Miért vádolják Gyurcsányt terrorcselekménnyel?
Gyurcsány csak azért lenne terrorista mert anno rendőröket küldött ki a rongáló és gyűlölködő szélsőséges huligán tüntetők ellen? (miközben nem egyszer a tüntetők támadtak először) Ilyen esetekben még sok más EU-s országban is durvábban lépnek föl mint itt. Undorító hogy a szélsőségek és a fidesz 2006 óta még mindig ezen a ,,rendőri túlkapáson" rinyálnak. Nagyon úgy néz ki hogy a jobboldal mindenáron börtönbe akarja küldeni Gyurcsányt. Bár nem volt valami jó miniszterelnök, de egyrészt ezt a folyamatos b*sztatást senki sem érdemli meg, másrészt orbán ezerszer rosszabb nála. Szóval Gyurcsány mért lenne terrorista??
Lehet, hogy "egyszerű", de logikus.
Lehet a kákán csomót keresni, jogilag csűrni-csavarni a dolgot, csak semmi értelme.
Két percük volt elmenni? Lehet, hogy más adót, (esetleg más "tüntetést" néztünk.
Na, mindegy, én csak leírtam a véleményem.(jogállamban)
" "Nem használhat éles lőszert."
Fejmagasságban még gumit sem.
"És az eszetekbe sem jut hogy hány embert vertek meg ártatlanul?"
De, és épp ezzel van problémám, ott nem csak a randalírozókra támadtak, hanem békés járőkre is akik épp csak szerettek volna hazammeni és pechükre épp arra vitt az utuk. Most kell magasztalni a rend híres őreit!"
Basszus én hogy maradtam ki a verésből!
Mindennap a Ferenciek terén dolgoztam, kétnaponta éjjel is , és mégse keveredtem a csürhébe!
"Arról, h 2-3 embernek kilőtték a szemét, tudnál mutatni forrást? Én egyről tudok."
Igen, tudnék. Két emberről találtam forrást, akiknél gumilövedék maradandó szemsérülést okozott, őket azóta már kártalanítottak is: [link]
A szó szerinti rész így szól: "A legnagyobb összegű, 28 millió forintos kártérítést az az ember kapta, akinek egy gumilövedék maradandó szemsérülést okozott, emiatt az egyik szemének látása fokozatosan romlott, öt műtétet kellett elvégezni rajta. Ő emiatt és az állása elvesztése miatt kieső jövedelem okán kapott ekkora kártérítést. (1.) Az az ember, akinek kilőtték a szemét, 11 millió forintot kapott (2.), 4 milliót pedig az, akit a rendőrök az MTV-székháznál vertek meg.
Azért azt remélem ti sem gondoljátok komolyan, hogy az állam csak úgy kifizet közel 300 millió forintnyi kártérítést jogtalan kárigények után, csak azért, mert van felesleges szét osztani való pénze? Hiszen ha teljesen szabályos és jogszerű lett volna a rendőrök fellépése, egyszerűen nem fizetnének semmit! Ha a joghatóság is úgy gondolkodna mint itt egyesek, hogy: "Minek ment oda?" meg "Aki korpaként disznók közé keveredik!" Ez van és megérdemli. Az a helyzet, hogy néhányan könyörtelenek vagytok és ezen semmi nem változtat. Ilyenek vagytok, sajnos tényleg ez van! Még az a szerencse, hogy azok az orvosok, akik elmennek mentősnek még nem gondolkodnak így! Itt van egy interjú, azzal a "csőcselékkel", akit még a mentősök szabadítottak ki a rohamrendőrök karmai közül és akiknek mindössze annyi bűne volt, hogy haza akart menni: http://www.youtube.com/watch?v=SIC81jAxSUY&feature=player_em..
További tényfeltáró videó: http://www.youtube.com/watch?v=RUNfzW1Wlos&feature=related
Íme a szemkilövő rendőr (aki azóta is nyugodtan éli az életét): http://www.youtube.com/watch?v=HcpvoRFsR2U&feature=related
Leírom még egyszer mert úgy tűnik szelektíven olvastok:
ha jól tudom Gyurcsányt megvádolták azzal, hogy a titkosszolgálatokat saját célra használta. A tüntetők közül többen is beszámoltak arról, hogy számukra idegenek kezdték el megdobálni a rendőröket majd ők el is tűntek amint kitört a balhé. Ez pedig egy gyanúsításra elég a többi a bíróság dolga.
Kérdező.
Te vagy végtelenül tudatlan vagy vagy valami mszp-és propagandista.A válaszom a következő
Ha veszed a fáradságot és megtekinted a Balsai jelentésben szereplö videó felvételeket,a következöt fogod tapasztalni
A rendörbünözök vétlen tétlen emberek tucatjaira támadnak rá ok nélkül..Tömegoszlatást kezdenek teljesen békés emberekkel szemben..De ezek nem egyedi tulkapások,hanem tudatos elöre eltervezett dolog volt.Az oka pedig az ,hogy azokkal szemben keménykedni akik felvették a harcot a neoávóval,nem volt értelme.Mert ezek másnap és utána is kint lesznek.A cél az volt hogy a teljesen békés egyszerü emberek kedvét elvegyék attól hogy tüntetni merjenek a hazaárulokkal szemben.Hogy megfélelmitsék a lakosságot.Ezt nevezik lakosság megfélelmitése céljából elkövetett terrorcselekménynek.Hogy a neoávó senkit sem löt torkon és ölt meg az csak az isteni gondviselésnek köszönhetö.Börtönbe GYURCSÁNNYAL
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!