Akik nem fideszesek miért hiszik azt, hogy más párt nem hozna megszorításokat jelen esetben? Miért nem látják be, hogy sajnos erre van most szükség?
"Jobbik fog nyerni 2014-ben. Hiába mossa a média az emberek agyát, egyre több ember lát át a homályon és kezdik felismerni hogy mivel is állunk szembe."
Átfogalmaznám egy kicsit!
Lehet, hogy a jobbik fog nyerni 2014-ben. Nem hiába mossa az emberek agyát a kuruc.info-val. a barikáddal, és a szentkoronarádióval, egyre több ember lát majd az összeesküvés elméletektől egyre homályosabban, és majd miután kiderül, hogy a szuverenitásunk, és az integritásunk nem attól fog megszületni, hogy nemlétező háttérhatalmi szervekkel harcolunk, és az ország romokban lesz, majd mindenki elkezd tisztán látni, és senki nem fogja preferálni azt a politikai mentalitást, ami diabolizálja a politikai ellenfeleit, eltiporja a többi kezdeményezést, és a saját hiúságával és önhittségével, valamint hataloméhségével dönti romba az országot!
vona gábor egy pööcs!
Agymosott sz.rházi vagy...
Www.youtube.com/watch?v=uPoDCIGtKyI
"Most akkor ez irónia volt, vagy komolyan gondoltad?"
Komolyan gondoltam. Írok egy példát:
Origó cikk:
Tíz évről tizenkét évre emelték a mentőautók használhatóságának felső határát, mert nincs pénz új autókra.
Közvetlenül mellette cikk:
600 milliót költ a kormány a képviselők autóinak lecserélésére.
Érzed mit értek átcsoportosítás alatt? És elhiszed nekem, ha normális kormányunk lenne itt pénzben aztán nem lenne hiány?
"A kérdező kommentje:
Kifejtenéd?"
Igen kifejtettem. És bár én csak egyetlen példát írtam, de hidd el számtalan ilyet lehetne találni. Ebben az országban simán több száz milliárdokat lehetne átcsoportosítani az értelmetlen herdálás kategóriából a létszükségesbe.
"igen, bizonyos megszorításokra szükség van"
Hidd el nekem, hogy tévedsz! Nem szeretnék oldalakat írni erről és senki ne is kérjen ilyet, de kérlek gondolkodjatok!
Magyarországon! Ahol Európa legnagyobb herdálása folyik, mi szükség lenne megszorításokra? Szándékosan nem a világot írtam, mert abba az Usa is beletartozik. :)
"Ha megszoritásokra van szükség akkor nem olyan baromságokra kéne kétkézzel szórni a pénzt mint a terek átnevezése 44-es állapot visszaállítása stb"
Nagyjából erről beszélek. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!