A másik meg, hogy 30 millió feletti ingatlanokra vonatkozna.
DE AKKOR IS WÁWÁWÁWÁWÁ ORBÁN DÖGÖLJ MEG, TE ROHADÉK, FÚÚÚÚÚJ TEEEE, MOCSKOS SZEMÉTLÁDA, FÚÚÚÚÚÚÚJ, TAKARODJ TE SENKIHÁZI.
(Mert ugye mindenben keresni kell, mibe lehetne belekötni.)
2011. nov. 8. 19:42
12/24 Sz1u válasza:
#10 19:37
Nem vészmadár akarok lenni..., de figyelembe véve a Fidesz eddigi "munkásságát", valamint azt hogy kamanyi-samanyi pénzt vonnak el az önkormányzatoktól, továbbá megemelik 0,5%-ról 3%-ra az adó felső határát, talán csak jelez valamit! Nem zörög a haraszt...
Ha eddig csak képletes volt ez az adó, akkor miért kell felemelni a felső határt?
2011. nov. 8. 19:44
13/24 anonim válasza:
Igen az Önkormányzatok döntik el, akik elég rosszul állnak.A Fidesz mossa kezeit, pedig a lehetőséget ő adja a kezükbe.
2011. nov. 8. 19:48
14/24 anonim válasza:
Hát itt tuti nagy balhé lesz. Az a baj, hogy ezt sok sok ember nem bírja majd és csúnya vége lehet...:(
De azért új festményeket 20.000.000.- ért meg kellett venni. És azt nyilatkozták hogy ez csak aprópénz.pf..márakinek ...
2011. nov. 8. 19:52
15/24 A kérdező kommentje:
Ezen a 20 millás aprópénz beszóláson én is csak lestem. De legalább ne a tv-be mondta volna a marhája.. És mennyi ilyen aprópénz megy el havonta erre-arra... Schmidt pl amit ráköltött a Sándor-palotára most is.. padlószőnyeg, függöny, bútor...és ezek is súlyos 10 milliók...zongora 3millióért...szánalmas.
2011. nov. 8. 19:55
16/24 anonim válasza:
Hát igen...meg ipadokat vesznek mert védik a fákat a cukik..:D Új kocsik mert a régibe belement 200km. Ja és ezt értsük meg,hogy ezek milyen fontosak..haha :S szomorú!!!!!
2011. nov. 8. 20:12
17/24 anonim válasza:
ettől függetlenül ezek még mindig aprópénzek az államadóssághoz képest. 20 millió forint, ami neked kb 2 forintodba került.
2011. nov. 8. 22:28
18/24 anonim válasza:
A mi településünkön eddig is volt. Mi nem fizetjük már vagy egy éve. Ezután se fogjuk. Így kell ezt csinálni: mindenki tagadja meg a befizetését.
Akkor magyar ország a forradalom szélere jutna, bár szerintem a nép nem annyira birka hogy hagyja magát kizsákmányolni, de ha be vezetnék akkor nem tudom mi lessz itt mert nem tudom sokan hogy vannak itt de nem hiszem hogy mindenkinek 2-300000 Ft-s a fizetése sőt biztos hogy nem így van. Sokaknak mi pl. nekünk is havi 50-70000 Ft-ből kell gazdálkodniuk ami nem is olyan egyszerű mert sokszor már nincs mit enni a hó végére mert ugyanis albérletbe lakunk havi 45000-ért de ha bevezetik ezt az adót valószínüleg többet kell fizetnünk és akkor már tényleg az éhhalál szélére kerülünk. Hát nem vagyok egy könnyen felhúzható ember de ez már több a soknál és csak ennyit tudok mondani:FORRADALOMAT
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!