Miért vádolják Gyurcsányt terrorcselekménnyel?
Gyurcsány csak azért lenne terrorista mert anno rendőröket küldött ki a rongáló és gyűlölködő szélsőséges huligán tüntetők ellen? (miközben nem egyszer a tüntetők támadtak először) Ilyen esetekben még sok más EU-s országban is durvábban lépnek föl mint itt. Undorító hogy a szélsőségek és a fidesz 2006 óta még mindig ezen a ,,rendőri túlkapáson" rinyálnak. Nagyon úgy néz ki hogy a jobboldal mindenáron börtönbe akarja küldeni Gyurcsányt. Bár nem volt valami jó miniszterelnök, de egyrészt ezt a folyamatos b*sztatást senki sem érdemli meg, másrészt orbán ezerszer rosszabb nála. Szóval Gyurcsány mért lenne terrorista??
,,Ezeket az általad rend őrének nevezett szardarabokat már rég ki kellett volna végezni tárgyalás nélkül, ahogyan Gyurcsányt is. De az a majom is meg fogja úszni tíz tizenöt évvel."
Kivégezni a rendőrséget? Gratulálok! -_-" Másol gyűlölködj te kis hülye neonáci patkány!
"137? Hát ez az első hozzászólásod színvonalából nem látszik. De tegyük fel hogy így van, viszont a magas IQ-d ellenére még lehetsz alulinformált, esetleg tanulatlan."
Természetesen lehetek, sőt vagyok is. Ám ez az oldal nem azért jött létre, hogy az én információgazdagságom esetleg iskolázottságom vitassuk meg, és a kérdést sem erre vonatkozóan írtad ki. Én meg épp arra válaszoltam, bár nem hinném, hogy jó ötlet volt. :)
"Nem használhat éles lőszert."
Fejmagasságban még gumit sem.
"És az eszetekbe sem jut hogy hány embert vertek meg ártatlanul?"
De, és épp ezzel van problémám, ott nem csak a randalírozókra támadtak, hanem békés járőkre is akik épp csak szerettek volna hazammeni és pechükre épp arra vitt az utuk. Most kell magasztalni a rend híres őreit!
Aki azt állítja, békés járókelő volt, éppen csak arra járt ártatlanul, aztán megverték, annak 99%-a hazudik. Egyszerűen mindenki tudta, hogy balhé lesz, aki akkor kiment az utcára, az direkt a balhé miatt ment, vagy részt venni benne, vagy bámészkodni.
Hogy a rendőrök viseltek-e sorszámot vagy nem, szőrszálhasogatás. Minden joguk meg lett volna rá, hogy lőjenek, mert a "tüntetők" bizony rendőröket akartak gyilkolni.
"Madárkám: Max egyet vagy kettőt de azokat is csak véletlenül, és kaptak utána kártérítést."
Nem mernék rá megesküdni, hogy ha este mikor hazafelé tartasz körülvesz 8 egyenruhás agybafőbe ver, megrúgdos MIKOR MÁR A FÖLDÖN FEKSZEL és eltörik az alkarod, akkor túlságosan örülni fogsz egy kártérítésnek.
"Azonosító nélküli sündőrök vertek békésen demonstráló civileket. Ez tény.
Beígértek nekik párezer Ft-ot aztán csak ütötték őket. Meg lehet nézni a videókat, a jutub tele van velük. 5-6, 10-es IQ -jú egyenruhás fog le EGY, AZAZ EGY DARAB nyugdíjast. Röhej."
Sajnos láttam a felvételek nagyrészét.
"Kivégezni a rendőrséget? Gratulálok! -_-" Másol gyűlölködj te kis hülye neonáci patkány!"
Ne haragudj kedvesem, de én épp most és épp itt szeretnék gyűlölködni. Remélem azért fogsz agyvérzést kapni. :)
" Minden joguk meg lett volna rá, hogy lőjenek, mert a "tüntetők" bizony rendőröket akartak gyilkolni."
Ez nem zavarta volna túlságosan az adófizetők nyugalmát. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!