Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért vádolják Gyurcsányt...

Miért vádolják Gyurcsányt terrorcselekménnyel?

Figyelt kérdés

[link]

Gyurcsány csak azért lenne terrorista mert anno rendőröket küldött ki a rongáló és gyűlölködő szélsőséges huligán tüntetők ellen? (miközben nem egyszer a tüntetők támadtak először) Ilyen esetekben még sok más EU-s országban is durvábban lépnek föl mint itt. Undorító hogy a szélsőségek és a fidesz 2006 óta még mindig ezen a ,,rendőri túlkapáson" rinyálnak. Nagyon úgy néz ki hogy a jobboldal mindenáron börtönbe akarja küldeni Gyurcsányt. Bár nem volt valami jó miniszterelnök, de egyrészt ezt a folyamatos b*sztatást senki sem érdemli meg, másrészt orbán ezerszer rosszabb nála. Szóval Gyurcsány mért lenne terrorista??

2011. okt. 19. 20:33
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/79 anonim ***** válasza:
62%
A szeretett békés tüntetők persze gyújtogathatnak, ráadásul más kocsiját, köveket dobálhatnak stb., de azok a szemét rendőrök mit képzelnek? Te komolyan normális vagy? Teljesen jogos volt, amit csináltak.És nagyon sok ott lévő, olyan messze volt az adófizetéstől, mint Gyurcsány a terroristáktól.
2011. okt. 19. 20:51
 12/79 A kérdező kommentje:
Az előző kommentem az 5.-nek ment.
2011. okt. 19. 20:51
 13/79 A kérdező kommentje:
Akarom mondani 4.-nek (fail :()
2011. okt. 19. 20:52
 14/79 anonim ***** válasza:
70%
A vicc az, hogy pont azok üvöltöznek a 2006-os rendőri intézkedések miatt a leghangosabban, akik az ártatlan munkások százait halomra lövő Horthy-csendőrséget akarják feltámasztani.
2011. okt. 19. 20:53
 15/79 A kérdező kommentje:
5. kommentelő: Gyurcsány nem csak magáról beszélt amikor azt mondta hogy hazudott, hanem az összes többi kormányról. Épp akkor akarta újrakezdeni az egészet, csak ugye valaki kiszivárogtatta.
2011. okt. 19. 20:54
 16/79 anonim ***** válasza:
33%

"Ha az lenne, akkor az olyan jobbikosok mint ti, már halottak lennének."

Lehet hogy most határtalan törést okozok mélyérzésű lelkedben, ám kötelességemnek tartom közölni ama szomorú tényt, hogy nem vagyok Jobbikos. :D

(és mielőtt még meggyanúsítanál fideszes sem)

"+a te IQ-d meg valszeg veri a nullát, *"

Íme a neten IQ -t tesztelni tudók egy mintapéldánya. Hát barátom szerintem visszaadhatod a bizonyítványod, ugyanis épp 137 pontot tévedtél, ami bizony IQ esetében igen jelentős melléfogásnak minősül. :)

"és ez még igaz állítás is a tieddel ellentétben. "

Szintén mozzássérült eb szindróma. :)

17/79 anonim ***** válasza:
*mozgás
 18/79 anonim ***** válasza:
Hát elég vicces a pipogya bírok, a Magyar Bíróság enyhén a jobboldalra húzz.Bizonyítani semmit nem tudnak, ahogy a drága Orbánnál se tudnának.
2011. okt. 19. 20:55
 19/79 A kérdező kommentje:
<covenant>-nál a pont. (többek közt)
2011. okt. 19. 20:55
 20/79 anonim ***** válasza:
68%
Ha én vagyok ott a rendőrök helyében, lövettem volna. Élessel. Aki a rend őrére molotov-koktélt dob, az pusztuljon. Örülhetnétek, hogy még életben vagytok.
2011. okt. 19. 20:56
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!