Akik nem fideszesek miért hiszik azt, hogy más párt nem hozna megszorításokat jelen esetben? Miért nem látják be, hogy sajnos erre van most szükség?
Figyelt kérdés
2011. dec. 15. 22:19
91/125 anonim válasza:
Én úgy látom, hogy a Fidesz végzi még mindig a legjobban az ország vezetését. Gyurcsány és Bajnai tudatos eladósítást végzett, amit most az államadósság visszafizeésével a Fidesz törleszteni akarja. Minél nagyobb a hitelösszeg annál több kamatot és kezelési kölcséget kell fizetnünk. A hitellel csak a bank jár jól és nem a hitelfelvevő ország. A tudatos eladósítás 2002-2010 között zajlott.
92/125 anonim válasza:
buszke93 válasza:
"Agymosott sz.rházi vagy...
Www.youtube.com/watch?v=uPoDCIGtKyI"
Fura, hogy olyanok mondják másokra, hogy agymosott, akik minden szavukat, és gondolatukat két vagy három médiaorgánumtól veszik át, szinte szó szerint. Az agymosott te vagy barátom!
93/125 anonim válasza:
Itt egyedül te vagy az aki, máshol látott fazságokban hisz. Nekünk vannak önálló gondolataink, temeg átnyálazod az aktuális összeesküvés oldalakat, és elkezdet terjeszteni. Nem gáz, tudom én, hogy te komolyan elhiszed ezt, csak legalább fogadd már el más véleményét is.
94/125 anonim válasza:
buszke93, te jobb ha befogod, mert legalább akkora vérpisti vagy mint a kérdező
95/125 A kérdező kommentje:
ma 08:42
EGYETÉRTÜNK ! :P
Csak azt nem értem, hogy ezt miért nem látják be a nemfideszesek...
2011. dec. 16. 11:40
96/125 anonim válasza:
"amit most az államadósság visszafizeésével a Fidesz törleszteni akarja."
Nem hogy nem csökkent az adósság, hanem még nőtt, és újabb hitel lesz felvéve.
Szóval mi a sz*rról beszélsz te most tulajdonképpen?
97/125 A kérdező kommentje:
ez hülyeség...már egy csomó pénz visszalett fizetve,és csökkent az adósságunk.
2011. dec. 16. 11:47
98/125 anonim válasza:
Úgy hazudsz, mint a vízfolyás, te szemét.
Magasabb az adósság, mint amikor a Fityisz kormányra került. Miféle visszafizetés?
99/125 anonim válasza:
Tájékozódjál már kérdező! Nőtt az államadósság!
100/125 A kérdező kommentje:
dehát, dehát ez nem lehet...a fidesz azt mondta pedig, hogy ezek az intézkedések jót tesznek a gazdaságnak és a népnek...ilyesmit mondtak pedig. :o
2011. dec. 16. 12:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!