják a füstöt
Erről írtam!
Ha nem szereted, és vannak sokan akik nem szeretik, az kikényszeríti a nemdohányzó helyek életképességét.
Ez természetes folyamat, csak ki kell várni.
Így viszont sok szórakozóhely mehet a levesbe, sok kiskocsma stb, és felesleges leépülést és feszültségeket hordoz az egész!
kanpány video a cigiröl !! :D:D:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!