A kanadai emberkereskedő pápai cigányok történetét vajon hány hazai médium és hírforrás meri majd lehozni? Egyetértesz a magyarországi médiumok cigánybűnözőket mentegető liberális gyakorlatával?
"Jellegzetesen magyarok mentek sunyi módon, faluszélén élő cigányokat megölni, köztük egy ötéves! gyereket hátulról lőttek le."
Az egy máig tisztázatlan esemény, az egyik állítólagos gyilkos izraeli kibucban élt évekig, titkosszolgálati kapcsolatai voltak. De még ha a 4-5 megölt cigány a szélsőségesség áldozata is, hány fordított eset történt az utóbbi 21 évben, amikor cigány lincselt halálra rasszista módon magyart? Legalább 1000-szer annyi! Az neked persze nem esemény és náci aki szóvá teszi...
Erre pedig még egy meglibbant sem válaszolt:
A cigány miért csak áldozati és segélyfelvételi szerepkörben cigány, bűnöző szerepkörben viszont magyar? Miért írják, hogy "magyar vert cigányt" akkor, amikor imádott kisebbségük tízévente egyszer épp elszenved egy bűncselekményt? Hisz a polkorrekt vélekedés ezesetben is az, hogy "magyar vert magyart"! Miért nem nevesítik a cigányt akkor, amikor gyanúsított? Miért írják ezesetben, hogy Attila Kolompar "magyar bűnszervezet tagja"?
#20 22:28 Kérdező!
"Ez éppenséggel politikusbűnözés, vagy zs!d0bűnözés kategória, nem magyarbűnözés."
Azért nem kellene ennyire hárítani!
"Hány százaléka korrupt a magyaroknak?"
Nagyon nagy! Számlát szinte senki sem kér, mert úgy olcsóbb. Minimálbérre van bejelentve, mert úgy tud adni zsebbe a főnök.
"Hány százalékuk volt már büntetve? A cigányoknál a büntetett előéletűek aránya igen magas, a börtönök 70-80%-át ők teszik ki."
Ebben benne van a felelőssége azoknak is, akik eleve kirekesztik a cigányokat (előítéletességből).
"Továbbá ajánlom a cigányvajda nyilatkozatát: "Ha 10 bűnelkövetőből 10 cigány, akkor mi az, hogy nincs cigánybűnözés?"
Igen. Megtaláltátok azt az egy szerencsétlen cigányvajdát, akinek viszont 100%-ban hisztek! Azért ez egy kicsit faramuci, nem?
"Te gondolom valami belpesti, rózsadombi turbóliberális vagy"
Hát, ha Békéscsabát belpesti Rózsadombnak lehet nevezni, akkor igen.
"de a magyarok 91%-a szerint van cigánybűnözés."
Elírtad a 91%-et. Helyesen 19%!
"Nem törölt(ett)em semmit, az én előző kérdésemet is letörölték."
Akkor megnyugodtam egy kicsit, még ha nem is egyezik a véleményünk (legalábbis cigánykérdésben nem).
"Számlát szinte senki sem kér"
Igen, ez felér egy cigányokra jellemző csoportos garázdasággal.
"Ebben benne van a felelőssége azoknak is, akik eleve kirekesztik a cigányokat (előítéletességből). "
Téééényleg, mégis hogyan? Milyen felelősséggel tartozik bárki azokért, akik börtönviseltek? Én pl. hol tehetek arról, hogy a cigányok túlnyomó többsége priuszos?
"Megtaláltátok azt az egy szerencsétlen cigányvajdát, akinek viszont 100%-ban hisztek!"
A börtönben előtt látogatásra várakozó, 100%-ig cigányokból álló tömeg látványának hiszek.
"Elírtad a 91%-et. Helyesen 19%! "
Helyesen 99%.
#23 22:51 Heckler!
Hello Heckler! Te még nem alszol?
"Igen, ez felér egy cigányokra jellemző csoportos garázdasággal."
Te is írtad, hogy igen...
"Téééényleg, mégis hogyan? Milyen felelősséggel tartozik bárki azokért, akik börtönviseltek? Én pl. hol tehetek arról, hogy a cigányok túlnyomó többsége priuszos?"
Például ezzel a hozzáállásoddal.
"A börtönben előtt látogatásra várakozó, 100%-ig cigányokból álló tömeg látványának hiszek."
Én nem járok ilyen helyeken. Te miért teszed?
"Helyesen 99%."
Nem stimmel. Eleve. Csak szeretnéd hinni.
"Például ezzel a hozzáállásoddal."
Kifejtenéd? Tehát nekem ilyen a hozzáállásom, ezért hopp, egy cigány gondol egyet, és arra kényszerül, hogy kiraboljon valakit?
"Én nem járok ilyen helyeken. Te miért teszed? "
Például mert útbaesik a munkahelyem felé. Ez fel sem vetődött benned, mi?
