Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Kiskorúak csak felügyelettel...

Kiskorúak csak felügyelettel nyolc után az utcán?

Figyelt kérdés

[link]

Szerintem a kormány tényleg kezdi hülyének nézni az embereket. Komolyan úgy gondolják, hogy egy 17 éves majd hívja anyucit/apucit, ha megy valahova?

Kőszegi Zoltán biztos nem volt egyszer sem bulizni, vagy inni a barátaival 18 éves kora előtt, hanem este nyolckor ágyba bújt, zsoltárt énekelt és lefeküdt. Mi lesz a következő? Kijárási tilalom, hogy a felnőttek életét is védjék?

Nem magával az alapötlettel van bajom, esetleg ha 12/14 évesekről és pl. 22 óráról lenne szó, akkor még talán helyeselném is.

De egy 17 éves gyerek már különórákra jár, késői edzésekre, még "legálisan" is érhet haza este 8 után busszal, villamossal. Vagy rendelje be valamelyik szülőjét autóval a városba, mert csúnya állambácsi miatt nem tud hazamenni?

Tudom, hogy ez csak csepp a tengerben és rengeteg fontosabb(nak tűnő) problémája is van az országnak, de pont ezekből a cseppekből lesz a tenger és ha mindegyikre csak legyintünk, a végén sokszorosával szívjuk meg!

2011. dec. 10. 20:42
1 2 3 4 5 6
 51/54 anonim válasza:

Itt már látom,vége felé kezdtétek pedzegetni a

LÉNYEGET:

Magyaro. n piszkosúl rossz a közbiztonság

rosszabb mint Afrikában

vagy getókban,

vagy háborús övezetekben

afganisztánban... stb.

.

és nem a közbiztonasággal kezdenek valamit

hanem bezárják az embereket

mert ez azt jelenti azthiszitek megálnk it

ha ezt elfogádják

a következö az lesz hogy 18 év feleti felnötek se járhatnak ki

mert mért ne lene majd ez?

lehet hogy várni kel rá de ez lesz ezután

tiszta világháborús "balkáni" álapotok lesznek

aztán örülhetünk ha legaláb háború nincs

2011. dec. 20. 12:24
 52/54 anonim válasza:

Beleolvastam indexbe kicsit

mióta függnek a büncselekmények idöpontól?

biztos késön esélyeseb de nyugodtan történhet bármi 7 kor is mint irták télen már sötét is van

áldozat lehet és

elkövetö is

szerintem sok kiskoru volrt már délutáni büncsékmény elkövetö és áldozat is

iletve délelöt is

egyáltalán nem függ az idötöl

persze mondhasúk este elöjönek a medvék farkasok stb. és támádnak

értem én

de azok a NEM kiskorúkra is támadnak

és ki örül anak ha egy 18 19 évest megölnek bántalmaznak mondjuk...

szóval mint irtam

.

"közbiztonság"

(de melesleg szereintem nem kevés a rendör persze lehet töb is csak a "rendszer" lehet rosz it nem a kormányra gondolok....)

2011. dec. 20. 12:33
 53/54 anonim válasza:

"A képviselő elsődleges célként azt fogalmazta meg, hogy ne váljanak bűncselekmények áldozatává a gyermekek."

Tök mind1 mert ugyanúgy 8 elött is kirabolhatják őket vagy akármi

2012. jan. 2. 18:19
 54/54 anonim válasza:
Baszus 9-éves voltam mikor hajnali háromig kint voltam az utcán úgy hogy tutta az apukám , ez úgy volt hogy hogy egy kis családi össze jövetel volt és mi meg gyerekek 8-an kint voltunk a korom sötét utcán a játszótéren az erdő mellett egy zűrös utcában , és mind kis koruak voltunk , de csak képzeld el hogy sok kis gyerek a korom sötét játszótéren és körülöttünk pedig az utcában részeg cigányok járkálnak , nem lett az egészből semmi baj !
2013. márc. 2. 22:34
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!