Rejtegetnéd Orbánt és Gyurcsányt a házadban?
Játszunk el a gondolattal:
2014-ben Jobbik kerül kormányra.Jön az elszámoltatás(20 év a 20 évért).Orbán és Gyurcsány menekül.Épp a te házadnál állnak meg,bekopognak és kérik hogy rejtsd el őket a szekrényedben a rájuk vadászó csendőrök elől.
Mit teszel?
A,Becsapod az ajtót.
B,Beinvitálod őket a lakásodba,hellyel és friss üdítővel kínálod őket,majd bemész a szobába,előveszed a fegyverszekrényből a puskát és egyéni elszámoltatást tartassz.
C,Beengeded őket,elrejted a szekrénybe mindkettőt.Majd gyors tárcsázod a csendőrséget...
D,Segítséget nyújtassz nekik,elrejted őket.
Szerintem ha éppen én lennék az a szerencsétlen, akikhez bekopogtatnak, akkor becsapnám az ajtót, elővenném a puskámat, és agyonlőném MAGAMAT.
(Bármit hoz a sors, ha bárkit ezekkel együtt látnak, vagy híre megy, valakik biztosan egy életre az ellenségeim lesznek.)
B
majd elásnám őket a kertben trágyának.
Gyurcsányt beengedném, a pincében tartanám láncon, és egy nagydarab négerrel naponta háromszor megb@szatnám szárazon.
Csak hogy érezze, ő mit csinált az országgal.
Erre nem kerülhetne sor,mert a Jobbik SOHA nem kerül hatalomra! Ha mégis,akkor ennek az országnak végképp lőttek!
Gyurcsánytól pedig Orbán még sokkal rosszabb. Már ami az ország sorsát érinti.
Legszívesebben velük trágyáznám be a kertet, hogy végre hasznukat is lássa a magyar föld, de azt hiszem mégis inkább C.
A bűneikért felelniük kell, de nem az én dolgom volna ítélkezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!