Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Akik nem fideszesek miért...

Akik nem fideszesek miért hiszik azt, hogy más párt nem hozna megszorításokat jelen esetben? Miért nem látják be, hogy sajnos erre van most szükség?

Figyelt kérdés
2011. dec. 15. 22:19
 71/125 anonim ***** válasza:
31%

"nem tudjátok a kérdésemet megindokolni normálisan, csak a szemétkedés, köpködés megy."

Szerintem teljesen kielégítően meg lett indokolva.

Magyarországon semmi sem indokol megszorításokat. Egyetlen országban sem költenek ennyit a semmire. Magyarországnak annyi pénze van hogy te azt el sem tudod képzelni.

2011. dec. 16. 02:26
 72/125 anonim ***** válasza:
31%

"szerintem semmi felesleges dolgokra nem költöttek, ellenben az mszp ugyebár 8 évig....de beszélhetek én nektek xd.

Hajrá Fidesz! :))"

Orbánjúgend vigyázz! Középre nézz!

2011. dec. 16. 02:28
 73/125 anonim ***** válasza:
25%

"túlkapás..úgy van! :D írjad csak a hülyeségeidet, de még mindig a fidesz a nyerő ! "

Már pókereztek is?

2011. dec. 16. 02:29
 74/125 anonim ***** válasza:
31%

"És igen, demokrácia - az nyer, akire a legtöbben szavaznak - tehát még mindig a fidesz. :))"

Kétlem, hogy két szavazattal, a tiéddel és kolopeléével nyerni lehet. De te tudod...

2011. dec. 16. 02:32
 75/125 anonim ***** válasza:
61%

"húha, a kérdező kommentjeit lehetne pontozni, szerintem az valahol a ]0;10[ intervallumban mozogna... :D"

Én erősen kétlem, hogy mínusz tizenkilenc fölé menne.

2011. dec. 16. 02:34
 76/125 anonim ***** válasza:
63%

"jóvan hülyék vagytok ti...

de kérlek titeket, hogy a kérdésen még egyszer gondolkodjatok el."

Minek? Régi jól bevált fideszes szokás szerint te sem gondolkodsz soha.

2011. dec. 16. 02:35
 77/125 anonim ***** válasza:
63%

"Nem kerül pénzbe az utcák átnevezése? Elolvastad egyáltalán, amit belinkeltél? "

Mért feltételezed, hogy olvasni is tud? Fideszes...

2011. dec. 16. 02:38
 78/125 anonim ***** válasza:
62%

"És a görögök? Ha gyurcsányék lennének még mindig, vagy a jobbik, mindegy, ha nem fidezs...akkor ott járnánk már mint ők! :O "

Hihető... xD

2011. dec. 16. 02:40
 79/125 anonim ***** válasza:
63%

'vannak, de kevesen szerencsére. mi többen vagyunk, és ez így jó az országnak, a népnek. majd meglátjátok később. most még lehet rossz, de jó lesz hamarosan !'

Többen vagytok, te meg kolopele 7milliónál? Ki volt a matektanárod?

2011. dec. 16. 02:42
 80/125 anonim ***** válasza:
63%

"gyurcsányék OK NÉLKÜL szorítottak meg, emellett eladósították az országot, csaltak, loptak, hazudtak..."

Annyit mégsem bírtak ellopni 8év alatt mint a Fidesz másfél alatt.

2011. dec. 16. 02:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!