Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Volt bárki, aki előitélet...

Volt bárki, aki előitélet nélkül, nyitott füllel végig hallgatta az öszödi beszédet?

Figyelt kérdés
Értem ez alatt, hogy nem kiragadva a híres részletet, hanem felfogva azt, hogy miről beszél Gy.F?
2011. dec. 12. 11:30
1 2 3 4 5 6 7
 11/63 anonim ***** válasza:
43%

Nagyon is megváltoztatja az egész értelmét. Noha a hazugság és a trükközések tettei alól nem menti fel Őket.

Persze egy gondolkozó elme ezt magától is értené. :)"

Tehát nem menti fel őket a hazugság és a trükközések alól, köszönöm, ennyit akartam tudni. Tőlem aztán prófétai módon tarthatott a többi dologról beszédet, az őszödi beszéd számomra pont a hazugság és trüközés fényre derülését jelenti.

2011. dec. 12. 11:59
 12/63 anonim ***** válasza:
27%
Gondolkozó nem is tud annyira gondolkodni, senki nem vitatja hogy kimondta "hazudtunk bla bla", ezek tények. Csak az is tény, hogy egyedül ő volt az,aki kiállt a párt elé és a szemükbe mondta,mennyire elcseszték az elmúlt éveket, és az is tény, hogy ha Gyurcsány csak tovább akarta volna vakarni a seggét,akkor nem fog ilyen beszédet tartani,illetve ez nem tény de teljesen logikus. Ha valakinek úgy jó minden ahogy van, az nem áll ki kritizálni a saját bandáját,hanem mond egy taljesen átlagos beszédet.
2011. dec. 12. 12:06
 13/63 asmosys ***** válasza:
45%

11:59

Mondja ezt az, aki azzal tölti az életét, hogy globális hazugságokra, megtévesztésekre próbálja felhívni a világ figyelmét. Amik ugyan leginkább szánalmas téveszmék, de legalább következetességre lehetne példa. Persze nem.

2011. dec. 12. 12:10
 14/63 anonim ***** válasza:
39%
Én zárt füllel hallgattam végig.
2011. dec. 12. 12:14
 15/63 anonim ***** válasza:
39%

"Mert ahogy én értelmezem, arról van szó, hogy unja azt, hogy mindenki a látszat politikát nyomja, hogy kedveljék, és megválasszák megint, nem törődve azzal, hogy mi lesz az ország későbbi sorsa. Nem arról beszél véletlenül, hogy változás kell, met különben szopás lesz? Nem arról beszél, hogy ő nem kíván szimplán a párt érdekében cselekedni, ő akar az az ember lenni aki változtat az ország helyzetén? VÉLETLENÜL nem?"

nem. Hallgasd meg megint, de felejtsd el hozzá a kiegészítő szöveget amit lenyomtak az mszp-sek. Félelmetes, hogy bármit kimond feketén-fehéren bárki, azt képesek megmagyarázni úgy, hogy aztán az emberek fele máshogy értelmezze a szöveget.

jaés a "változás kell" kifejezés az politikai környezetben annyit jelent hogy: "blablabla". ez már feltűnhetett volna.

2011. dec. 12. 12:16
 16/63 anonim ***** válasza:
21%

"Csak az is tény, hogy egyedül ő volt az,aki kiállt a párt elé és a szemükbe mondta"

Ezt a demagóg baromságot. Egyrészt olyan dolgot mondott nekik amit amúgy is tudtak. Másrészt fogalmad sincs, mi hangzik el az ilyen üléseken. Ez egy volt a sok közül, ami pont kikerült.

Majd ha kiáll az egész ország elé és úgy lesz igazmondó juhász, akkor aszondom, oké.

2011. dec. 12. 12:18
 17/63 anonim ***** válasza:
66%

"hanem felfogva azt, hogy miről beszél Gy.F?"

igen. Nem kormányoztak, csak hazudtak.

2011. dec. 12. 12:37
 18/63 anonim ***** válasza:
66%

ma 12:06

Érdekes látni királyhekkert, amint Gyurcsányt mentegeti.

2011. dec. 12. 12:39
 19/63 anonim ***** válasza:
40%

"Nem szeretem Gyurcsányt,de ő legalább bevallotta,hogy hazudott."

Fogalmazzunk úgy, hogy véletlenül kikerült.

2011. dec. 12. 13:16
 20/63 A kérdező kommentje:
Nyilván hazúdott az ülésen is, értem ok. Legalábbis mintha nem egy zárt rendezvény lett volna, ott mégis mi a fsz értelme lenne hazudni? Egyébként meg annyira nem látjátok a fától az erdőt, hogy az eszméletlen...
2011. dec. 12. 14:14
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!