Mi rossz van a rasszizmusban, és mi vezetett oda, hogy ennyire elferdítették ezt a fogalmat?
Az "isták" mindig valamiért voltak, nem valami ellen. A kommunisták a kommunizmusért, a fasiszták a fasizmusért... a rasszisták a rasszukért...szerintem abban semmi rossz nincs, ha valaki szereti a fajtáját, és kiáll érte. Én szeretem a fehér fajtámat, védelmezem, és kiállok érte. Akkor én rasszista vagyok?
A más fajok gyűlölete (fajgyűlöltet) teljesen más tészta, természetesen nem értek vele egyet. Sőt az "izmusokkal" sem, mert csak illúzió, és megosztó...viszont képes vagyok elfogadni, ha valaki ezekben hisz.
Szerintem semmi rosz sincs abban, ha kialsz a feherekert!
Bar en semmivel nem tertom tobbre a fehereket, mint a niggakat.
A rasszizmus=fajgyulolet, vagy nem? Ha tevedek jatsatok ki! :D
"Evolúciós örökség, hogy mindenki a saját magához hasonlókat részesíti előnyben. Majmoknál is úgy működik, hogy a más csoportból származó egyedet elzavarják."
Így van. Ez a fajfenntartási ösztön alapvető eleme. Akiből ez hiányzik nem életképes és kipusztul.
"Kihalnak lassan a fehérek a Földön, ill. hátrányba kerülnek, kisebbségbe. Szerinted ezért bűn kiállni, hogy ne így legyen?"
Nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!