Akik nem fideszesek miért hiszik azt, hogy más párt nem hozna megszorításokat jelen esetben? Miért nem látják be, hogy sajnos erre van most szükség?
"nem tudjátok a kérdésemet megindokolni normálisan, csak a szemétkedés, köpködés megy."
Szerintem teljesen kielégítően meg lett indokolva.
Magyarországon semmi sem indokol megszorításokat. Egyetlen országban sem költenek ennyit a semmire. Magyarországnak annyi pénze van hogy te azt el sem tudod képzelni.
"szerintem semmi felesleges dolgokra nem költöttek, ellenben az mszp ugyebár 8 évig....de beszélhetek én nektek xd.
Hajrá Fidesz! :))"
Orbánjúgend vigyázz! Középre nézz!
"túlkapás..úgy van! :D írjad csak a hülyeségeidet, de még mindig a fidesz a nyerő ! "
Már pókereztek is?
"És igen, demokrácia - az nyer, akire a legtöbben szavaznak - tehát még mindig a fidesz. :))"
Kétlem, hogy két szavazattal, a tiéddel és kolopeléével nyerni lehet. De te tudod...
"húha, a kérdező kommentjeit lehetne pontozni, szerintem az valahol a ]0;10[ intervallumban mozogna... :D"
Én erősen kétlem, hogy mínusz tizenkilenc fölé menne.
"jóvan hülyék vagytok ti...
de kérlek titeket, hogy a kérdésen még egyszer gondolkodjatok el."
Minek? Régi jól bevált fideszes szokás szerint te sem gondolkodsz soha.
"Nem kerül pénzbe az utcák átnevezése? Elolvastad egyáltalán, amit belinkeltél? "
Mért feltételezed, hogy olvasni is tud? Fideszes...
"És a görögök? Ha gyurcsányék lennének még mindig, vagy a jobbik, mindegy, ha nem fidezs...akkor ott járnánk már mint ők! :O "
Hihető... xD
'vannak, de kevesen szerencsére. mi többen vagyunk, és ez így jó az országnak, a népnek. majd meglátjátok később. most még lehet rossz, de jó lesz hamarosan !'
Többen vagytok, te meg kolopele 7milliónál? Ki volt a matektanárod?
"gyurcsányék OK NÉLKÜL szorítottak meg, emellett eladósították az országot, csaltak, loptak, hazudtak..."
Annyit mégsem bírtak ellopni 8év alatt mint a Fidesz másfél alatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!