Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Min lehet tettenérni, hogy...

Min lehet tettenérni, hogy Magyarországon nincs sajtószabadság?

Figyelt kérdés

Januárban a nemzetközi média kemény föllépése volt megfigyelhető az új médiatörvénnyel kapcsolatban a magyar sajtószabadság megszűnése miatt.

Tehát miből látszik, hogy azóta nem szabad a magyar sajtó? Milyen cikkek kerülnek cenzúrázásra?

2011. dec. 4. 16:19
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
Valaki tiltsa már ki végre királyhekkert innen!
2011. dec. 6. 17:01
 22/23 anonim válasza:
Nekem ez az egész nem igazán világos. Én eddig sem tudtam leszűrni a hírekből, hogy mi az igazság, és ezután sem fogom. Sőt, többször is rajtakaptam a híradót ordas nagy hibákon, olyan témákban amiben éppen jártas voltam.
2012. jan. 7. 20:29
 23/23 anonim ***** válasza:
Azon lehet tetten érni,hogy nincsenek újságírók azért börtönben mert másképp írtak valamiről.A mintának be állított Kádár rendszerben név szerint ismertem bebörtönzött újságírókat.1 db ellenzéki volt szabadlábon,név szerint Hofi Géza.
2012. jan. 8. 05:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!