"Nem stimmel. Eleve. Csak szeretnéd hinni."
Csak keress rá a cigány szóra google-lel, aztán rájössz, mi a szomorú valóság.
Szu1: Majd élj egy évet mondjuk Olaszliszkán, és aztán dumáld itt a hülyeségeket.
A hírre reagálva csak ennyit: Ez most miért nem lep meg? Most persze megint a magyarokat kell hibáztatni, amikor cigányok voltak. Marha jó.
#25 23:17 Heckler!
"Kifejtenéd?"
Az eleve kirekesztéseddel. Számodra a "cigány" szó az valami olyasmi lehet, mint Besenyő Pista bácsi "savanyúcukorja". Margit mindig összerezzen tőle.
"Tehát nekem ilyen a hozzáállásom, ezért hopp, egy cigány gondol egyet, és arra kényszerül, hogy kiraboljon valakit?"
Nem hip-hop! Nagyon hosszú folyamat a felzárkóztatás. Gyűlölködéssel és "írcsukki"-val viszont semmire sem megyünk. Szerinted igen?
"Például mert útbaesik a munkahelyem felé. Ez fel sem vetődött benned, mi?"
De miért mindig olyanoknak esik útjába a börtön, akik eleve utálják őket? Tényleg nem értem! Ettől függetlenül még tényleg lakhatsz arrafelé, csak egy kicsit érdekes.
"Csak keress rá a cigány szóra google-lel, aztán rájössz, mi a szomorú valóság."
Beírtam. Ezt dobta ki elsőre:
(már korábban olvastam, mert érdekelt)
"Az eleve kirekesztéseddel."
Kit rekesztettem ki és miből? Erőszakkal tántorítottam el a cigányokat a tisztességes élettől?
"De miért mindig olyanoknak esik útjába a börtön, akik eleve utálják őket?"
Miért mindig fordított a logikád? Pont annak a folyománya az utálat, hogy ismerik őket!
"Nagyon hosszú folyamat a felzárkóztatás."
Érdekes, engem nem zárkóztatott fel senki, mégis tudok civilizált életet élni. Ha szerinted a cigány önmagától nem tud, akkor neked vannak előítéleteid, nem nekem.
De mivel még nem láttál cigányt, ezért szeretnék mutatni neked párat:
#26 23:40
"Majd élj egy évet mondjuk Olaszliszkán, és aztán dumáld itt a hülyeségeket."
Gondolom, te ott élsz, igaz?
Már írtam egy korábbi kommentemben, de (röviden) megismétlem itt is: munkám során több cigánykocsmába járok. Olyanba is, amelyik tiszta cigány, meg olyanba is, amelyiknek egyik fele magyar, a másik fele pedig cigány rész. Soha, egyik helyen sem volt semmilyen attrocitásom velük. Lehet azért, mert nem nézem le őket? Tudok velük ember módjára viselkedni?
"A hírre reagálva csak ennyit: Ez most miért nem lep meg? Most persze megint a magyarokat kell hibáztatni, amikor cigányok voltak. Marha jó."
Azért, mert magyarok (mégha cigányok is). Ha Te kimész külföldre és tegyük fel oknál fogva, akarva-akaratlanul belekeveredsz valamibe, akkor nem azt fogják mondani, hogy Kovács Pista volt, hanem azt hogy egy magyar... Ennyi.
#28 23:48 Heckler!
"Kit rekesztettem ki és miből? Erőszakkal tántorítottam el a cigányokat a tisztességes élettől?"
Igen, valami ilyesmi! Ha te vállalkozó vagy (vagy lennél), alkalmaznál-e cigányt? Ugye, hogy nem! Tehát máris eltántorítottad a tisztességes élettől.
"Miért mindig fordított a logikád? Pont annak a folyománya az utálat, hogy ismerik őket!"
Mi ebben a fordított logika? Én azt írtam, hogy miért mindig azoknak az útjába esik a börtön, akik eleve utálják őket? Értsd: zömében a jobbikosok (mert ugye ők a jeles képviselői a cigányutálatnak) találkoznak hazafelé menet börtönökkel, cigányputrikkal, dögkutakból zabáló cigányokkal... stb... stb... Én miért nem?
"Érdekes, engem nem zárkóztatott fel senki, mégis tudok civilizált életet élni."
Mert (valószínű) nem vagy cigány és nem voltál soha kirekesztve.
"Ha szerinted a cigány önmagától nem tud, akkor neked vannak előítéleteid, nem nekem."
Önmagától azért (is) nem tud, mert nem is hagyják neki. Erre nem gondolsz?
"De mivel még nem láttál cigányt, ezért szeretnék mutatni neked párat:"
De jó! Még sohasem láttam cigányt! Tényleg így néz ki mindegyik?
Érdekes, hogy Hofi is cigány, de ami a legviccesebb, hogy maga Vona Gábor is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!