Soroljátok fel KINEK - MILYEN jót tett az Orbán kormány?
Kérlek benneteket ,hogy ne viccelődjetek tényeket írjatok.
Köszi.
Jól indultak, mert a családi adókedvezmény az nagyon jó, szerintem, mert több pénzt visznek haza a keresők. (Na, én pont nem, mert GYED-en vagyok, mire visszamegyek dolgozni, addigra meg úgyis eltörlik.) Behozták azt, hogyha félállásba veszik vissza az édesanyát, akkor kapnak a munkaadók járulékkedvezményt, ami szerintem nagyon jó ötlet, csak még önmagában nem eléggé motiválja a munkaadókat, hogy kisgyerekes anyát foglalkoztassanak. De legalább elindult valami. Amit aztán be is fejeztek azzal, hogy az Új Munkatörvénykönyvében leírták, hogy az anyukát nem kötelesek visszavenni.
De nem indult be a gazdaság az adócsökkentések miatt, és most már fogalmuk sincs mit kéne csinálni. Inkább rossz döntéseket hoznak, nem mérlegelik eléggé mi lesz az egyes döntések eredménye.
Mi a büdös francnak választották meg,ha mindenki szidja ?
Milyen dumának dőltek be az emberek választáskor ?
Ellenzékben évek óta szajkózták, hogy adócsökkentéssel kell élénkíteni a gazdaságot, és hogy közgazdászaik kiszámolták, hogy ez működik. Megcsinálták, nem működött.
Ígértek 1 millió munkahelyet, sehol sincs.
Megígérték, hogy visszahozzák a 3 év GYES-t, megtették, viszont maradt 28 e Ft, bölcsődéket azóta sem nyitottak, éhen halnak a családok ennyiből, anyuka nem tud visszamenni dolgozni. Ja, és azt is megszüntette, hogy GYES mellet lehessen dolgozni.
A Jobbiktól átvették a felelősök számonkérése dumát, ami azóta sem történt meg.
Mondjuk másra nem emlékszem, mert én nem rájuk szavaztam.
De az biztos, hogy az MSZP bármit tett, azt ellenezte, mert rossz a lakosságnak. Gondolom a buta nép meg elhitte, hogy a FIDESZ ezt nem lépte volna meg.
Pl. hogy mondták a 300 Ft körüli benzinárnál, hogy csökkentsék az adótartalmát, erre most majdnem 500 Ft, és növelik az adótartalmat.
"Behozták azt, hogyha félállásba veszik vissza az édesanyát, akkor kapnak a munkaadók járulékkedvezményt, ami szerintem nagyon jó ötlet, csak még önmagában nem eléggé motiválja a munkaadókat, hogy kisgyerekes anyát foglalkoztassanak."
Nem is motiválni kell őket, különösen nem támogatásokkal. Egyszerűen nem kellett volna minden gyárat eladni meg a teszkót beengedni és akkor annyi munkahely lenne, hogy legtöbbjük örülne ha egyáltalán akad jelentkező.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!