Kiskorúak csak felügyelettel nyolc után az utcán?
Szerintem a kormány tényleg kezdi hülyének nézni az embereket. Komolyan úgy gondolják, hogy egy 17 éves majd hívja anyucit/apucit, ha megy valahova?
Kőszegi Zoltán biztos nem volt egyszer sem bulizni, vagy inni a barátaival 18 éves kora előtt, hanem este nyolckor ágyba bújt, zsoltárt énekelt és lefeküdt. Mi lesz a következő? Kijárási tilalom, hogy a felnőttek életét is védjék?
Nem magával az alapötlettel van bajom, esetleg ha 12/14 évesekről és pl. 22 óráról lenne szó, akkor még talán helyeselném is.
De egy 17 éves gyerek már különórákra jár, késői edzésekre, még "legálisan" is érhet haza este 8 után busszal, villamossal. Vagy rendelje be valamelyik szülőjét autóval a városba, mert csúnya állambácsi miatt nem tud hazamenni?
Tudom, hogy ez csak csepp a tengerben és rengeteg fontosabb(nak tűnő) problémája is van az országnak, de pont ezekből a cseppekből lesz a tenger és ha mindegyikre csak legyintünk, a végén sokszorosával szívjuk meg!
ha arról van szó, hogy a gyerekek biztonságban legyenek, akkor miért nem lehet több rendőrt az utcára küldeni? most hívják vissza a korkedvezménnyel nyugdíjba küldteket, ember is van hozzá!
vagy sokkal egyszerűbb törvényt hozni, mint megfelelően megszervezni a közbiztonságot?
ha pl. 17 évesként egy délután elmegyek a barátomhoz és estig ott maradok, akkor azt kell mondanom negyed nyolckor, hogy bocsi, mennem kell haza, mert kezdődik a kijárási tilalom?
nekem ez elég hülyén hangzik... mintha háború lenne...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!