Mit gondoltok arról, hogy be akarnak vezetni olyan diplomás adót ami egy bizonyos jövedelem fölött kellene fizetni?
Én úgy tudom, ez nem szakfüggő, minden diplomásnak kellene fizetnie.
Nem tetszik, így se nagyon tudom, hogy fogunk kijönni ebből a kevés pénzből, frankhitel és babavárás közben...
"Én úgy tudom, ez nem szakfüggő, minden diplomásnak kellene fizetnie. "
Végül azt ÍGÉRTÉK, hogy meg fogják válogatni milyen szakokra lesz ez igaz.
Ez a Fidesz logikája.
Én őket adóztatnám, de úgy, hogy egy fillérjük ne maradjon.
Egykulcsos adó néven többkulcsos adót vezetnek be, ezzel nincs semmi gond.
A gond azzal van, hogy ezt egykulcsosnak nevezik, ami kész röhej.
"Egykulcsos adó néven többkulcsos adót vezetnek be, ezzel nincs semmi gond.
A gond azzal van, hogy ezt egykulcsosnak nevezik, ami kész röhej.
Kb ez az én meglátásom is!
A fidesz ostobasága, ostobaságokra kényszeríti magát a fideszt!
Észre kellene venni egy technikát! Diplomások, egyetemisták! A diplomával elvileg vele jár némi megfigyelő- és elemzőkészség.
Sok területen szokás, de a mostani politikai kurzusnak különösen kedvenc módszere, hogy kitalál egy elvet, ír róla valami zagyvaságot (többnyire a harmadik vonal), és bedobja a köztudatba, a tömeg meg ráveti magát, mint a koncra. Mindenki csűri csavarja, média éljenez vagy Dunának akar menni. Kis idő múlva - a hangzavarból kivehető fő felvetések alapján - átírják, és kezdődik minden elölről. És csak nagy sokára lesz konkrét törvény, ami többnyire csak nyomokban hasonlít az első ötletre.
E témában a folyamat elején tartunk. Úgy kell tekinteni, mint az egy hónappal előre szóló időjárásjelzést: lesz, később pontosítjuk, az azonban biztos, ami megtörtént.
" Ha mindenki a jól fizető szakokat választaná az alulfizetettek elfogynának."
A jól fizető szakmákban így is hiány van. (természettudomány, mérnök, informatikus)
Az oka, hogy sokaknak nem fekszik a reál. Ezért mennek bölcsésznek, kommunikációs szakra, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!