A kanadai emberkereskedő pápai cigányok történetét vajon hány hazai médium és hírforrás meri majd lehozni? Egyetértesz a magyarországi médiumok cigánybűnözőket mentegető liberális gyakorlatával?
#16 18:09 Kérdező!
"Ha tudsz mondani olyan bűncselekményt, ami jellegzetesen a magyarokra vonatkozik, akkor van magyarbűnözés."
Pl. a korrupció, a fehérgalléros bűnözés... ezek egyike sem a cigányokra jellemző elsősorban. S ha ezek elfajulnak, ki tudja, hogy hány emberéletet követel...
S hogy az eredeti kérdésedre is válaszoljak:
1. Bármelyik hazai médium lehozza, csak a normálisabbja nem hangsúlyozza ki, hogy cigányok voltak az elkövetők (mint, ahogy azt sem, ha "fehér" magyarok voltak).
2. Nem értek egyet, mert nem mentegetik a "cigánybűnözőket".
"A "náci" Kádár-rendszer is használta a cigánybűnözés szót, csak a szélsőséges liberálisok mentegetik a bűnöző cigányokat."
No látod! Szerinted is csak a szélsőségesek (ezen belül a szélsőséges rendszer, újabban a Jobbik) használják a cigánybűnözés szót!
"Ha tudsz mondani olyan bűncselekményt, ami jellegzetesen a magyarokra vonatkozik."
Jellegzetesen magyarok mentek sunyi módon, faluszélén élő cigányokat megölni, köztük egy ötéves! gyereket hátulról lőttek le.
"Ha tudsz mondani olyan bűncselekményt, ami jellegzetesen a magyarokra vonatkozik,"
Adócsalás
Egyet felejtetek el állítólag Kanadába azért mennek innen a cigányok mert ebben az országban félnek!!!!
A kanadai miniszterelnök kicsit mást nyilatkozik mégis:
#17 21:37
Nem tudom, hogy kinek írtad ezt a kommentet, mert töröltek egy csomó választ. Csak tudnám, hogy miért? Semmi olyat nem írtam, ill. akivel szócsatáztam, ami sértő, vagy esetleg trágár lehetett volna. Ha ez a törölgetősdi egy új funkció a Gyakorin, akkor leléptem (mégha sokan nem is fognak megsiratni).
Tehát, ha esetleg nekem szántad a választ, akkor rossz helyen kopogtatsz, mert én is azt mondom, hogy magyar volt! Nagyon is! Viszont a származása apai ágon szerb, vagy szlovák, anyai ágon szintén szlovák. De magyarnak vallotta magát és magyar is volt. Se több, se kevesebb.
"Pl. a korrupció, a fehérgalléros bűnözés..."
Ez éppenséggel politikusbűnözés, vagy zs!d0bűnözés kategória, nem magyarbűnözés. Hány százaléka korrupt a magyaroknak? Hány százalékuk volt már büntetve? A cigányoknál a büntetett előéletűek aránya igen magas, a börtönök 70-80%-át ők teszik ki. Továbbá ajánlom a cigányvajda nyilatkozatát: "Ha 10 bűnelkövetőből 10 cigány, akkor mi az, hogy nincs cigánybűnözés?" Te gondolom valami belpesti, rózsadombi turbóliberális vagy, azért vitatod, de a magyarok 91%-a szerint van cigánybűnözés.
Nem törölt(ett)em semmit, az én előző kérdésemet is letörölték.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!