Volt bárki, aki előitélet nélkül, nyitott füllel végig hallgatta az öszödi beszédet?
Én igen,ezért nem csak azt hallottam-értettem meg,amit a Fidesz harsogott.
Nem szeretem Gyurcsányt,de ő legalább bevallotta,hogy hazudott. Nem úgy,mint Orbán és a többi politikus.
Nem szeretem Gyurcsányt,de ő legalább bevallotta,hogy hazudott. Nem úgy,mint Orbán és a többi politikus."
A kiállni az emberek elé és bevallani, illetve az, hogy valaki kiszivárogtat egy felvételt ami után belső nyomozást rendelnek el, nem egy kategória...
Tehát te kiragadod belőle azt a 2 mondatot, és ezzel elis intézted az egészet, fel nem fogva, hogy mi a mondanivalója a beszédnek?"
Ne terelj. Én azt kérdeztem, hogy mennyiben helyezi más megvilágításba, amikor azt mondta, hogy hazudtak reggel délben meg este. Illetve mennyire helyezi más megvilágításba azt, hogy "elkúrták". Erre válaszolj. Mert ha nem helyezi más megvilágításba, akkor miért kéne nekem végighallgatnom az egészet, amior ezek a legfontosabb elemek ismerete is elég, hisz nem vésznek el a kontextusban.
Nagyon is megváltoztatja az egész értelmét. Noha a hazugság és a trükközések tettei alól nem menti fel Őket.
Persze egy gondolkozó elme ezt magától is értené. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!