Mit szóltok az ingatlanadóhoz, amit be akarnak most vezetni?
Sziasztok!
Mit szóltok ehhez az új adóhoz, amit be akarnak most vezetni, hogy minden lakás vagy ház értékének 3%át kelljen befizetni minden évben?!
Sztem nagyon szánalmas már, egy minimálbéren élő család, akinek mondjuk még hitele is van, az miből fizessen?:/
Szerintem most is hagyja magát, de csak jó, ha nem mindenki ilyen, vagy tudja hol a határ.
A kormány mossa kezeit, amit problémát nem tud megoldani, azt nagyvonalúan átruházza.
A kormány szerintem ebbe belebukna, akkor meg oda a hatalom.... Az önkormányzat meg kit érdekel????
De az az arrogáns pofátlanság miszerint a négyzetméter adóztatás lehetősége más, mint az ingatlanadó, az már vérlázító :))..lenne csak már megszokhattuk, hogy a FIDESZ ilyen és kész, holnap se lesznek jobbak.
"ettől függetlenül ezek még mindig aprópénzek az államadóssághoz képest. 20 millió forint, ami neked kb 2 forintodba került."
Bocs de ezért tart itt az ország...mert látod ez neked semmi(amit nem értek..)Nekik lehet, ahogy írtad..de a hétköznapi emberek többségének nagyon jólesne ekkora aprópénz! Miért festmény kell belőle, miért nem az egyedülálló szülők vagy családok vagy AKÁRKI kapja meg ezt a kis összeget??
Ezért tudnak minket kizsákmányolni! Mert sajnos a többség egy birka!! És rohant Fideszre szavazni mert a -többi birka is arra szavaz akkor én is- elven.
Sajnos a magyar nép nem fog soha össze, aromák egy füttyszóra együtt vannak. (pedig nem vagyok roma párti..)
És bocs nem lehúzni akartalak válaszadó, csak felháborít ez, hogy sok ember szerint miért ne táncoljanak a fejünkön?!?!?!
Egyet értek. Az az aprópénz kerülhetne sokkal jobb helyekre is. Pl minden nap azt szajkózzák h mennyire elavultak a mentőautók...ezeket az "aprópénzeket" simán lehetne erre költeni, mert ugye sok kicsi sokra megy...
De hát minden ember érdeke h a Sándor-palota szép legyen belül...hogyne.. Vagy az új Audi-k a politikusoknak... annyi extrával ami már pofátlanság..arról nem is beszélve h nekik lehet lézerblokkolót használni, mert azt mondják h nincs olyan jogszabály ami tiltaná, de ha én raknék az autómba, úgy megbüntetnének mint a huzat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!