Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Rejtegetnéd Orbánt és Gyurcsán...

Rejtegetnéd Orbánt és Gyurcsányt a házadban?

Figyelt kérdés

Játszunk el a gondolattal:

2014-ben Jobbik kerül kormányra.Jön az elszámoltatás(20 év a 20 évért).Orbán és Gyurcsány menekül.Épp a te házadnál állnak meg,bekopognak és kérik hogy rejtsd el őket a szekrényedben a rájuk vadászó csendőrök elől.

Mit teszel?

A,Becsapod az ajtót.

B,Beinvitálod őket a lakásodba,hellyel és friss üdítővel kínálod őket,majd bemész a szobába,előveszed a fegyverszekrényből a puskát és egyéni elszámoltatást tartassz.

C,Beengeded őket,elrejted a szekrénybe mindkettőt.Majd gyors tárcsázod a csendőrséget...

D,Segítséget nyújtassz nekik,elrejted őket.

2011. máj. 2. 00:36
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
51%

Párbajt rendeznék köztük életre-halálra.

Ha Orbán nyer, akkor segítek beteljesíteni azt az ígéretét, hogy bebetonozza magát 20 évre. Talán többre is, ha elfelejtem hova raktam a légkalapácsot.

Ha Gyurcsány nyer, szado-mazo szexre kényszerítem a 4-es metróval, amíg el nem készül, vagy amíg meg nem hal. Kíváncsi vagyok melyik lesz előbb.

2011. máj. 4. 21:17
 22/28 anonim ***** válasza:
Én inkább magamat rejtegetném előlük
2011. máj. 4. 22:20
 23/28 anonim ***** válasza:
Én nem tudnám őket rejtegetni, mert nem lennék az országban, ha a Jobbik kormányozna.
2011. máj. 5. 10:44
 24/28 anonim ***** válasza:
Nem lenne rá szükség, mert ez nem kerülne sorra. A jobbik, ha kormányra kerülne, kb olyan lenne mint fico a tótoknál. Vagyis nacionalista, de talán demokratább, mint most a Fidesz diktatúrája.
2011. máj. 5. 14:19
 25/28 anonim ***** válasza:
Beengedném mindkettőt, de külön -külön és elbeszélgetnék velük. Nem kérnének rejtegetést..a feltételezés szerintem életszerütlen..A többi variáció sem tetszik...
2011. máj. 5. 18:44
 26/28 anonim ***** válasza:
Csak akkor nyújtanék menedéket neki hogyha ellátna annyi pénzzel amiből életem végégig kényelmesen élek , ezentúl örökre elköltözne Magyarországról és soha nem jönne vissza még látogatóba sem.
2012. febr. 23. 14:50
 27/28 anonim ***** válasza:
52%

Jó,játszunk...

2114.esik az eső.

Kintről lucsoktól csattogó cipőtalpak hangját hallom. Összerezzenek, már megint kit kergetnek ezek a kakastollasok?

Talán egy gyereket, aki kenyeret lopott valamelyik CBA-ból? Már több mint 100 éve, hogy kenyér csak alig-alig. Igaz zsidó és cigány már nincs a magyar pusztán, de még mindig 3 millió tiszta magyar dolgozik 3 ezer színtiszta magyar felhőtlen megélhetéséért - 93 ezer négyzetkilométeren. A jobbik mindent elintézett - ők a színtiszta magyar szentek - SZMSZ.

Az eszemesz-t ahogy a neve is fémjelzi mindent bekebelezett.

Csak egy gondja van a pártnak. Az Orbán-Gyurcsány ikreket a mai napig nem sikerült megcsípni. Ezek az elpusztíthatatlan klónok a mai napig borsot törnek a hivatalok orra alá. Bár lehet nem is ikrek. Sokféle a történet.

... felrántják a takarót az ajtónyílásomról.

Ismerősnek tűnnek - igen láttam őket már a szórólapokon. Egy liter tejfölt adnak a feladásukért. Szerintem megéri,hisz csak klónok.

A gyertyámat elfújják és menedékért esedeznek. Rájuk csapnám az ajtót de nincs,igaz szekrényem sincs,ezért más híján, beljebb invitálom őket.

Megérkeznek a kakastollasok is alig férünk a sátorban.

Ha vona rendes lakásom, ha lett vona fegyverem akkor más lett vona.

A töri könyvben olvastam ezek az emberek alapozták meg az eszemesz jövőjét.

A klónokat elviszik de tudom ennek sosem lesz vége.

Te Mit Választanál ? Ha Vona Eszed ?

Ökörköri

2012. febr. 23. 18:48
 28/28 anonim ***** válasza:

Fletó a nyakába tette az ,én is cigány vagyok,, táblát.

Bezárnám egy különszobába..Megkérném a jobbikosokat hogy a Bándy Katát meggyilkoló cigányt zárják be hozzá.A krampusz minden nap kapna viagrát.S mielött fletó felébredne megnézetnék vele egy jó kis szexfilmet

2013. márc. 30. 19:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!