Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Volt bárki, aki előitélet...

Volt bárki, aki előitélet nélkül, nyitott füllel végig hallgatta az öszödi beszédet?

Figyelt kérdés
Értem ez alatt, hogy nem kiragadva a híres részletet, hanem felfogva azt, hogy miről beszél Gy.F?
2011. dec. 12. 11:30
1 2 3 4 5 6 7
 1/63 anonim ***** válasza:
35%
Mennyiben változtatja meg a teljes szöveg azt a kijelentést, hogy hazdutak reggel, délben és este? Vagy hogy elkúrták?
2011. dec. 12. 11:32
 2/63 anonim ***** válasza:
70%

Én igen,ezért nem csak azt hallottam-értettem meg,amit a Fidesz harsogott.

Nem szeretem Gyurcsányt,de ő legalább bevallotta,hogy hazudott. Nem úgy,mint Orbán és a többi politikus.

2011. dec. 12. 11:34
 3/63 anonim ***** válasza:
100%
Természetesen. És fel is fogtuk.
2011. dec. 12. 11:35
 4/63 anonim ***** válasza:
100%
Lényegében az elmúlt 16 évet jellemezte a beszéddel.
2011. dec. 12. 11:37
 5/63 A kérdező kommentje:
Tehát te kiragadod belőle azt a 2 mondatot, és ezzel elis intézted az egészet, fel nem fogva, hogy mi a mondanivalója a beszédnek?
2011. dec. 12. 11:37
 6/63 anonim ***** válasza:
100%
én igen. az a része felháborított, hogy milyen erkölcstelen módon trükköztek és hazudtak a hatalomért, de Orbán még most a mai napig is azt hazudja a feketéről, hogy fehér, így belátható, hogy nem állhattak ki és mondhatták, hogy egy kupac sz.rt nem ér a magyar gazdaság, ha Orbán azt szajkózza, hogy de igen, sőt akár két kupac sz.rt is érhet.
2011. dec. 12. 11:38
 7/63 A kérdező kommentje:
Mert ahogy én értelmezem, arról van szó, hogy unja azt, hogy mindenki a látszat politikát nyomja, hogy kedveljék, és megválasszák megint, nem törődve azzal, hogy mi lesz az ország későbbi sorsa. Nem arról beszél véletlenül, hogy változás kell, met különben szopás lesz? Nem arról beszél, hogy ő nem kíván szimplán a párt érdekében cselekedni, ő akar az az ember lenni aki változtat az ország helyzetén? VÉLETLENÜL nem?
2011. dec. 12. 11:40
 8/63 anonim ***** válasza:
18%

Nem szeretem Gyurcsányt,de ő legalább bevallotta,hogy hazudott. Nem úgy,mint Orbán és a többi politikus."

A kiállni az emberek elé és bevallani, illetve az, hogy valaki kiszivárogtat egy felvételt ami után belső nyomozást rendelnek el, nem egy kategória...

2011. dec. 12. 11:45
 9/63 anonim ***** válasza:
3%

Tehát te kiragadod belőle azt a 2 mondatot, és ezzel elis intézted az egészet, fel nem fogva, hogy mi a mondanivalója a beszédnek?"

Ne terelj. Én azt kérdeztem, hogy mennyiben helyezi más megvilágításba, amikor azt mondta, hogy hazudtak reggel délben meg este. Illetve mennyire helyezi más megvilágításba azt, hogy "elkúrták". Erre válaszolj. Mert ha nem helyezi más megvilágításba, akkor miért kéne nekem végighallgatnom az egészet, amior ezek a legfontosabb elemek ismerete is elég, hisz nem vésznek el a kontextusban.

2011. dec. 12. 11:48
 10/63 asmosys ***** válasza:
94%

Nagyon is megváltoztatja az egész értelmét. Noha a hazugság és a trükközések tettei alól nem menti fel Őket.

Persze egy gondolkozó elme ezt magától is értené. :)

2011. dec. 12. 11:54
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!