Hallgatta valaki a Vona interjút a Kossuth rádióban? Ő is csak egy tipikus politikus?
"Miért, érdekel valakit hogy mit akar?"
a Jobbik és Vona
hogyne érdekelne nem is keveseket :)
Pl:
A kérdés:
Visszaállítanák a sorkatonaságot?
válasz:
Hát izé, valami hasonló szervezetet állítanánk fel, nem olyan mint a katonaság csak ingyenes, esetleg választható katonai kiképzés.
kérdés: Ki lépne a NATO-ból?
Válasz: Át kell gondolni a kérdést, hosszú távon is és röviden is nem tudom, na izé kilépünk vagy nem lépünk.. meglátjuk
ez két olyan kérdés volt ami marhára nem lényeges jelenleg. feltételezem erre nincs komolyabb kidolgozott stratégiájuk.
idéznél még pár másik kérdést ami valódi és égetőbb probléma jelenleg és nem válaszolt rá rendesen?
ha tőlem megkérdeznék most, hogy eszem e spagettit 1 hónap múlva, akkor én is félrebeszélnék. mondanám, hogy izé szeretem meg jó, de éppen nincs otthon, meg nem tuti, hogy lesz hozzá kedvem, stb, de lehetséges, stb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!