Mi rossz van a rasszizmusban, és mi vezetett oda, hogy ennyire elferdítették ezt a fogalmat?
Az "isták" mindig valamiért voltak, nem valami ellen. A kommunisták a kommunizmusért, a fasiszták a fasizmusért... a rasszisták a rasszukért...szerintem abban semmi rossz nincs, ha valaki szereti a fajtáját, és kiáll érte. Én szeretem a fehér fajtámat, védelmezem, és kiállok érte. Akkor én rasszista vagyok?
A más fajok gyűlölete (fajgyűlöltet) teljesen más tészta, természetesen nem értek vele egyet. Sőt az "izmusokkal" sem, mert csak illúzió, és megosztó...viszont képes vagyok elfogadni, ha valaki ezekben hisz.
KÖLCSÖNÖSEN tiszteljük őket G ? :DDD
Ez milyen vicc? Oké, akkor azt adjuk amit kapunk...mi is raboljuk ki őket, s a gyerekeiket!! Ez is kölcsönös akkor.
"Ha előnyben részesíted az életben a fehéreket, de nem akarod lerúgni a feka fejét, akkor nem vagy rasszista, csak kiállsz a fajtádért."
Nem értek egyet mert ha már előnyben részesíti a saját népcsoportját akk már baj van hisz minden ember egyenlő nem vagy te jobb mert fehér, fekete, roma, vagy zsidó vagy stb.
Természetesen az nem baj ha kiállsz a saját népcsoportod mellett de ne tartsd magad magasabb rendűnek. Az ember eleve fél az ismeretlentől. Én is megtudok ilyedni mikor pl. roma csoportok mennek ell mellettem mert számomra "ismeretlenek".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!